Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kela:

én úgy tudom, hogy a nyelvvizsgáért alapból jár (35? talán..majd megnézem neked a nagykódexben), és bármilyen emeltszintû érettségiért, ami 60% felett van, jár a +40(?) pont. bár persze a fene tudja, valami olyasmi is van, hogy az emelt szintû érettségiért kapsz egy középfokú nyelvvizsgát?

tig: hát ja, érdekes ember vagyok:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Én meg temetésre megyek,cserélünk?

jajj istenem, inkább nem
részvétem :(

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Amikor a gyártóknál egy részleg külön azzal foglalkozik, hogy a gépek pont kicsivel a garanciális határidõ letelte után rohadjanak szét? :)

Nem ezt mondtam, de nem szempont a tartósság sok esetben.

Nekünk most Ariston van, annyi a baja, hogy a panel benne annyira a földön van, hogy könnyen kerül rá víz/csapódik ki rá és zárlatos lesz.
2x volt javítva idáig.
Panelcsere 30k.

Elõzõnél volt egy designos illesztés végig keresztben az ajtó felett, befelé ejtve.
Szépen a benne meggyûlt víz befolyt az ajtó zárjánál lévõ elektromos kütyübe és zárlatos lett.

Tehát ilyesmivel nem törõdnek sok esetbe, szét nem rohadnak ofkórsz.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Én meg temetésre megyek,cserélünk?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
holnap ünnepség, megint lehet díszhuszárt játszani :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Van kedve valakinek este csocsozni egyet?
Palmival 10 utan leugrunk valahova. Ha valakit erdekel, irjon privit, ha negyen lennenk az lenne a legjobb.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Évek óta van indesit hûtõnk,mosógépünk,egyiknek sincs semmi baja

Nekem is 2001-óta van indesit mosógépem, és a vízen, mosóporon és öblítõn kívül más még nem kellett hozzá. Ja, de! Áram nélkül sem megy.:)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.214 hozzászólás
Philip José Farmer - Az állatok királya

- A költségvetésbõl nekünk kiszabott összeg oly csekély - mondta a biológus elõkelõ vendégének, miután bemutatta neki az állatkertet és a laboratóriumot -, hogy egyszerûen képtelenek vagyunk belõle újrateremteni mindent fajt. Így tehát csak a fejlettebb, szebb állatoknak adunk életet. Azoknak, amelyeket felelõtlenségünk vagy butaságunk miatt brutálisan kipusztítottunk.
Egy pillanatra megállt, és a biztonsági árok fölött átnézett az erõtérrácsok mögött galoppozó, napfényben fürdõ kvaggára. Odébb egy tengeri vidra dugta ki orrát a vízbõl, mellette egy gorilla bámult ki bambuszrúdjai közül. Galambok turbékoltak, orrszarvúk trappoltak, és egy zsiráf meresztette rájuk szelíd tekintetû szemét, majd tovább rágcsálta az elõtte lévõ fa leveleit.
- Az ott egy dodo. Nem valami szép, de kedves teremtmény. És nagyon gyámoltalan. Erre jöjjön! Megismertetem az újrateremtési folyamattal.
Egy óriási épület belsejében, hatalmas tartályok között haladtak. Az egyik elõtt megálltak, és belestek a belsejébe. Valami kocsonyás anyag lüktetett benne.
- Ezek afrikai elefántembriók - szólt a biológus. - Úgy tervezzük, létrehozunk néhányat ebbõl a fajból, és a csordát az új állami rezervátumban eresztjük majd szabadon.
- Látom, élvezi a munkáját - jegyezte meg az elõkelõ vendég. - Szereti az állatokat, ugye?
- Én minden élettorma képviselõjét szeretem.
- És mondja, honnan kapják munkájukhoz a szükséges adatokat?
- Leginkább az õsi múzeumokban talált csontvázak és bõrök alapján dolgozunk, de a régészeknek sikerült elõásniuk és lefordítaniuk néhány könyvet és filmet is. Ó, látja ezeket a hatalmas tojásokat? Az óriás moa csibéi növekszenek a belsejükben. Itt pedig nemsokára kifejlõdnek a tigriskölykök. Ha majd megnõnek, elég veszélyessé válnak, de a rezervátumból nem tudnak majd kiszökni.
A látogató az utolsó tartály elõtt megállt.
- Ebbõl csak egy van? Mi ez? - kérdezte.
- Szegénykém, olyan egyedül lesz! De õt szeretem a legjobban. Külön engedélyt kellett szereznem a létrehozásához - felelte a biológus elcsukló hangon.
- Olyan veszélyes lenne? - hajolt közelebb a látogató. - Veszélyesebb, mint az elefántok, tigrisek, medvék?
Hirtelen hátralépett.
- De hiszen ez... Hogy volt bátorsága?!
- Igen. Ez egy ember.

