Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
al01: csak neked:
Még nem végleges, mert tárcsás lesz, és elég hülye szögbõl fotóztamk:) http://pix.bikemag.h...188302&cat=2473

http://pix.bikemag.h...188301&cat=2473

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hehe... távolból?
Laktunk a Királyok útján is ;)
A lakásunkkal szemben volt az a semmi kis gát, amit múlt éjjel kicsit összekaptak.
De továbbra is azt mondom, h aki olyan helyre költözik, ahol a Duna/egyéb folyó tudtalevõleg minden évben szopatja az embert, az vegye figyelembe ezt is a fasza vízparti kéró vásárlásánál, és ne sírjon a szája.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem csak nyaralokrol van szo. Hazakrol, utcakrol, stb. Azt e is leszarom, hogy nehany nyaralo elazik, de itt nem errol van szo. A tavolbol te sem itelheted meg a dolgokat helyesen...

a vkinek osszevizezi a nyaralojat tema vhogy nem tud meghatni.
kurv@ra nem!

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

mondjuk én továbbra sem értem hogy mi veszi rá az embert hogy árterületre építkezzen. itt is van egy ilyen, beépítette a házát a védõgát és a duna közé. most még szép hogy az emeletig ér a víz....

azt nem mondom hogy megérdemli,de na....hogy adhatnak ki oda egyáltalán építési engedélyt?

tegnap nálunk jégesõ esett és egész hétvégén jött az égi áldás :S

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mondjuk én továbbra sem értem hogy mi veszi rá az embert hogy árterületre építkezzen. itt is van egy ilyen, beépítette a házát a védõgát és a duna közé. most még szép hogy az emeletig ér a víz....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
abbol latszodik, hogy vizfeju az orszag, hogy ott van nemi viz
egy resze csak nassolashoz jo (mivel ott van csinalva vedogat...)
masresze fenyegeti par ember lakasat.

a vkinek osszevizezi a nyaralojat tema vhogy nem tud meghatni.
kurv@ra nem!

ezzel szemben ahol minden evben szop@tja a nepet ott nem szamit az ember.
nem latni olvasni mindenhol, es persze penz sincs gatat csinalni.

nagyon reg hallgattam burzsoat.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
szombaton mi is megnéztük a nagypatakot,bár nem kifejezetten azzal a céllal mentünk a belvárosba.

hazafelé a vonaton szörnyülködtem hogy mikor fognak vetni,mûtrágyázni,permetezni a gazdák...a búza meg kirohad,páran megint felhúzzák magukat....
mi sem leszünk idén sem milliomosok....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Nem is megyek turistaskodni es fotozni, ha valahol baj van...

mint mikor volt a repülõgépszerencsétlenség, volt olyan gyökér, aki az ország másik felérõl ment oda nézelõdni, de nem engedték fel szerencsére.
fura szokás.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem is megyek turistaskodni es fotozni, ha valahol baj van...

mashol az orszag szamos teruleten evente van akkora arviz, hogy csuda.

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de az meg pesten nincsen. érden van, de ott egész évben. persze ezek semmi dolgok egy nagy mittomén alföldi? dologhoz képest.
pesten ez az árvíz csak látványosság, és akirõl Kala beszél õt én is ismerem vhonnan:D na szal igen, lupasziget, cölöpökön álló ház, és most van egy méteres víz fent a házban.. morbid. nagoyn.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
De más az, h az ártérbe, sõt, a vízpartra pakolt házakat elönti a víz, no meg amikor a gátak tetejét nyaldossa...
Van 1 barátnõm, akiknek a Lupán van nyaralójuk, és mindig @nyázik, amikor a Duna elmossa azt... Hát na.

