Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2008. március 11. - 21:26

Írta 2008. március 11. - 21:25

így általánosságban nem. van akire igen, van akire nem. ha megérdemelten kapja az illetõ amit kap akkor nemTe nem vagy egy kicsit irigy?!
ebben az esetben jól látod az vagyok, személyes dolgok miatt, amit inkább nem említenék, így is ismét kissebb lavinkát indítottam
thez: voltam orvosnál, 2 helyen is azt mondták a sport miatt van.
Szilárd: ez az alacsony pulzus téma még Armstrongnál lett kinagyítva, szerintem emberfüggõ
a dokik, a hozzáértõk ezt mondják
hallottam ma egy szar viccet:::
férj és a feleség a bíróságon, folyik a válóper, a vagyoni tulajdonokat szétosztották, hát mi legyen a gyerekkel? mind2 szülõ szeretné hogy az övé legyen, de végül a feleség kapja meg.
az apa felidegesedik és odafordul a bíróhoz: figyeljen bíró úr, hogyha én bedobok egy százast az autómatába és kidob egy kólát az most az enyém vagy az autómatáé?

Írta 2008. március 11. - 21:25

Bár én szarok rá, mert hát milliomoscsemete vagyok... Ugyebár!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. március 11. - 21:23

Te nem vagy egy kicsit irigy?!
Nem mellesleg, ha ért el eredményt, akkor legalább nem csak apuci fizetget, amikor balfék.
A motorozás nem olcsó. Mutass egy 12-15 éves motorost, aki maga szedte össze rá a lét. Nanemár...
igen, ez emlékeztet az itt nem egyszer hallott "minek van neki ilyen bicója, elég lenne egy olcsóbb is" dologra

Írta 2008. március 11. - 21:20

Nem mellesleg, ha ért el eredményt, akkor legalább nem csak apuci fizetget, amikor balfék.
A motorozás nem olcsó. Mutass egy 12-15 éves motorost, aki maga szedte össze rá a lét. Nanemár...
Jaéshamár: én veled kapcsolatban szoktam használni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. március 11. - 21:19

2. tényleg ennyire komolyan veszel egy ilyet?
amúgy mind1.
Írta 2008. március 11. - 21:13

alapba 95-105 a pulzusom, szóval eléggé pörgök, ennek ellenére elég nyugis embernek tartanakejj de kemény vagy
legutóbb pl az verte ki nálam a biztosítékot, hogy van itt a faluban egy velem egykorú születésû motoros gyerek, akinek apuka alárakta a zsír új kx-et, meg külön erre felszerelt transportert, elkedték versenyeztetni, persze az elért sikerek arányában az arca is megnõtt a gyereknek, persze midnig megtalál...
és persze mindenki az õ oldalán van, és csontig benyalnak neki, mert õ a jassz, a motoros, """a sportember"""
amikor én megvettem az elsõ komolyabb bringámat, persze egybõl elindúlt hogy nem vagyok normális hogy ennyit költök erre a "hülyeségre" meg hogy csak egy bringa, nomeg a bûvös 2 szó amiért ölni tudok: "ezt is tekerni kell". magyaráztam/magyarázok rengeteget hogy mi miért ennyi, meg hogy miért van ez. de egyszer vala sötétség, és úgy látom hogy most is az van...
ahogy kokk szokta mondani: szélmalomharc
szerintem hasonló az alapja annak is mikro cj bejelntette hogy õ bizony robogót vesz
Írta 2008. március 11. - 21:13

Írta 2008. március 11. - 21:11

csak feldobtam hátha...
személyes tapasztalat:
azt hiszitek valakit is érdekel az a tény hogy az ember bringázik? megmondod hogy focizol akkor meg el vannak ájulva, csajoknál már egyenlõ egy keringõre való felhívással...nem annak szántam hogy mutogassam magam, mert tudom jól hogy teljesen felesleges. vagyunk mi eleget a tv-bem,rádióban, hol a cm, vagy a bringautak miatt, vagy éppen a doppingbotrányok miatt. szóval nem kell a reklám
nem jó közösségbe kerültél

én pl. nem hallottam az ismerõsi körben a csajoktól egy jó szót sem a fociról. szerintem ezt embere válogatja.
talán még középsuli elején odavoltak, de mára elnõtték szerencsére

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. március 11. - 21:08

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. március 11. - 21:07

az isten verje meg
Írta 2008. március 11. - 21:00

Ha ilyen fiatalon ennyire idegesíted magad, hamar tönkremész;)
Írta 2008. március 11. - 20:55

személyes tapasztalat:
azt hiszitek valakit is érdekel az a tény hogy az ember bringázik? megmondod hogy focizol akkor meg el vannak ájulva, csajoknál már egyenlõ egy keringõre való felhívással...nem annak szántam hogy mutogassam magam, mert tudom jól hogy teljesen felesleges. vagyunk mi eleget a tv-bem,rádióban, hol a cm, vagy a bringautak miatt, vagy éppen a doppingbotrányok miatt. szóval nem kell a reklám
én néha már ott tartok, hogy ha hozzá nem értõ, semmitérõ emberek fikázzák hogy én bringázok, akkor kérdés nélkül szájbaverem
Írta 2008. március 11. - 20:45

JEeeee
eeeee
atöbbi foossss különbenis nem is tudtok bringázni.....
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. március 11. - 20:44

Írta 2008. március 11. - 20:40

Írta 2008. március 11. - 20:40

Írta 2008. március 11. - 20:36

Írta 2008. március 11. - 18:20

csak egy idõ után elröhögöm

veled nem akartam tul messzire menni, kell a bor

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. március 11. - 17:54