Hát ha az egyik falra tükröt szerelsz, akkor látszólag 2x akkora szobád lesz. De 2x annyi cuccal, és 2x akkora fejjel
És valahogy kéne plusz 5-6 négyzetméter a szobámba. De még nem tudom hogy oldom meg.

Amúgy meg áss be az út alá

Hát ha az egyik falra tükröt szerelsz, akkor látszólag 2x akkora szobád lesz. De 2x annyi cuccal, és 2x akkora fejjel
És valahogy kéne plusz 5-6 négyzetméter a szobámba. De még nem tudom hogy oldom meg.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
ne is teeee!nem a korra értettem, inkább a fórumon eltöltött idõre persze ez is relatív
Thez nevében nem nyilatkozom
Naja, csak folytatott gondolatmenetazt hittem nyílvánvaló volt h hülyeségbõl mondtam
RAUH-Welt
B E G R I F F
Delma: bmft öregjei mint?
Nem tehet senki arról, hogy nem mai csirke, ezért nem kell leöregezni.. :chin:
De ez egyéni szoc problémám, csak azért rákérdeztem:)
:chin:
Tényleg fenn vanHát, a trend ezt követeli meg...
Ez meg nagyon komoly:
http://foldiek.blog....adraga_legokoma
Van egy Moncsicsim 269000-ért. Nem kell valakinek?!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
- emoszeretsz egy lenni a sokból?