Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
yo, en is ha az orditas meg a lehajolok felveszek vmit foldrol manover sem hasznal, hozza is vagok vmit az ebhez. a hozzaszolasom az ezzel valo hencegesre volt a reakcio... meg persze arra is ra akartam mutatni, h. nem kell egybol leloni a nyomorultat, ha veletlenul azt mondja vau.

edit: ha meg olyan kornyeken koborol, ahol gyerekek jatszanak mittomen, akkor szolni kell az allatmentoknek, menhelynek vagy vegso esetben a gyepmesternek, azok kijonnek, elviszik, es ha abnormalis a kutya - ami amugy az esetek elenyeszo kisebbsegeben van - akkor elaltatjak.
azt azert tudd Dave, h. ha kivered par fogat, esetleg mondjuk az alkapcsat is eltorod, "szep" lassu ehenhalasra iteled nagy valoszinuseggel.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
itx: én is maximálisan állatbarát vagyok, de itt a környéken jópár kóbor kutya van, és hogy hozé példája ne csak elméleti legyen: a szomszéd utcákban minden második-harmadik házban van egy 14 éven aluli gyerek (kertvárosi, családiházas rész, de pl itt nálunk az utcában mindig futkos/bicajozi próbál/labdázik/rajzol az aszfaltra vagy 10-15 kis lurkó jó idõben a házunk elõtt, míg a szüleik/rájuk vigyázó nagymamáik elbeszélgetnek...és õk (a kisgyerekek) bizony nem tudnak rájuk üvölteni, és bizony egy ilyen kis kutyában sem teremtenek akkora tisztelet, mert hát annyival nem nagyobb "állatok", illetve inkább félnek tõlük, bár ha rájuk is üvöltenek a kis sipítozó hangjukon, akkor sem ijednek meg...rá is üvölthettem volna, meg is tettem már elõtte párszor, elég erõs hangom tud lenni, ha akarom, de nem használt semmit...de inkább kiverem pár fogát aztán elintézem egy ideig, hogy féljen, minthogy egy ilyen kisgyereket megharapjon...

félreértés ne essék, nem vagyok büszke, hogy ilyet csináltam egy kutyával, de aki alig látszik ki a földbõl, az nekem ne pattogjon. valahogy ezek a stöpszlik nem tudják felmérni az erõviszonyokat, olyanok, mint a kamikázék - ha egy nagyobbacska kutyára ráüvöltök, esetleg odatoppantok, és látja, hogy ki az úr, akkor egybõl arrébb vonul.

edit: nem hencegésnek szántam, elnézést a félreérthetõ írásért - pusztán leírtam én is, hogy nálam mi a helyzet kóbork utya terén...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
itx
én maximálisan kutya és állatbarát vagyok. De.
Az ilyen utcán rohangálós, megugatós kutyák ellen minden eszköz megengedett,
mert nem téged, vagy engem fog leszedni a biciklirõl, meg nem te vagy én esek el miatta,
hanem mondjuk egy gyerek, vagy nagymama.
És akkor az gáz.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Kutyák nem akarják széttépni az embert ám :)

33km/h., 15 perc, az kb 8 km.... ennyit futott volna pár kóbor eb? erejük nincs rá :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
vagy kell egy plusz kulacs, kis háztartási sósavval. az biztos hatásos
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

...
hozé: engem rendszeresen kergetett egy ilyen kis pöttöm vakarcs kutya, amikor jövök hazafele - pont olyan magas, hogy a pedálba bele tudna harapni. egyik nap rossz kedvem volt, SPD kicsatol, aztán hagytam, hadd forogjon a pedál...azt hiszem, kétszer találta pofán jó erõsen az SPD (mert persze rátekertem ám:D), aztán még oda is koppintottam neki stoplival - vonyítva ment el, és szerintem jópár fogát kivertem.

ahelyett, hogy abbahagytad volna a tekerest 10 masodpercre, amig raorditasz, hogy huzzon haza.
igazan ferfiasan elbantal vele, buszke lehetsz magadra. videora nem vetted fel, mint a tengereszgyalogosok?
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
naja.. :)
össze kéne dobni :P

CJ-nek legyen hol gyakorolnia kutyák ellen :)

Bár a medrében tényleg nincsenek kutyuk, ott kéne edzenie :P

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Amatõr.
Amíg a kutya hátul van, nem ellenfél. Hátsó kutya nulla pont.
Magad mellé engeded, és úgy... 10 pont!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Érdekel a dolog, adok a lányért egy macskát.:P

Kutyák ellen meg próbáljátok ki a kulacsból lelocsolós válozat.
Eddig mindegyik azonnal megállt, ha pofán találtam.

