Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2006. április 29. - 20:35

SOS albit keresek vagy olyan csajt akinek van lakása

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. április 29. - 19:29

Ezért építenek több autópályát, mint bringautat...egyszerûen olcsóbb:Dérdekesek a számok, fõleg figyelembe véve, hogy egy autókra méretezett 2 sávos út is kilóméterenként 200 milla körül van
http://www.origo.hu/...zmilliobol.html
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2006. április 29. - 19:09

Hja. Durva cuccok. Tudnek orulni egy ilyen komoly szettnek. 
Haverom haverja volt kint japanban par honapot. Igaz nala egy DLSR volt, de csak a kit obi volt hozza. Amikor lement az egyik parkba fotozni a kacsakat, o is csak pislogott. Minden masodik japo ilyen agyuval mozgott meg allvanyokkal, szoval nem nyomjak gyengen a vilag naposabbik felen.

Haverom haverja volt kint japanban par honapot. Igaz nala egy DLSR volt, de csak a kit obi volt hozza. Amikor lement az egyik parkba fotozni a kacsakat, o is csak pislogott. Minden masodik japo ilyen agyuval mozgott meg allvanyokkal, szoval nem nyomjak gyengen a vilag naposabbik felen.

@al: en tegnap egesz nap hasonlo geppel rendelkezo bacsik kozot rohangaltam a kis kompakt gepemmel.
fura erzes volt...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. április 29. - 18:22

nem fekudtem ott semeddig, csak magara az esesre, illetve arra, hogy mitol estem, arra nem talalok magyarazatot. amugy szerintem is vicces, hulyenek is erzem magam, de szerintem a szerelo is annak nezett, mikor meseltem neki, mitol van tele szaraz algaval, vagy mi a fenevel a bringa. bar nem kommentalta a dolgot, de lattam rajta, hogy dilinek nez.
amugy kineztem egy truva team kormanyt a regi helyett, remelem fog tudni hozni. nagyon szep cucc, konnyu is, van belole tulmeretes. tiszta josag
amugy kineztem egy truva team kormanyt a regi helyett, remelem fog tudni hozni. nagyon szep cucc, konnyu is, van belole tulmeretes. tiszta josag

mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2006. április 29. - 15:15

@al: en tegnap egesz nap hasonlo geppel rendelkezo bacsik kozot rohangaltam a kis kompakt gepemmel.
fura erzes volt...
fura erzes volt...
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. április 29. - 14:40

@szinuhe: azt nem tudod mennyi ideig feküdtél ott? részvétem de egyébként kicsit vicces a szitu :}
/kicsit olyan, mint hogy ha már úgy érzed nem bírnál a kocsmából hazamenni akkor kell inni még egy felest és (jobb esetekben) otthon ébredsz
-- ez a teleport :-)/
@al: ez jó (jó vicces).
Más:
http://www.velotrade.../104/104360.jpg
tudjátok miért szép ez a váz?
hát azért merida festette.
:-)
/ez annyira vicces lehet a világökörségekbe is be kéne írnom :-))/
/kicsit olyan, mint hogy ha már úgy érzed nem bírnál a kocsmából hazamenni akkor kell inni még egy felest és (jobb esetekben) otthon ébredsz

@al: ez jó (jó vicces).
Más:
http://www.velotrade.../104/104360.jpg
tudjátok miért szép ez a váz?
hát azért merida festette.
:-)
/ez annyira vicces lehet a világökörségekbe is be kéne írnom :-))/
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. április 29. - 14:20

