Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
CJ Fiú-Lány barátság nincs:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
CJ,

ha a fentebb leírtakból nem jöttél volna rá, akkor segítek: gyakorlatilag 1.5 hete más dolgom sem volt, mint szerveztem egy szalagavató technikai hátterét, látványtervet kitaláltam, szereltem, cuccokért rohangáltam, ami még nem volt, de feltétlenül szükséges, annak utánanéztem, szünetekben telefonálgattam a boltokba...mindeközben próbáltunk gyak. minden nap 2 órát, mert ugye táncoltunk, illetve a többi osztály próbáján technikailag segítettem, a zenéket a különleges igény szerint megvágtam...emellé még tanulnom is kellett. örültem, ha a suliban el tudta olvasni az emailjeimet...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
VV, ha valami kell, szólj!

A 4 hogy jön össze? 2 mankód van?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Az is valami :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Örülünk neked VV.. ;)

megy már a séta? :)

Négy lábon:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Örülünk neked VV.. ;)

megy már a séta? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Szigorúan normális csajok! :) Lehet meglepõ vagy fura, de a legjobb barátom egy lány.:) És õ oldaláról nézve is így van. Kevesen vannak, akik elviselik a biciklizésemet, meg a csirkéket. Õ közéjük tartozik. :)
Megfogadtuk, ha felnövünk kibiciklizünk tandemmel a párizsi Disneyland-be. Minden hülyeségbe velem tart... :D

Dávid! Veled mivan? Csak én nem látlak mostanában a fórumon? Este lehetnél a meszendzseren majd!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kicsit visszaélek moderátori minõségemmel:)

Öröm újból itt lenni köztetek. Mindenkinek köszönöm még egyszer a jókívánságokat és a bíztató szavakat. Külön köszönetem azoknak, akik személyesen is eljöttek meglátogatni.
Soha ne legyenek jobb és önzetlenebb barátaim, mint akiket itt ismertem meg. Jó közétek tartozni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a karikás tényleg jó volt, a második, karikamentes rész meg érdekes, de végülis azt se csináltuk meg rosszul:D

konás: pont ezért segítettem, mert ilyet még úgyse csináltam, ellenben ez a fényhidas dolog tökre érdekelt...tapasztalatnak jó. a fénytechnikus-fõnök is ide járt, ahova én, és õ is a suli stúdiójában kezdte úgy 20 éve...és tökre barátságos arc.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Dave
tényleg látványos az a világítós karika. szép :)
a fénytechnika bontásért -meg akármilyen segítségért-, ha nem is kapsz pénzt, meg rámegy csomó idõd, de tapasztalatnak jó! meg ismerettség. fõnökökkel legyél jóba ;) hátha egyszer odakerülsz a cégéhez 'gyakorolni'...

CJ
engem ne idegesítsen senki hülye picsa a futás közben a rinyálásával.
haver szokott eljönni velem, mivel a sporttól távol áll, bicajjal jön :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Jópofa lehetett az a világítós karika dolog! :)

Csóró iskolák :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én ha unatkozom, akkor leemelem a polcról a sok fénytechnikai meg audiotechnikai jegyzetek egyikét, vagy a jónéhány fizikai összefoglaló valamelyikét:D bár most Az ember tragédiáját kéne olvasnom, tudom is, hogy megvan valahol, de nem találtam egész nap...

tegnap volt szalagavató, valami ilyesmin nézhetett ki a világító karikás dolog:

http://kepfeltolto.hu/i/?30810

http://kepfeltolto.hu/i/?30811

senki nem ejtette le dobásnál, a közönségnek tetszett. :)

a budaörsi mazsorettesek száma is hasonló volt (az õ tanáruk volt a tánctanárunk:)), ott a mazsorettrúd végét tekerték be zöld világítósrúddal..tiszta olyan volt, mint a szentjánosbogarak, és ilyen dzsungelzene ment alatta, és rohadtul egyszerre mozogtak - irtó jól nézett ki, majd teszek fel videót, érdemes megnézni szerintem. :)

lett videókamera, 40 giga HDD sony 0.7x nagylátóval, fel is raktuk az auléa tetejére - durva, hogy legjobb minõségben elindítottuk 17:00 körül, és amikor a bál után 22:30 körül leállítotuk és levettük, akkor még közel 300 percnyi anyag fért volna rá. :) különleges és szép felvételeket csinált. a többi kamera is jól mûködött, illetve az operatõr srácok is jól meglátták a meglátnivalót (öcsém, meg 2 haverja) - jó kis dvd-t csinálunk majd. :)

a fénytechnikus csaj tök jófej volt, segített, hogy jó legyen a felvétel, meg a végén a robotlámpákkal megcsináltuk a DVD-menü háttereket:), és tök sokat magyarázott, hogy mi miért hogyan. aztán az egész buli után segíthettem szétszedni a fényhidat - tök nagy élmény volt az egész, rengeteget tanultam. gyakorlatilag olyan az egész, mint egy óriási Lego, csak nem mûanyag kockákkal, hanem ilyen sokszázezres sokkilós lámpákkal (a legnagyobb volt 60 kiló meg 1.2 misi, azt azért nem bízták rám...), meg 4-5 méteres alu profilokkal. tökre kedvet kaptam hozzá, pedig eddig a fénytechnika sosem érdekelt...

hajnali 2ig dolgoztunk, aztán a fénytechnikusok fõnöke hazahozott a segítségért cserébe, mert busz az már nem járt...de egy élmény volt. :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
az sose jut eszedbe h kezedbe vegyél egy könyvet? vmi jo kis érdekes ismeretterjesztö könyvet vagy bármi érdekeset.
nekem ilyen koromba még 486 os volt. netröl álmodni se mertem még....

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Most kivételesen unatkozok a gép elõtt. Ilyen sem volt még. Lovász nem hívott gát ügybe, futni most nem tudok menni, mert nincsen csaj aki elkísérne, fórum tök üres, MSN-en senki, mindenki LFS-t nyomja, de egyedül vagyok itthon. És akkor rádöbbentem hogy egy nagy henger film van a gép mellett... ;) :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
sry srácok a csúszás miatt nemtudtam maradni... a 20. körnél adtam át Hörinek..

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
De most miért?:) Amúgy ki lettem tiltva? Pedig nézõibe voltam...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
hááát ma ne is próbálkozz:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Naná! Meg a BikeMarket. Úgy látom ma nem tudok részt venni a LFS-ben, inkább elmegyek tekerni meg futni... :( :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

és csak az ebike létezik :)

alap:)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag