Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
de a bicósok pulzusa nem nagyon alacsony szokott lenni?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Te nem vagy egy kicsit irigy?!

így általánosságban nem. van akire igen, van akire nem. ha megérdemelten kapja az illetõ amit kap akkor nem
ebben az esetben jól látod az vagyok, személyes dolgok miatt, amit inkább nem említenék, így is ismét kissebb lavinkát indítottam

thez: voltam orvosnál, 2 helyen is azt mondták a sport miatt van.
Szilárd: ez az alacsony pulzus téma még Armstrongnál lett kinagyítva, szerintem emberfüggõ
a dokik, a hozzáértõk ezt mondják
hallottam ma egy szar viccet:::

férj és a feleség a bíróságon, folyik a válóper, a vagyoni tulajdonokat szétosztották, hát mi legyen a gyerekkel? mind2 szülõ szeretné hogy az övé legyen, de végül a feleség kapja meg.
az apa felidegesedik és odafordul a bíróhoz: figyeljen bíró úr, hogyha én bedobok egy százast az autómatába és kidob egy kólát az most az enyém vagy az autómatáé?:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pontosan.

Bár én szarok rá, mert hát milliomoscsemete vagyok... Ugyebár! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Nem mellesleg, ha ért el eredményt, akkor legalább nem csak apuci fizetget, amikor balfék.
A motorozás nem olcsó. Mutass egy 12-15 éves motorost, aki maga szedte össze rá a lét. Nanemár...

igen, ez emlékeztet az itt nem egyszer hallott "minek van neki ilyen bicója, elég lenne egy olcsóbb is" dologra :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem mellesleg, ha ért el eredményt, akkor legalább nem csak apuci fizetget, amikor balfék.
A motorozás nem olcsó. Mutass egy 12-15 éves motorost, aki maga szedte össze rá a lét. Nanemár...

Jaéshamár: én veled kapcsolatban szoktam használni... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
1: ilyen pulzust nem keméynségnek hívják;) én lehet orvoshoz mennék vele, bár nem értek a kardiológiához.

2. tényleg ennyire komolyan veszel egy ilyet?

amúgy mind1.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

ejj de kemény vagy :)

alapba 95-105 a pulzusom, szóval eléggé pörgök, ennek ellenére elég nyugis embernek tartanak

legutóbb pl az verte ki nálam a biztosítékot, hogy van itt a faluban egy velem egykorú születésû motoros gyerek, akinek apuka alárakta a zsír új kx-et, meg külön erre felszerelt transportert, elkedték versenyeztetni, persze az elért sikerek arányában az arca is megnõtt a gyereknek, persze midnig megtalál...
és persze mindenki az õ oldalán van, és csontig benyalnak neki, mert õ a jassz, a motoros, """a sportember"""

amikor én megvettem az elsõ komolyabb bringámat, persze egybõl elindúlt hogy nem vagyok normális hogy ennyit költök erre a "hülyeségre" meg hogy csak egy bringa, nomeg a bûvös 2 szó amiért ölni tudok: "ezt is tekerni kell". magyaráztam/magyarázok rengeteget hogy mi miért ennyi, meg hogy miért van ez. de egyszer vala sötétség, és úgy látom hogy most is az van...
ahogy kokk szokta mondani: szélmalomharc

szerintem hasonló az alapja annak is mikro cj bejelntette hogy õ bizony robogót vesz

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
juuuuuuj, nézem mire irjátok, hogy kemény vagy kemény vagy :D:D de már látom.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

csak feldobtam hátha...
személyes tapasztalat:
azt hiszitek valakit is érdekel az a tény hogy az ember bringázik? megmondod hogy focizol akkor meg el vannak ájulva, csajoknál már egyenlõ egy keringõre való felhívással...nem annak szántam hogy mutogassam magam, mert tudom jól hogy teljesen felesleges. vagyunk mi eleget a tv-bem,rádióban, hol a cm, vagy a bringautak miatt, vagy éppen a doppingbotrányok miatt. szóval nem kell a reklám

nem jó közösségbe kerültél :P
én pl. nem hallottam az ismerõsi körben a csajoktól egy jó szót sem a fociról. szerintem ezt embere válogatja.
talán még középsuli elején odavoltak, de mára elnõtték szerencsére :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
huuu kemeny vagy

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
f...om hogy mindig késõn érek haza, és a fizika zh-m is szar lett, olyan feladatok voltak hofy csak úgy forgott a szemem (vérben)

az isten verje meg

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ejj de kemény vagy :)

Ha ilyen fiatalon ennyire idegesíted magad, hamar tönkremész;)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
csak feldobtam hátha...
személyes tapasztalat:
azt hiszitek valakit is érdekel az a tény hogy az ember bringázik? megmondod hogy focizol akkor meg el vannak ájulva, csajoknál már egyenlõ egy keringõre való felhívással...nem annak szántam hogy mutogassam magam, mert tudom jól hogy teljesen felesleges. vagyunk mi eleget a tv-bem,rádióban, hol a cm, vagy a bringautak miatt, vagy éppen a doppingbotrányok miatt. szóval nem kell a reklám

én néha már ott tartok, hogy ha hozzá nem értõ, semmitérõ emberek fikázzák hogy én bringázok, akkor kérdés nélkül szájbaverem

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én csakis kona klubba lépek be..

JEeeee
eeeee
atöbbi foossss különbenis nem is tudtok bringázni.....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nem csinálunk valami bringásat??

de, megyünk holnap tekerni

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nem tudtam mi hiányzik az életembõl...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:wtf:
Ez nem elég? mutogatni kell másoknak hogy bringás vagy? :P

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
a mai naptól az iwiwen is lehet klubbot csinálni. nem csinálunk valami bringásat??

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
rólam tudni kell, hogy nagyot át tudok vágni telefonon bárkit :D

csak egy idõ után elröhögöm :D

veled nem akartam tul messzire menni, kell a bor :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Öröm és bodottá'?! Nekem is az volt, mikor csörgött az erkölcsrendészet... :D