Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2008. február 01. - 11:54

vendég_Charon_*
Írta 2008. február 01. - 11:51

de ha már ott vagyok megnézheti a jobbat is, mert néha furcsa (totál másként, nem is bent fáj, hanem kint "kattog")
/az hiszem PCCC sportorvosa/
Írta 2008. február 01. - 11:44

Írta 2008. február 01. - 11:41

Én Pavlik Attilánál voltam,a magyar nõi kéziválogatott orvosa vagymiAzt hiszem Hidas Péter. Most lesem, hogy holmikormerre jutok oda irl.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
vendég_Charon_*
Írta 2008. február 01. - 11:34

Melyik dokihoz mész?
Azt hiszem Hidas Péter. Most lesem, hogy holmikormerre jutok oda irl.
Írta 2008. február 01. - 11:33

fincsi.
maskepp:
eszem kollegam sutijet.
ki is rugtak!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. február 01. - 11:29

Írta 2008. február 01. - 11:27

ezt a levélkét ma kaptam, figyeljetek
"Gondolom Te és családod rendelkezik autóval , és szembesültetek már valamilyen formában a "mikulás csomaggal"igen,a parkolótársaságok tejelésre felszólitó zacsijával.Nekem egész nap a városban kell dolgoznom, így nap mint nap többször szembesülök ezekkel.A minap a II.kerületben álltam meg , szokásomhoz híven vettem is jegyet , kiraktam, felmentem dolgozni.
Kicsit elmértem magam az idõvel , és lejárt. De mivel láttam az autómat az ablakból , gondoltam megvárom a hiénát , és ha látom hát leszaladok és ledumálom vele. Meg is jött menetrendszerûen 4-5 perccel a jegy lejárta után , és már kezdett is neki fotózni....kirakta a csomagot. Lerohantam, de mire leértem nem volt ott a csomag a szélvédõn. Ellenben a hiéna sétált tovább , kezében kék csomaggal.
Utána mentem , és kultúr magyar ember módjára megszólítottam (nem rohadjál meg v ilyenek). Mondtam, hogy láttam, hogy rárakta, de sajnos nem találom.
Erre jött az elsõ "pofon", hogy "így jártam , majd kijön levélben"....igen csak addigra már 2500Ft-os büntibõl lesz vagy 7000. Itt már én is bepöccentem , kikaptam a kezébõl a csomagot , és hát jééé...az enyém volt.
Odatette , lefotózta , és le is vette. Persze a társaságnak ez tiszta üzlet , mert ha nem tudok róla , nem fizetem be, ha nem fizetem be , fizethetek 3x annyit 1 hónap múlva. És azzal védekezni, hogy nem is volt ott, nem tudok , mert hát ugye õ lefotózta.
"Elbeszélgettünk" elmondta, hogy õ csak kis porszem, és, hogy a nagyobb hatékonyság érdekében a felkészítésen mondták neki, hogy ezt így kell csinálni. Így jár jobban a cég."
disziz hángöri - áj láv it - Különösen a pannon pumát. Ha újra kellene születni, akkor is ide szeretnék!!!:clap:
Írta 2008. február 01. - 11:24

Írta 2008. február 01. - 11:22

Melyik dokihoz mész?holnap megnézem merre van az a sportkórház :/
Révi,jobbulást!!!!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. február 01. - 11:19

"Gondolom Te és családod rendelkezik autóval , és szembesültetek már valamilyen formában a "mikulás csomaggal"igen,a parkolótársaságok tejelésre felszólitó zacsijával.Nekem egész nap a városban kell dolgoznom, így nap mint nap többször szembesülök ezekkel.A minap a II.kerületben álltam meg , szokásomhoz híven vettem is jegyet , kiraktam, felmentem dolgozni.
Kicsit elmértem magam az idõvel , és lejárt. De mivel láttam az autómat az ablakból , gondoltam megvárom a hiénát , és ha látom hát leszaladok és ledumálom vele. Meg is jött menetrendszerûen 4-5 perccel a jegy lejárta után , és már kezdett is neki fotózni....kirakta a csomagot. Lerohantam, de mire leértem nem volt ott a csomag a szélvédõn. Ellenben a hiéna sétált tovább , kezében kék csomaggal.
Utána mentem , és kultúr magyar ember módjára megszólítottam (nem rohadjál meg v ilyenek). Mondtam, hogy láttam, hogy rárakta, de sajnos nem találom.
Erre jött az elsõ "pofon", hogy "így jártam , majd kijön levélben"....igen csak addigra már 2500Ft-os büntibõl lesz vagy 7000. Itt már én is bepöccentem , kikaptam a kezébõl a csomagot , és hát jééé...az enyém volt.
Odatette , lefotózta , és le is vette. Persze a társaságnak ez tiszta üzlet , mert ha nem tudok róla , nem fizetem be, ha nem fizetem be , fizethetek 3x annyit 1 hónap múlva. És azzal védekezni, hogy nem is volt ott, nem tudok , mert hát ugye õ lefotózta.
"Elbeszélgettünk" elmondta, hogy õ csak kis porszem, és, hogy a nagyobb hatékonyság érdekében a felkészítésen mondták neki, hogy ezt így kell csinálni. Így jár jobban a cég."
Írta 2008. február 01. - 11:19

inkább iszok egy fél Jégert
Írta 2008. február 01. - 11:16

X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2008. február 01. - 11:11

itt nálunk meg +4Ugyan, f10kor már csak kellemes -4 van itt mátyásföldön
X.
Ps.: hehe, még a bikemag is lefagyott, akkora hideg vóóót
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. február 01. - 11:08

X.
Ps.: hehe, még a bikemag is lefagyott, akkora hideg vóóót

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2008. február 01. - 11:07

soha nem lesz vege ennek a napnak
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
vendég_Charon_*
Írta 2008. február 01. - 10:57

Hiába 30 után lejár a gari:)
akkor én garis cserét kérek!

@out
nagyon nem volt kedvem felülni a bringára reggel, amikor azt láttam, hogy odakint minden deres
cinkotánál -8C, a városban a 0 már kifejezetten melegnek érzõdött
egy õrült fixist meg majdnem a szemem láttára csaptak el a Stadionoknál
cikázott 50-60-as tempóval a forgalomban
...mikor ott az üres buszsáv :/
Írta 2008. február 01. - 06:26

najó nem.. simán elaludtam ruhában, és most ébredtem..
Írta 2008. február 01. - 00:59

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. február 01. - 00:58

hulyek ezek? :wtf:

RAUH-Welt
B E G R I F F