hogy milyen?:wtf:
Komolyan nem tudod?
"...A szabírok emlékét õrzi a Volga-vidéki dudák neve (süvír, sapar), a Kárpát-medencében pedig a hólyagdudák csont-fúvókái kerültek elõ...."
CJ! Beszélj már magyarul! Nem kell rájátszani a vidékiségedre

hogy milyen?:wtf:
bátor kijelentés egy bicós fórumon.......Nem váltanék robogóról bicajra....
Kabbe Maggi!
Nem váltanék robogóról bicajra, csak mellette lenne. Mellesleg meg egyik osztálytársam a szomszéd utcában lévõ boltba is azzal megy. Teljesen gépbuzi, akkora a tokája mint egy kifejlett kandisznóé, meg legalább olyan süvír is...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960most már bevan, és így tökéletes. csak az elején volt kicsit furcsa a shimano után
/Figyi! Állítsd be rendesen! X-gen-X.9-em van/
nekem ez volt a probléma elöl-hátul csak nekem az x7-tel. megláttam, beppippantam meghúztam, de nem lett jó mert utánna kihagyott fokozatokat, és az elsõ váltón se váltot fel a nagytányérra. utánna visszaengedtem és így tökéletes. szóval hozzá se kellett volna nyúlni, de így tanul az ember:)
neked szerintem húzni kell majd rajt, de ha nem vált rosszul én nem nyúlnék hozzá
nekem ez volt a probléma elöl-hátul csak nekem az x7-tel. megláttam, beppippantam meghúztam, de nem lett jó mert utánna kihagyott fokozatokat, és az elsõ váltón se váltot fel a nagytányérra. utánna visszaengedtem és így tökéletes. szóval hozzá se kellett volna nyúlni, de így tanul az ember:)attól hogy Sram miért kell feltétlen lazulni?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Kedves Pocok barátom.
Miután már lassan két órája olvasom a szép hosszú listádat .......![]()
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Van robogós fórum is?
Remélem