Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts

En azt nem ertem, hogy miert juthat egyaltalan szohoz? Jogsi nelkul, lejart muszakis forgalombol kivont autoval gyorshajt, haalra gazol egy embert, masik 7 megserul.
Ilyenkor a rendor ha kierkezik, elemzi a helyzetet, odaalitjak a falhoz es sortuz. Ennyi. Hogy lehetnek egy ilyem embernek ezek utan jogai????!!!!

Liberalizmus oléo

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

En azt nem ertem, hogy miert juthat egyaltalan szohoz? Jogsi nelkul, lejart muszakis forgalombol kivont autoval gyorshajt, haalra gazol egy embert, masik 7 megserul.
Ilyenkor a rendor ha kierkezik, elemzi a helyzetet, odaalitjak a falhoz es sortuz. Ennyi. Hogy lehetnek egy ilyem embernek ezek utan jogai????!!!!

Én is ezt nem értem... Bezzeg ha esetleg valami rosszat csinálsz, mondjuk sötétben kerekezel, mert defektet kaptál és ha nem kaptál volna akkor világosba értél volna haza -megtörtént- akkor jön a "szerv" oszt gumi leenged, röhög, elmegy... Utána meg pumpálhatsz mégegyszer... ez csak így eszembe jutott, hogy valaki mindent megúszik, valaki meg semmit... Csak ebben az a szomorú, hogy annak a külyöknek még lelkiismeret-furdalása sincs, az tuti...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Ez a szemet tetu pedig kap majd egy felfuggesztett buntetest. Az erdi gazolo...

http://index.hu/poli...ar/erdigaz0425/

Bocs, már megint idejutunk; EZ MAGYARORSZÁG emberek... Jogsi nélkül megy mint az állat, megölt egy embert, meg tönkreteszi az életét még 5nek, oszt nem fog kapni semmit, mint az aki ittasan elütötte a faszit miskolcon... -miért nem kapott, mert józanul se tudott volna megállni... Ez meg azért nem fog kapni, mert jogsival is megdobta volna õt a kõ... könyörgök... Ti mikor láttatok utoljára akkora követ forgalamas aszfaltúton ami megtud dobni egy autót ugy hogy átmegy a szembe jövõ sávba... Én vezetek, de nem emlékszek ilyenre... Röhej...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Mar csak a Talas-on tudok gondolkodni. :) A masik nem jatszik:
A hirdetés már nincs az adatbázisban.

A Talasnal ez zavar:
"pike sherman valami marzo esetleg boxxer semmibe nem telik megbabrálnom az utat na sóval ilyenek
szépen mükszik de nekem kicsi
a melóba járni remek de a hegyre akarok menni kis bicóvalk is idönként
ezzel a villával nem merek kár lenne érte ha baja esne"

Nem akar vele menni hegyre, emg zuzos villat keres, de vajon kiprobalta ezt is es rajott, hogy arra valo vagy meg azelott rajott, hogy belevert volna parat a villaba. Ha esetleg erdekel, van valaki aki ra tud velem nezni, hogy egeszseges darab vagy sem?

Muhaha. Ugy latom Kala is olvasta a forumot, minnya ra is akart repulni egy sherman cserevel. :)

kérd meg Salát kisérjen el.....ha csak próbálgatta a hegyen a srác azt még bírhatta....elég masszív cuccos.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
a genyójának, ha van elég pénze, megvesz majd egy két szakértõi véleményt hogy tényleg....persze évekig elhúzodik, és nem kap semmit, meg még visszakapja a jogsiját is.......
van egy ismerõsõm /al Te most ne figyu, de érdekes módón szintén bajerise/ eljátszott hasonlót, meghalt akivel ütközött, neki semmi baja, 4-5 évig elhúzták, csak szerzett egy szakértõi vélkeményt hogy mûszaki hiba, ma vigan vezet, igaz azóta is már 3 autót tört össze többé kevésbé../ill én ennyirõl tudok/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
"A gázoló nem ismerte el bûnösségét, mint vallomásában elmondta: elismeri ugyan a cselekmény elkövetését, de a felelõsséget a baleset okozásáért nem, ugyanis az mûszaki probléma miatt következett be. Mintha valami, esetleg egy kõ, "megdobta" volna a gépkocsi hátulját, ami miatt átkerült a szembejövõ sávba, korrigált, majd elvesztette uralmát az autó felett, ami csúszásba kezdett, emlékezett vissza a vádlott a baleset bekövetkezte elõtti rövid idõszakra."

