bolog on: ma megcsináltam az év üzletét
befizettem 300Ft-ot cserébe 2.45 órát ültem pisiszagú öregasszonyok és taták társaságában (általában toleráns typ vagyok)
e parányinak mondható idõ elteltével, egy fiatal aranyos szõke aszisztens a nevemen szólított, letegezett, mosolygott, majd egy rút fekete hajú banyához vezetett. innentõl végig olyan érzésem volt mintha ezután az következne hogy megfõznek egy kondérban. hiába viselkedtem illedelmesen, a mammer végig bunkózott, és végül kiböffentett egy -2.0 értéket. a már soha véget nem érõ 8 perc után kezembenyomott egy vénynek csúfolt papírt, és egy leletet.
a folyósóra kiérve egy világ dõlt össze bennem, hogy szemüveges leszek.(alkalmi) de a lépcsõn felfelé elöttem tipegõ topmodell anyukára gondolva már nem is tûnt olyan rossznak a téma:) betértem a helyi új ofotért üzletbe ahol válaszottam egy tök vagány müanyag szemüveg keretet (majd csinálok képet ha meglesz) de "örömöm" hamar véget ért, mert 15-be került.
mondom ok; majd hátha a lencsével okoskodni tudok. választék: noname,hoya,zeiss. nonamet nem szerettem volna a zeisset az objektívjeirõl és érzékelõlapkáiról már tudtam hogy árban nem olcsó szóval a random kiesés után maradt a hoya. le is adtam a rendelést, összeadva a számla végösszege 33.000 ft- lett, amibõl az állambácsi a vényemért (v véremért?!) cserébe 529 ft-ot elenged az árból. aztaaa!!!!:|:|
a szemüveg kb jövõ péntekre lesz kész, a lencse kap valami karcálló meg tükrözõdésmentesítõ bevonatot vagy mit. de számomra is meglepõen jól áll, de majd a csaj tábor lesz a döntõ