elvileg nem

mi kellene?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
nem Te voltál ?ez komoly?
POD
"amatõr bondage videó" - keresi éppen most valaki a portálon.
"People are strange..."
fuck me, i'm famous!
Alkaromadtán zavarhatlak privátban ilyen bitbuzerálással kapcsolatban?Szilárd: írtam privát.
zOrg: akkor várok türelemmel a nyájjal együtt, amíg minden sikerülHardverbõl meg szinte sosem elég
Ha az kell, egy nyavalyás shell scripttel fel tudok etetni 4GB memóriát, de persze ilyet ritkán kell
.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Na azért.. nem értettem a "szívesen venném azt a szürkét" hogy alakult át Cube országútivá, lehet Kela többet tud, mint ...
Én láttam hogy túlterhelt...
Erre a legjobb megoldás rátenyerelni az F5-re:p
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Én nem vagyok ekkora spíler (sõt), egy két (inkább 3) szintû cache van perpill készenlétben (tehát kikapcsolta állapotban. Nem a hitek érdekelnek, hanem a tartósill. peak loadok. Aztán jövõ héten szõrözgetni kezdem az összes parancsot, mert van még egy beüzemelésre váró "csodafegyver": "function cache". Persze, vasat elkerülhetetlen lesz fejleszteni - már januárban kértem ajánlatot...zOrg: nem lehetne legalább a képeket kesselni? Anélkül még a hitek látszanak rendesen...
...mi is a minap raktunk össze egy webfarmot 8 masinával, elosztott fáljrendszerrel (mert bizonyos okokból statikus kiszolgálás kell) és hardweres terheléselosztóval. Fincsi
ejj. Minden próbálkozás után hozzáírok egy picit a posthoz. Ha ez így megy tovább, lassan már csak két kötetben lehet kiadni.
--Trifo
a szürkét a titán cube-ra értettem, de annyi pénzem most nem lesz egy darabig...Na azért.. nem értettem a "szívesen venném azt a szürkét" hogy alakult át Cube országútivá, lehet Kela többet tud, mint ...
Én láttam hogy túlterhelt...
Erre a legjobb megoldás rátenyerelni az F5-re:p
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Legnagyobb király, hogy a délután közepén, amikor csak annyi volt a szöveg hogy "este jövünk..." azonos IP címekrõl azért néhány percenként erõlködtek emberkék. Hjana. Najahhh.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."