Szántai Zoltán fordítása

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nem szép, de elit :)
Egy n95-nél... Küldessz egyet nekem is tamtaram? :)

symbianos telefont semmikeppen nem akartam. vagy windows, vagy nokia :)

Vole,elég ha hasznos,nem kell szépnek lennie :)
Tamaska,Kaiser?Ez nem az,bár ennek is van billje :P :) wm6 rulzik
Könnyû kezelni,ne ijedj meg tõle.
Én trinity-t akarok most

a kaiserert fizetni kellett volna, ez ingyen volt. ;) es kisebb is, egeszen telefon merete van. nincs benne GPS es touchscreen, de amugy minden mast tud amit az. es rohadt jo sms- irni a billentyuzeten. ugyis elkuldok egy nap vagy 20-at , jo is

Ebbõl kijött volna egy jó kis villa. Vagy a mobil nagykereskedelemben is érdekelt vagy? ;)
Én még sosem adtam pénzt telefonért...

jo kis villa nem kell, mar van [elvileg - ugye roberto?] a kereskedelemben pedig abszolut nem vagyok erdekelt, vegfelhasznalo vagyok :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
nyugi. majd maratonon meg 10 % al nagyobb lesz :P

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

eddig csak a kori meg a futás ment rendesen? :chin: hogy bírtad eddig? :)

Igen, eddig csak kori és futás volt, simán futok 1 órát 170-180 közti pulzuson (persze 90%-ban alacsonyabbon edzettem).
Jól bírtam, mert rossz volt az idõ. Ma rájöttem arra, hogy bringázás közben kb 10%-kal alacsonyabb a pulzusom, mint futás közben.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Holnap, ha nem esik, meglesz az idei elsõ bringás edzésem.

:scared: itt az idö. húzz bele ;) eddig csak a kori meg a futás ment rendesen? :chin: hogy bírtad eddig? :)

én meg azon filozok hogy ha holnap is ilyen szép idö lesz mint ma volt akkor holnap áttekerek szilvásra meg haza. /mult7 pénteken csak bánkutig mentem./

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

A jobbik felülírja a gyérebbiket.

kár..

köszi

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A jobbik felülírja a gyérebbiket.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ha van egy nyelvvizsgám (német középfok), és emeltszintûznöm kellene egy nyelvbõl ( német) akkor mindkettõért jár a + pont vagy csak az egyikért?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Megvolt az idei elsõ bringázás. :) A széllel akadtak problémák, a Pákozd elõtti kis emelkedõn 35-tel mentem fölfelé és hátulról löködött a szél (már sejtettem, hogy meg lesz ennek a böjtje...), hazafelé Dinnyés Pákozd közti sík úton 32-21-ben szenvedve tudtam csak menni, alig tudtam néhány helyen tartani a kormányt.

A sebesség mindent megold.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
[quote name='M-a-TT']na zsír! rendbe jött a kezem. megyek eksöndéjzre szkétparkba :D
quote]

használd egészséggel...
aztán nehogy megint csavarozni kelljen!! :D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Energo Lux az Hajú mosógép, Kala! Nekünk is olyan van, már egy jó ideje. És nem is akarunk újat.

Talán ma jön a kormányos buli.. Jó lenne. :(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tihanyi update :) A válla legalább bedurran :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

De akár máshogy is lehet energiát növelni ;)

na zsír! rendbe jött a kezem. megyek eksöndéjzre szkétparkba :D
Köszönöm Tihanyi Tamás!