Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2008. április 08. - 15:57

pont a múltkor jöttem át egy falun, ahol mértek vagy igazoltattak vagy mindkettõ(este sötétben volt), kiérek a faluból, szembe jön egy buzukis ezerrel, villogok neki 2-3x hogy hejj, erre felbassza a refit vagy 5mp-re, hogy õ tompítottal jön, én lenni vak... gondoltam magamba majd rájössz Te hülye, hogy miért villogtam, visszapillantóban láttam is ahogy belefutott a rend õreibe:D
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. április 08. - 14:27

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 08. - 14:25

meg kell gyozodniuk arrol, hogy valoban mehet.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. április 08. - 14:19

Én speciel baromi sokat autózom, nagyon sokat Bp-en. Sok helyre kell általában mennem és mivel árut is viszek, csak az _autó_ játszik. Sajnos. Mégsem használom a buszsávot, nem dudálok, ha valaki szarakodik elõttem, de bizony heti rendszerességgel tol le egy rendõrautó Pécs és Pest között, pedig azért én sem 90-nel szoktam menni (amit szintén sajnálok, de ugye se autópálya, se semmi és így is túl sokat vagyok az úton)...
Akkor ez hogy van?
De persze Paks, Mecseknádasd, Szekszárd, Kakasd, Dunaföldvár, stb, helyeken szoktak mérni, de ha a rendõs megy el elõttük, hopp, villant egyet a szirénával és szevasz.
Ha nem használ megkülönböztetõ jelzést, akkor az is csak egy földi halandó, a rá vonatkozó szabályokkal.
De ugyan ez a záróvonalaknál, a rövid behajtani tilos szakaszoknál, s sorolhatnám.
Egyedül a mentõknek engedném meg, hogy szabálytalanul menjenek bármikor, mert nekik fontos, hogy amikor kell, akkor ott legyenek, ahol.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 08. - 14:11

hogy melyik szabályt érdemes betartani, és melyiket nem.
És ezt várod el a rendõrtõl is, hogy mérlegelje, hogy melyiket tartatja be, és melyiket nem.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. április 08. - 14:08

Persze ez általánosítás, ahogy sok minden más is, de miért van az, hogy ha megállít a rendõr, azonnal görcsben van az ember gyomra (nem mindenkié

Na én ezt rühellem.
És amég ez így van és bizony az építkezõs 30-as táblánál mérnek, addig örülök, ha villognak nekem és én is szoktam, hogy a másikat ne basszék meg. Persze ha 180-nal hajt át egy falun, mert rövid, addig meg minek lassítson, az nem ugyanaz.
Írta 2008. április 08. - 14:05

...
Szerintem itthon az emberek nagy részének nem a táblákkal van a bajuk, hanem a rendõrökkel.
És ez normális?
Írta 2008. április 08. - 13:57

Az más, ha valaki a városban száguldozik. De szerintem azoknak nem is szoktak jelezni.
Szerintem itthon az emberek nagy részének nem a táblákkal van a bajuk, hanem a rendõrökkel. Én is így vagyok vele.
Írta 2008. április 08. - 13:56

A sebesség mindent megold.
Írta 2008. április 08. - 13:56

Chuck Norris hal meg utoljára.
Írta 2008. április 08. - 13:48

Miért nincs?
MaTT,
pedig bennetek bízunk.
hááát....õõõ
a remény hal meg utoljára .D

Írta 2008. április 08. - 13:32

Ez az egyik népszokás, amivel nincs bajom.
Miért nincs?

MaTT,
pedig bennetek bízunk.

Írta 2008. április 08. - 13:30

Ezen a fura népszokáson gondolkozott már el valaki?
arra gondolsz, hogy kvázi segítünk a másiknak nehogy elkapják miözben szabályt sért?
meghogy messze tõlünk a puskázás inkább szégyellnivaló, és beköpik a másikat.
nemhiszem, hogy mostanában megváltozna ez erre-fele
Javaslom a két Andris ügyét a Homokozó c. topikban tárgyaljátok meg

Írta 2008. április 08. - 13:23

Mit csinált a 2 Andris együtt?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. április 08. - 13:20

amikor semmi oka nincs a 60as táblának?
ezen énis elszoktam gondolkodni hogy miért is van kint ...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. április 08. - 13:19

Ez az egyik népszokás, amivel nincs bajom. Bár én általában csak a kintfelejtett 30-as, meg az autópálya szélén hagyott 60-as táblákba szoktam belefutni.Ezen a fura népszokáson gondolkozott már el valaki?
Írta 2008. április 08. - 13:18

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. április 08. - 13:16

.. aztán villogattak, hogy trafi van...
Ezen a fura népszokáson gondolkozott már el valaki?
Írta 2008. április 08. - 13:13

Írta 2008. április 08. - 13:12

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->