15 eve volt slager kb.
nekem is csak az van meg, 1 meg 3 másolt
viszont mind3 gyûrûk ura a bõvített és díszdobozos és szép
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakmegvan díszdobozban:)
Let the people speakA Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
a 2 végén fura volt a lába, de csak a rendezõiben volt sárga-fekete
nekem az tetszett a 2ben hogy programot cseréltek a T1000ben. Az full jó volt, lélektani dilemma:)
és igen, tényleg jobb sokkal mint a mozi vörzsün
Let the people speakTudtatok, hogy a Terminator 2-ben a helikopter tenyleg atrepult a feluljaro alatt es nem trukk? A rendezoi valtozaton (20 percel hosszanbb) levo audiokommentarbol kiderul. Amugy szerintem jobb igy, mint a mozi verzio volt, sokkal jobban kibontottak a karaktereket es van nehany trukk is, ami a moziban nem volt, de itt igen.
Meg a kis Connor onnan tudja a vegen, hogy melyik az anyja, hogy a T-1000 mar kicsit kivan es a labaval a talaj mintajat veszi fel, ezt is kivagtak a mozi verziobol. Nyiha.
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Let the people speakfuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ez a lényeg.az a baj hogy mióta ilyen frissen borotváltak a modik, a bûnöket is statáriális kivégzésekkel honorálják.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nekem volt locut 3, és kényelmes volt, mert szivacs volt a talpa, de emiatt szétkopott 2 hónap alatt a sarka, és hálistennek el is szakadt úgyhogy kicserélték gariba locut 2re, ami a mai napig megvan csak azt meg széttapostam, szétbringáztam