Let the people speak
Írta 2006. április 29. - 11:26

a ktt loturo, abba mindenki belep elobb-utobb.
nekem mostantol a ttt, a toltesen tuliak tarsasaga lesz az etalon :]
na elviszem a lovat doktorhoz, szuksegem van egy uj kormanyra. remelem a f/vkar mentheto, kicsit eldeformalodott a jobboldali.
mostly harmless
Írta 2006. április 29. - 11:18

apám haverja megcsinálta egyszer még régen
legurult a töltésrõl és fel sem ébredt:D
azthitték vmi baja van, de aztán felébredt:)
legurult a töltésrõl és fel sem ébredt:D
azthitték vmi baja van, de aztán felébredt:)
Autist Team:)
Írta 2006. április 29. - 11:17

biztos, hogy nem. autovezetes kozben meg oke, de tekerve?
mostly harmless
Írta 2006. április 29. - 11:06

nem lehet hogy elaludtál?
(nem vicc...komolyan kérdem, volt már ilyen)
(nem vicc...komolyan kérdem, volt már ilyen)
Autist Team:)
Írta 2006. április 29. - 11:06

nem volt buli, az majd ma lesz
de oda nem bringaval megyek.
nekem ez nem extrem idopont, sokszor melozom ejszaka, nem ritka, hogy ilyenkor tekerek.

nekem ez nem extrem idopont, sokszor melozom ejszaka, nem ritka, hogy ilyenkor tekerek.
mostly harmless
Írta 2006. április 29. - 10:52

Írta 2006. április 29. - 10:49

Írta 2006. április 29. - 10:35

Megjott a baby.

Let the people speak
Írta 2006. április 29. - 09:03

szerintem nagyot esetél és beverted a fejed, ezért nem emlékszel nagyon.
jobbulást
jobbulást
Írta 2006. április 29. - 08:58

Írta 2006. április 29. - 02:24

nem, ez egy szimpla egyenes szakasz volt, bal oldalon bokrok, jobbra a toltes a patakkal, fasza bringaut, nincs autout. egyszeruen csak, valahogy a patakban kotottem ki, nem tudom miert. eleg magas a toltes amugy, siman 3 meter, meredek fuves. egyszercsak ott voltam a vizben nyakig es sok 10 ropis kar, mikor kiszedtem a pacit a vizbol. nem ertem mi tortent. egyszercsak ott ultem a vizben, a patakban, elottem vilagitott a lampa a viz alol es meg a hatso is villogott, bar az kiallt a vizbol. aztan valahogy kihuztam, hazajottem (3 km), es most lefekszem aludni...
mostly harmless
Írta 2006. április 29. - 02:02

az faja :-/
oúti kontra szgk?
oúti kontra szgk?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. április 29. - 01:55

nem tudom, van-e eseses topic, nincs is most kedvem keresni.
nem tudom mi tortent, jottem hazafele a XIV-ben a Rakos-patak mellett, valami viacoloros bringauton, a kovetkezo kepem, hogy zotykolodom a fuvon, aztan a kovetkezo, hogy fekszem a patakban es nem ertem mi van.
a lampa vilagitott a viz alol, kurva budos van, a bal kormanyom behajolva 45 fokos szogben a sticni fele. a jobb f/vkar (a hatso) szetkurodva, es egyszeruen omlik belolem a viz. nem tudom, hogy kerultem a patakba, faj mindenem, szet van torve az outim, az utolso emlekem, hogy rafordulok a Furedi utrol a bringautra... aztan a viz.
haza akarok menni
nem tudom mi tortent, jottem hazafele a XIV-ben a Rakos-patak mellett, valami viacoloros bringauton, a kovetkezo kepem, hogy zotykolodom a fuvon, aztan a kovetkezo, hogy fekszem a patakban es nem ertem mi van.
a lampa vilagitott a viz alol, kurva budos van, a bal kormanyom behajolva 45 fokos szogben a sticni fele. a jobb f/vkar (a hatso) szetkurodva, es egyszeruen omlik belolem a viz. nem tudom, hogy kerultem a patakba, faj mindenem, szet van torve az outim, az utolso emlekem, hogy rafordulok a Furedi utrol a bringautra... aztan a viz.
haza akarok menni

mostly harmless