Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Reba már nem menõ?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Fábry tán nincsen mert kivándoroltak a nézõk.
Endroo Marzojára kellene rágyúrnom. Az fincsi lenne. Nem számítana az a 400 g többlet.

Maggi :D Bár én már nagyon tudok a Tisza medrébe biciklizni, úgyhogy nekem ez nem okoz gondot. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jó a levegõs villa, mert ha fulldokolsz a bicajjal a víz alatt akkor tudsz belõle levegõt venni

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
:D

amúgy levegõs villától nem kell félni, ami leereszt egy odaütéstõl, az már rég rossz. és úgy dereng, mintha lenne levegõs boxxer is, pedig az nem egy CC-villa...;)

kezdetnek szerintem egy soloaires villát próbálj ki, abban még van rugó is, ha jól tudom, meg már levegõs is. szóval személyre szabható, sokkal finomabban, mint egy rugós, de mégis érzékenyebb egy kicsivel a rugó miatt, mint egy full-levegõs.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Fábry van baszki

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Én csak ennyit mondok:
[21:06:36] Pádár Tamás: http://ebike.hu/term...lavallas/10411/
[21:06:40] Pádár Tamás: ezis olyan gyönyörû
[21:07:37] Nagy Tamás: biztos jó nehéz
[21:07:46] Pádár Tamás: de nem levegõs
[21:07:56] Pádár Tamás: én valahogy óckodok a levegõs villáktól
[21:08:23] Nagy Tamás: pedig jó
[21:08:26] Pádár Tamás: odaverem vagy nemtudom oszt majd ereszt
[21:09:03] Nagy Tamás: hova? a mederben iszap van

Basszus. :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

FreeRaz

FreeRaz

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Ma estefelé találkoztam egy bringással, itt lacházán. Õ jó nagyot köszönt, nekem lehet picit késõn sikerült vissza köszönnöm. Hátha innen valaki, szóval üdvözlöm ;)

(ha már üzenõfal)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Médiában voltam, nem bírtam kipróbálni.
Nagyhangfal nem kettõ kis Genius pöcörõ valami. Kétutas Sony csak.
De bõven elég. Majd 500-as Denon erõsítõ, meg 8.4-es Wharfdale lesz egyszer. Valami jó kis Van den Hul tyúkbelekkel. De ez csak egy elérhetõ álom. :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
CJ, keresd a barna hangot :D

Thez, a muka végére gondoltam,itthon nix net..... este álmodozk akkor :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

kurvaszép idõ van....

itt szar volt esett egész délután:(
az eggyik szomszédom egy német papa aki évente párszor meglátogatja magyarországi provinciáit, megfigyeltem amikor ittvan mindig esik az esõ...elhúzhatnamár

nekem Logitech fülesem van, pár apró dologtól eltekintve egész jó
a média márkban ki lehet próbláni a füleseket, én azért ott körbenéznék mielött vásárlok

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kurvaszép idõ van....

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Stabil ,igényes ismerettség :D

Life Is Just a Big Ride :angel:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem meg õ hajt otthon 4 CV ládát 2 ohm-on: http://mrkool.hu/sho...kk=mrkool290012 :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
thezcsi ittvan, de mint egy õszilégy :P lenecsapj.
HOlnapig álmodd meg:-)
Salika: szarul de büszkén, de ez legyen az én gondom :):)

ON

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
thez,az msn-re is írogass,mert lámpaoltás lesz 2 perc múlva :P :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
thez te olyan okos vagy :D
jobban vagy már?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
amúgy Unknown: csak hogy elõrrébb is juss:

www.bemp.hu

ott keresd a kapcsolatokat, Õt érdemes is hívnod, mert az említett emberekkel ellentétben Õ kompetens is az ügyben.

Hidd el, elõrréb jutsz vele, rögtön, körbetelefonálások, várakozások, felesleges csörgések nélkül is.... :)

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Ja az igaz nem feltétlen nagy hangfal kell ,meghát ugye az erõsítõ ha nem tud legalább 100w ot csatornákként, akkor sza*t sem ér az egész.Én is 800w ast raktam a visatonokra, mert így mennek annyin. És nekem sem kétméteres hangalak vannak max a mélyláda, ami nagy.:D

Thez: köszi a bempet ismerem személyesen :D de õk már kielégítettek az atomlab cuccokkal.:D
Aki itthon lefedi a freerideot és a dh-t sajnos õk is hiányban vannak sokmindenben.DE a bempet szeretem meg a gravity-t.Bigbike bõl Gyuri meg mivel azóta ismerem, mióta még az örsön az ikea parkolo helyén nyitottak ,beszerez mindent, csakhát a nagyker, aki ugyancsak megvan kötve ugye nem tuddja kielégíteni.
De már annyi c meg b tervet kaptam ,hogy kielégítettetek.Csak jó lett volna a szokásos forrásból,mert õket ismerem.

Life Is Just a Big Ride :angel:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sennheiser kicsit divatmárka lett, csak a magasabb kategóriás cuccoknál érezni a különbséget. de ami nekem bevált itt a suliban, az az Audiotechnica ATH-M30, illetve egy AKG (pontos típust nemtom, kint van a raktárban a keverõn.)

az pedig, hogy megremegteti...hát én is szeretem, amikor itt a suliban a 4*500 watt csak úgy dübörögteti a szerkezetet, és ugrál az asztalon a papírpohár, ha buli van. :) de buszra meg utcára úgyis mindegy kb a basszus, ott úgyis van annyi háttérzaj, hogy pont ne érezd a basszust. az a 2 Hz meg, amivel a Thomson a 20 Hz alatt van, az nem igazán fog hallatszódni MP3 esetén, illetve nem fog annyira megremegtetni, hogy érezd...nekem az otthoni PC-s hangfal 40 Hztõl tud, kíváncsi vagyok, hogy a tied mit tud - de szerintem otthon, illetve fülhallgatóban 20 Hz-t még nem hallottál, ergo honnan tudod, hogy mennyire remgeteti meg? nekem a 40 Hz is bõven jól megremegteti...

"nagyhangfal" meg tényleg vicces, gondolom itt 2 darab 5-10 wattos dologról beszélünk, amit sose hajtasz akkora hangerõn otthon, hogy tényleg megremegtesse a falakat. nálam a nagyhangfal az itt bent 2*50 W Videoton Tecnics erõsítõn, kint meg 4*600 Yamaha, illetve a 2*350W RCF aktív. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
valahogy meg kell oldani hogy az utcán is hallhassák a melletted levõk, hogy mi szól... :-)