Megelõztek...
Amúgy nem az ár-, hanem a belvíz az igazi probléma...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
sok volt abból a burzsoából kicsit...
kéne néha mást is hallgatni ;)

az lehet, hogy vidéken is van árvíz, de ott rossz látni, általában károkat is okoz rendesen. ott ne nézegessen, hanem inkább menjen segíteni

de pesten kifejezetten érdekes volt látni a félig kilogó táblákat, meg úgy egyáltalán, h magas a víz. általában nem így néz ki a rakpart. persze ezért kimozdulni.. én csak örültem, h arra vitt az utam.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mert már a nagy pesti árvíz óta meg lett csinálva a rakparton az egész, így nem tud komoly károkat okozni. a margitsziget, Lupa, és a római part beszívta, de úgytudom pest magasságában semmi más problémás komoly hely nincsen. csak a kisebb települések, akik meggondolás nélkül leterjedtek a partig egészen. de ki az aki komolyan árterületre építkezik? nyaraló lupán okés, iszonyat szép hely, de ... mondjuk ez durván nagy árvíz, mindne választás elött van egy ilyen, de akkoris.
a bp-iek nagyrésze csak abból veszi észre hogy árvíz van, hgoy nem jár se a hév, se a 2es villamos, és egy picit nagyobb dugó van az átlagosnál.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

és ezzel mire gondolsz? mert azóta se látom át nagyon. ja figyelnek, fotózzák mint az állat.

no igen ez a baj.

mashol az orszag szamos teruleten evente van akkora arviz, hogy csuda.

ettol vizfeju az orszag.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Ez így nem igaz. Én személy szerint azért írtam be, amit, mert gondoltam megosztom a tapasztalataim, melyek sajnos általában negatívak a bringautas témakörökben. Persze beírhatnám, hogy milyen jót ettem, kettyintettem, milyen jó és elõnyös szerzõdéseket kötöttem, milyen szép helyeken jártam, milyen jót tekertem, milyen merev a hajtómûvem, de most nem az jött, mert felidegesített a sok rottyant. Ha jó dolog történik, azt szoktam beírni, tamaska meg is jegyezte a minap, hogy már megint virágot szaglászok a réten. Tehát, ha jó dolog történik, azt is megszoktuk írni. Al is mindig megírja, hogy vett 4 új akciós DVD-t, lor, hogy lefényképezett 3 masztizó sztriptízmacát, Olee, hogy eladott 3 Nimbus 2006-ost Clinnel, Burce, hogy aznap milyen jót kirándult Pesten, LL, hogy a bátjya megkezdte a 3.000.000. km-ét, zolle, hogy mekkora király a 75 német telivér a feneke alatt, thez, hogy mi a helyzet a fogason, Kala, hogy átment 4 vizsgán, mert szorítottunk neki, Charon, hogy egy forgórúgással megrepesztette a felhõ hasát, de az csak azért sem kezdett esõt könnyezni, Dig, hogy éppen hogy sikerült felhajtania azt a 4 repedtsarkú, szökésben lévõ ribancot, és még soroolhatnám. Ez most egy ilyen periódus, lesz ez majd jobb is.

De akkor se tegye ki a 8 kilós gyereket a mûanyag szaron az anyja a bringa útra, és akkor se nézze mindenki a vizet, mert na.

iszonyat jó amiket írsz:) még több Jorust a Zújságba és a fórumra!
ja, a margithíd felé berekedtem a budai oldalon. a sok "PÁLYAAAAAAAAAAAA!!!! kiáltás miatt. majd kifejtettem az értetlenkedõknek azt is, ha kérdezték, hogy mivan, hogy ez egy kerékpárút, és hogy csak egy fékem van, szóval maradjanak ott egészen nyugodtan, de sajnos vagy kikerülni tudom õket, vagy levenni a veséjüket. ha az elöbbire nincsen mód, más gyalogok miatt, akkor sajnos az utóbbit kell alkalmaznom:(
de egy kép is hogy lehessen tudni mirõl van szó. sajna a piktogramm már pont eltünt a képrõl, visszagurulni meg nem akartam, a nyakamban levõ géppel így csak lõttem egy képet. a sûrûjét kitakarják, de azért látszik a lényeg:

ja és a kép:

Feltöltött kép

nagyban:
http://dolog.uw.hu/bringaut.jpg

vmi ilyesmit irtam korabban.