ebbõl lehetne egy olyan flash-es játékot készíteni...
Hozé ül a bringán, teker, és miközben kerülgeti a kátyukat, hátrafelé hajolva próbál a kutyák arcába célozni egy kulaccsal, célkereszttel, miközben egy mutató mutatja a víz fogyását... :D

Na, megcsinálja vki? :)

Egyszer megy majd ellenetek egy rendes kutya:D

bár azok meg pont nem csinálnak ilyet.

ha meg igen, akkor legalább a híradóba lehet kerülni vele:p

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Jorci: Vince az valami olyasmi fizikai felépítésû lehet, mint te, csak kicsinyítve...de 1 fej meg 40-50 kiló van közte meg a legtöbb fiú között az osztályban:D de amúgy jófej, én bírom, csak kicsit nyalizós és minden csajnál be akar vágódni...de ez még semmi. van a Laci nevû gyerek - 190 magas, 140 kiló, büdös, vállig érõ, zsíros haj, kétoldalra fogva - tiszta lányos -, és a borotvát, illetve a szõrtelenítési módszereket egyáltalán nem ismeri. õ is próbált pár csokit adni, senki nem fogadta el tõle - aztán szegényt beoltotta egyik haverom, hogy "hát ez nem meglepõ", akkor meg értetlenkedik, mint mindig, amikor beoltják, hogy "most mmimimi? mitcsináltam?", és ilyen ártatlanul hülye kérdõ fejet vág, és simogatja a nem létezõ szõrös bicepszét...

hozé: engem rendszeresen kergetett egy ilyen kis pöttöm vakarcs kutya, amikor jövök hazafele - pont olyan magas, hogy a pedálba bele tudna harapni. egyik nap rossz kedvem volt, SPD kicsatol, aztán hagytam, hadd forogjon a pedál...azt hiszem, kétszer találta pofán jó erõsen az SPD (mert persze rátekertem ám:D), aztán még oda is koppintottam neki stoplival - vonyítva ment el, és szerintem jópár fogát kivertem.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Én most nem melózóm, de egyedül vagyok itthon a gyerekkel.
Olyan büdöset kakil, bazzzzzz. Valaki csere?:)

Érdekel a dolog, adok a lányért egy macskát.:P

Kutyák ellen meg próbáljátok ki a kulacsból lelocsolós válozat.
Eddig mindegyik azonnal megállt, ha pofán találtam.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
esetleg brúzolás közben véletlen összeesik, és belelefetyel a budiba :)
:P

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Vince hamarosan csúnyán meg fog botlani a folyosón, és arccal zuhan majd a nyitva felejtett vitrinajtóba. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Jorci: ez még hagyj ám...de amikor tegnap nálunk az egyik nyalizósabb srác beállított egy csomag csokival (twix bounty mars snickers vegyesen), és boldog nõnapot kívánt a lányoknak egy-egy szelettel, akkor utána mi, a többi fiú volt a figyelmetlen tahó bunkó, mert hogy "hogy képzelitek, hogy nõnap alkalmából még egy csokit se kapunk tõletek ,vagy valami virágot...tök nagy tahó bunkók vagytok, ennyit rólatok...bezzeg a Vince õ a tök cuki és hozott nekünk"...így az osztály fiúrésze egyszerre oltotta vissza õket, hogy "nõnap az nem ma van, el vagytok tévedve.meg különben is, mi hoztunk nektek virágot valentinnapra, a Vince meg nem..."....én nagyanyámnak vettem egy kis virágot meg egy desszertet, aki most feljött, vele ritkán találkozom. meg még most megyek két csokor virágért, este két csaj közösen tartott szülinapi partyjába megyek, aztán mégse állíthatok úgy oda nõnapon, hogy nem viszek virágot se szülinap, se nõnap alkalmából...

thez: valentinnap, nõnap, húsvéti locsolás - ez a nõkre gondolás, csak 3. karácsony, szülinap, névnap - ez meg mindenkinek három. de így van, pénz-pénz-pénz...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
még egy "ünnep" amire vehetsz virágot/csokit.

de jó, mert legalább így csak évente kb 4-szer kell csak a szerettekre gondolni... vagy mi is van? :P

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ja én pl magas ívböl sza*ok az összes ilyen napra. /jó igaz h bnöm sincs../

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A nõnap amúgy minek? Februárban Bálint nap, márciusban Húsvét, májusban anyák napja, aki nem a szerelmed, nem locsolod meg kölnivizet bartelezve tojásra, és még csak nem is az anyád, nagyanyád, azt minek köszöntgetni?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ahhh nõnap megin....
anya meg kijelentettem hogy neki nem kell virág, neki jégkrém kell....ilyet :)

Sala: csak rá ne kakiljon a mûszerekre :P

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Révi bébi: énis egyedül a babával melóhelyen. Segit szerelni :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Jorus