Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2008. március 13. - 20:59

én úgy tudom, hogy a nyelvvizsgáért alapból jár (35? talán..majd megnézem neked a nagykódexben), és bármilyen emeltszintû érettségiért, ami 60% felett van, jár a +40(?) pont. bár persze a fene tudja, valami olyasmi is van, hogy az emelt szintû érettségiért kapsz egy középfokú nyelvvizsgát?
tig: hát ja, érdekes ember vagyok:D
Írta 2008. március 13. - 20:25

Írta 2008. március 13. - 20:14

Amikor a gyártóknál egy részleg külön azzal foglalkozik, hogy a gépek pont kicsivel a garanciális határidõ letelte után rohadjanak szét?
Nem ezt mondtam, de nem szempont a tartósság sok esetben.
Nekünk most Ariston van, annyi a baja, hogy a panel benne annyira a földön van, hogy könnyen kerül rá víz/csapódik ki rá és zárlatos lesz.
2x volt javítva idáig.
Panelcsere 30k.
Elõzõnél volt egy designos illesztés végig keresztben az ajtó felett, befelé ejtve.
Szépen a benne meggyûlt víz befolyt az ajtó zárjánál lévõ elektromos kütyübe és zárlatos lett.
Tehát ilyesmivel nem törõdnek sok esetbe, szét nem rohadnak ofkórsz.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2008. március 13. - 20:07

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. március 13. - 19:35

Írta 2008. március 13. - 18:18

Palmival 10 utan leugrunk valahova. Ha valakit erdekel, irjon privit, ha negyen lennenk az lenne a legjobb.
I`m as fast as nobody!
Írta 2008. március 13. - 17:31

Évek óta van indesit hûtõnk,mosógépünk,egyiknek sincs semmi baja
Nekem is 2001-óta van indesit mosógépem, és a vízen, mosóporon és öblítõn kívül más még nem kellett hozzá. Ja, de! Áram nélkül sem megy.

Írta 2008. március 13. - 16:59

- A költségvetésbõl nekünk kiszabott összeg oly csekély - mondta a biológus elõkelõ vendégének, miután bemutatta neki az állatkertet és a laboratóriumot -, hogy egyszerûen képtelenek vagyunk belõle újrateremteni mindent fajt. Így tehát csak a fejlettebb, szebb állatoknak adunk életet. Azoknak, amelyeket felelõtlenségünk vagy butaságunk miatt brutálisan kipusztítottunk.
Egy pillanatra megállt, és a biztonsági árok fölött átnézett az erõtérrácsok mögött galoppozó, napfényben fürdõ kvaggára. Odébb egy tengeri vidra dugta ki orrát a vízbõl, mellette egy gorilla bámult ki bambuszrúdjai közül. Galambok turbékoltak, orrszarvúk trappoltak, és egy zsiráf meresztette rájuk szelíd tekintetû szemét, majd tovább rágcsálta az elõtte lévõ fa leveleit.
- Az ott egy dodo. Nem valami szép, de kedves teremtmény. És nagyon gyámoltalan. Erre jöjjön! Megismertetem az újrateremtési folyamattal.
Egy óriási épület belsejében, hatalmas tartályok között haladtak. Az egyik elõtt megálltak, és belestek a belsejébe. Valami kocsonyás anyag lüktetett benne.
- Ezek afrikai elefántembriók - szólt a biológus. - Úgy tervezzük, létrehozunk néhányat ebbõl a fajból, és a csordát az új állami rezervátumban eresztjük majd szabadon.
- Látom, élvezi a munkáját - jegyezte meg az elõkelõ vendég. - Szereti az állatokat, ugye?
- Én minden élettorma képviselõjét szeretem.
- És mondja, honnan kapják munkájukhoz a szükséges adatokat?
- Leginkább az õsi múzeumokban talált csontvázak és bõrök alapján dolgozunk, de a régészeknek sikerült elõásniuk és lefordítaniuk néhány könyvet és filmet is. Ó, látja ezeket a hatalmas tojásokat? Az óriás moa csibéi növekszenek a belsejükben. Itt pedig nemsokára kifejlõdnek a tigriskölykök. Ha majd megnõnek, elég veszélyessé válnak, de a rezervátumból nem tudnak majd kiszökni.
A látogató az utolsó tartály elõtt megállt.
- Ebbõl csak egy van? Mi ez? - kérdezte.
- Szegénykém, olyan egyedül lesz! De õt szeretem a legjobban. Külön engedélyt kellett szereznem a létrehozásához - felelte a biológus elcsukló hangon.
- Olyan veszélyes lenne? - hajolt közelebb a látogató. - Veszélyesebb, mint az elefántok, tigrisek, medvék?
Hirtelen hátralépett.
- De hiszen ez... Hogy volt bátorsága?!
- Igen. Ez egy ember.
Szántai Zoltán fordítása
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. március 13. - 16:57

symbianos telefont semmikeppen nem akartam. vagy windows, vagy nokianem szép, de elit
Egy n95-nél... Küldessz egyet nekem is tamtaram?

Vole,elég ha hasznos,nem kell szépnek lennie
Tamaska,Kaiser?Ez nem az,bár ennek is van billje![]()
wm6 rulzik
Könnyû kezelni,ne ijedj meg tõle.
Én trinity-t akarok most
a kaiserert fizetni kellett volna, ez ingyen volt.

Ebbõl kijött volna egy jó kis villa. Vagy a mobil nagykereskedelemben is érdekelt vagy?
Én még sosem adtam pénzt telefonért...
jo kis villa nem kell, mar van [elvileg - ugye roberto?] a kereskedelemben pedig abszolut nem vagyok erdekelt, vegfelhasznalo vagyok

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. március 13. - 16:51

Írta 2008. március 13. - 16:39

Igen, eddig csak kori és futás volt, simán futok 1 órát 170-180 közti pulzuson (persze 90%-ban alacsonyabbon edzettem).eddig csak a kori meg a futás ment rendesen? :chin: hogy bírtad eddig?
Jól bírtam, mert rossz volt az idõ. Ma rájöttem arra, hogy bringázás közben kb 10%-kal alacsonyabb a pulzusom, mint futás közben.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. március 13. - 16:31

Holnap, ha nem esik, meglesz az idei elsõ bringás edzésem.
:scared: itt az idö. húzz bele

én meg azon filozok hogy ha holnap is ilyen szép idö lesz mint ma volt akkor holnap áttekerek szilvásra meg haza. /mult7 pénteken csak bánkutig mentem./
Írta 2008. március 13. - 16:19

Írta 2008. március 13. - 16:01

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. március 13. - 15:55

Írta 2008. március 13. - 15:48

A sebesség mindent megold.
Írta 2008. március 13. - 15:26

quote]
használd egészséggel...
aztán nehogy megint csavarozni kelljen!!

Írta 2008. március 13. - 15:16

Talán ma jön a kormányos buli.. Jó lenne.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. március 13. - 14:48

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. március 13. - 14:34

De akár máshogy is lehet energiát növelni
na zsír! rendbe jött a kezem. megyek eksöndéjzre szkétparkba

Köszönöm Tihanyi Tamás!