és ezzel mire gondolsz? mert azóta se látom át nagyon. ja figyelnek, fotózzák mint az állat.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

legalabb a pestiek is odafigyelnek a vizre.

vmi ilyesmit irtam korabban.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ez így nem igaz. Én személy szerint azért írtam be, amit, mert gondoltam megosztom a tapasztalataim, melyek sajnos általában negatívak a bringautas témakörökben. Persze beírhatnám, hogy milyen jót ettem, kettyintettem, milyen jó és elõnyös szerzõdéseket kötöttem, milyen szép helyeken jártam, milyen jót tekertem, milyen merev a hajtómûvem, de most nem az jött, mert felidegesített a sok rottyant. Ha jó dolog történik, azt szoktam beírni, tamaska meg is jegyezte a minap, hogy már megint virágot szaglászok a réten. Tehát, ha jó dolog történik, azt is megszoktuk írni. Al is mindig megírja, hogy vett 4 új akciós DVD-t, lor, hogy lefényképezett 3 masztizó sztriptízmacát, Olee, hogy eladott 3 Nimbus 2006-ost Clinnel, Burce, hogy aznap milyen jót kirándult Pesten, LL, hogy a bátjya megkezdte a 3.000.000. km-ét, zolle, hogy mekkora király a 75 német telivér a feneke alatt, thez, hogy mi a helyzet a fogason, Kala, hogy átment 4 vizsgán, mert szorítottunk neki, Charon, hogy egy forgórúgással megrepesztette a felhõ hasát, de az csak azért sem kezdett esõt könnyezni, Dig, hogy éppen hogy sikerült felhajtania azt a 4 repedtsarkú, szökésben lévõ ribancot, és még soroolhatnám. Ez most egy ilyen periódus, lesz ez majd jobb is.

De akkor se tegye ki a 8 kilós gyereket a mûanyag szaron az anyja a bringa útra, és akkor se nézze mindenki a vizet, mert na. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
fehérvárott, kertvárosban nem fogod ezt 100%ig átérezni, azt megmondom. érden sem lehetett. msot hogy le van zárva a fél város, nem járnak a buszok végig, a vonatok fele sem jár, ha igen, akkor összevissza, így már az érdiek is kezdenek beletörõdni, sõt még néha nekem is sok, pedig pesthez vagyok szokva.

jer fel, próbálj egy hetet ittölteni, rájössz mirõl van szó. (aktívan, városban sokat utazással, persze a csúcsidõben)

vízfej központúság, teljes tehetetlenség közlekedésileg, egyedül gyalog v bicóval lehet haladni, bár egészségileg sokkal rosszabb mint kocsival.. na sebaj.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ti láttok valamit egyáltalán pozitívan? Már egy jó ideje csak azt olvasom a fórumon és fõleg itt az üzenõfalon, hogy a b*zi bkv meg az anyjuk, h hova parkoltak, meg a túristák meg a mamák, még a kutya is hibás, meg ezek ezt loptak azok azt, b*zi az aki kimegy bringázni, de az is aki otthonmarad valamiért, b*zi az akinek ilyen autója van, mert csak az elit.... Ti nem unjátok ezt a folyamatos panaszkodást? Meg kéne tanulni kicsit másképp felfogni a dolgokat, vagy ha már így látjátok, akkor azokat a dolgokat másokra nem ráeröltetni. (tisztelet a kivételnek) Sokszor olyan rossz érzés fog el, amikor beleolvasok egy-két hozzászólásba. Nem hiszem, hogy az élet csak ebbõl állna. Elhiszem, hogy mindenkinek vannak problémái, nekem is, de valahogy nem itt vezetem le, pedig nap mint nap látom mi történik itt.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tokre orulok, hogy mindenki igy elvezi az arvizet. A sok fotostol alig lehet kozlekedni. Ahogy gyalogoltam hallottam, hogy biharbasznadrol meg anyamkinjabol is jottek emberkek megnezni. Homokzsakot lehet segiteni ramolni. Nekunk itt obudan es szentendren ez nem jatszoter, hanem szopas. A hetvegen frankon bastyaztunk (sok baratomat kozvetlenul fenyegeti a viz). Szoval van akinek ez nem moka es kacagas...

Enyim Paripa

Let the people speak