A köcsög kurv@ anyját az ilyen kis f@sznak.
Ha már tudja nyomni a gáz legalább legyen annyi vér a f@szában, hogy kiáll és azt mondja bocs elb@sztam. Nem inkább megmagyarázzuk, hogy az azért...
Grrrrr...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ez a szemet tetu pedig kap majd egy felfuggesztett buntetest. Az erdi gazolo... Remelem felkoncoljatok Thez.

http://index.hu/poli...ar/erdigaz0425/

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem muszaj, lehet ha akarod. En akarom, szerintem ez nekunk jo es ez a penz, nem penz. A havi bankautomata koltsegem tobb ennel...
http://criticalmass.hu/node/592

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mar csak a Talas-on tudok gondolkodni. :) A masik nem jatszik:
A hirdetés már nincs az adatbázisban.

A Talasnal ez zavar:
"pike sherman valami marzo esetleg boxxer semmibe nem telik megbabrálnom az utat na sóval ilyenek
szépen mükszik de nekem kicsi
a melóba járni remek de a hegyre akarok menni kis bicóvalk is idönként
ezzel a villával nem merek kár lenne érte ha baja esne"

Nem akar vele menni hegyre, emg zuzos villat keres, de vajon kiprobalta ezt is es rajott, hogy arra valo vagy meg azelott rajott, hogy belevert volna parat a villaba. Ha esetleg erdekel, van valaki aki ra tud velem nezni, hogy egeszseges darab vagy sem?

ez sztem mind 2 olyan 03-04-es nekem nem volt gondom a 03-assal, sõt minden telómat verte eddig...../kezdem sajnálni hogy eladtam/

al erõsen gondolkodj el rajta /fõleg a talason, hátha eccer fully vázad lesz :) /
1ébként 1800 g körül van csak mert az ember 1500at írt....

Muhaha. Ugy latom Kala is olvasta a forumot, minnya ra is akart repulni egy sherman cserevel. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
www.di.fm -en vocal trance Corderoy 2005 mix most!
Wáwáwáwáwáwáwáwáwáwááááááááááááááááááááááá

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Juni 26 - Deftones - PECSA
Juni 27 - Korn - PECSA

baszki ez a két nap súlyos lesz:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

A FOX villáknak a papucsával volt gond, egyik évrõl a másikra áttervezték és azóta jók, nemtom ez mikor volt, de ennek szerintem mindenképp érdemes utánakérdezned.

ez sztem mind 2 olyan 03-04-es nekem nem volt gondom a 03-assal, sõt minden telómat verte eddig...../kezdem sajnálni hogy eladtam/

al erõsen gondolkodj el rajta /fõleg a talason, hátha eccer fully vázad lesz :) /
1ébként 1800 g körül van csak mert az ember 1500at írt....

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A FOX villáknak a papucsával volt gond, egyik évrõl a másikra áttervezték és azóta jók, nemtom ez mikor volt, de ennek szerintem mindenképp érdemes utánakérdezned.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
al: ne offolj :) mindkettõ odatesz a rebának ;), csak ugye használtak, ami mindíg egy talány

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Gondolkodoba estem. Mi van ha nem egy brand new REBA Race, hanem ez
http://apro.bikemag....1&cat=14&page=9

vagy ez
http://apro.bikemag....1&cat=14&page=9

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Csak ajanlani tudom. Ma olyan 5x hallgattam meg miota megvettem es mar most nem ertem miert az lett a klip nota, ami mert van kb 5 jobb szam. :) Rock n roll az egesz. A koncert pedig szamomra egy emlek kep is. Jo buli volt!

ezt a tankcsapda albumot meg lehet hogy megveszem.

Enyim Paripa

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob! Nem emlékszel véletlenül, hogy milyen olaj volt a villában?

zolle-t kérdezd, õ csinálta a cserét. nálam nem volt szétszedve.

ezt a tankcsapda albumot meg lehet hogy megveszem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Ja, juteszembe, nekem kicsit az Ektomorfra hajaz az új logo :hmmm:
When the day is through, all I want to do is slow down...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Posted Image
Posted Image

Enyim Paripa

Let the people speak