Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. május 17. - 17:45

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. május 17. - 17:41

Még jó múltkoriban volt a napló népnevelõ mûsorban szó a M0ás építésrõl; környezetvédõ bátsi tiltakozott, kiderül h nem is arra lakik, majd megkérdezték akik "mellett" menne az út, h zavarná-é õket és mondták " dehogyis ".
Fontos a környezetvédelem. De nem fölösleges és barom dolgokért. Pl. margitszigeti fák.
Így van... És mint írtam én természetvédelmi mérnöknek tanulok... És az a baj, hogy ezek a csoportulások -meg sokszor a greenpeace is ide tartozik- ezzel a túlzott okvetetlenkedéssel az emberekbõl pont az ellenkezõt hozzák ki, aztán az is kapja a hideget-meleget a "szakmában" dolgozók közül, aki épeszûen, reálisan tud gondolkodni...

Írta 2006. május 17. - 17:36

Fontos a környezetvédelem. De nem fölösleges és barom dolgokért. Pl. margitszigeti fák.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. május 17. - 17:32

Ja, gyönyörû emberek:mad:... Többek között az M0-ást, az új 10-es utat, és az aquincumi híd építését is õk késleltetik. Mert otthon elég egy feljelentés, hogy bármilyen projectet környezetvédelmi okokra hivatkozva hónapokra, sõt évekre megállíts.... ugy betudok rágni, mikor ennyire elvakult embereket látok, mint például ez a levegõ munkacsoport, vagy mi, mert egyszerûen semmilyen megoldásra nem tárgyalóképesek, hiába is próbálnák feljebbrõl megoldani a próblémát valamilyen uton-módon...
Részemrõl: vízágyút, gumibotot, és könnygázt nekik...:rocketman
Írta 2006. május 17. - 15:37

Legalább a két sáv érne már körbe a város körül...körgyûrû? Itt egy darab, ott egy darab...az is béna...par honapja volt rola szo a tv-ben, hogy mar masok felvetettek, szelesiteni kellene, ha nem is most azonnal, de idovel mindenkeppen.
a csoka, akivel beszeltek rola, pedig mondta, hogy siman megoldhato lenne, mert hely a legtobb utszakaszon boven van ra, de a feluljarok, hidak megoldhatatlanok, ott ugyis betorlodik a nep. szoval akar felejtsuk is el.

Írta 2006. május 17. - 14:47

Ott van a franko Bostoni pelda. 6 savos autopalya a varos alatt.
A korgyuru meg lofasz, buzi kamionos elalszik, aztan az van, mint tegnap, hogy romma tornek mindent es fel napig all a korgyuru... Meg amugy is 3 savos gyuru kene + leallosav.
par honapja volt rola szo a tv-ben, hogy mar masok felvetettek, szelesiteni kellene, ha nem is most azonnal, de idovel mindenkeppen.
a csoka, akivel beszeltek rola, pedig mondta, hogy siman megoldhato lenne, mert hely a legtobb utszakaszon boven van ra, de a feluljarok, hidak megoldhatatlanok, ott ugyis betorlodik a nep. szoval akar felejtsuk is el.
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2006. május 17. - 14:25

hát vagy asszony...minden nap szentendre - mende oda vissza 110k meg 2,5 óra, bkv-n 5,5 ha legalább az a kibaszott hid meglenne, akkor kb -30kili és legalább 1óra minusz, plusz sokkal kevesebb benzin, meg környezetszennyezésén is pont ezen gondolkodtam vasárnap délután az erzsébet híd után a dugóban, miközben csabdiból jöttünk hazafelé, hogy milyen jó is lenne, ha nem kellene bejönni, lejönnénk pest elõtt a 0-sra, oszt az M3-asig odase neki... Ezt nem csak a pestiek várják hogy kész legyen. Én természetvédelmi mérnöknek tanulok, és mégis ugy betudok rágni, mikor ennyire elvakult embereket látok, mint például ez a levegõ munkacsoport, vagy mi, mert egyszerûen semmilyen megoldásra nem tárgyalóképesek, hiába is próbálnák feljebbrõl megoldani a próblémát valamilyen uton-módon... a tökéletes megoldásra meg hiába várnak, a mai világban nincs olyan...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 17. - 11:26

az under hip-hop jaik nagyon ütõsek a finneknekHazaertem edzesbol. Zsir ez a video. En birom a finneket.
Van ilyenem is: Maija Vilkkumaa - Meikit Ketjut Ja Vyot (album)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. május 17. - 10:35

múltkor azon döbbentem le hogy milyen út vezet a reptérre
rég jártam már arra, öcsémet kellett elhozni a reptérrõl és nem akartam elhinni hogy 2*1sávos út vezet ki a reptérre, szûk korlátok között
ha ott baleset van akkor aztán tényleg lekési a repülõt jópár ember
durva
Írta 2006. május 17. - 10:28

Mondjuk azért egy ilyen döntés elõtt esetleg nem ártana végre 20 év után befejezni a körgyûrût. Vagy a kamionosok pl. Gyõr-Debrecen között a Magas Tátra felé kerülnek???
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 17. - 09:48

Mondjuk azért egy ilyen döntés elõtt esetleg nem ártana végre 20 év után befejezni a körgyûrût. Vagy a kamionosok pl. Gyõr-Debrecen között a Magas Tátra felé kerülnek???
én is pont ezen gondolkodtam vasárnap délután az erzsébet híd után a dugóban, miközben csabdiból jöttünk hazafelé, hogy milyen jó is lenne, ha nem kellene bejönni, lejönnénk pest elõtt a 0-sra, oszt az M3-asig odase neki... Ezt nem csak a pestiek várják hogy kész legyen. Én természetvédelmi mérnöknek tanulok, és mégis ugy betudok rágni, mikor ennyire elvakult embereket látok, mint például ez a levegõ munkacsoport, vagy mi, mert egyszerûen semmilyen megoldásra nem tárgyalóképesek, hiába is próbálnák feljebbrõl megoldani a próblémát valamilyen uton-módon... a tökéletes megoldásra meg hiába várnak, a mai világban nincs olyan...
Írta 2006. május 17. - 09:36

Írta 2006. május 17. - 09:24

Írta 2006. május 17. - 08:06

meg mondjuk ehhez az is kéne hogy be is kéne állni, abba ami van....mert állitólag a meglévõk. -és azért van néhány- ha félig tele vannak jó napjuk volt...vagy lehetne fizetõs a belváros (kivéve persze az ottlakók..)
azért a teljes tiltás kicsit durva
és a pénzbõl építeni parkolóházat![]()
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 17. - 05:10

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. május 16. - 23:27

Le Mans sorozat, 24 órás, Spa
Eurosport
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. május 16. - 22:21

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. május 16. - 21:15

Fateromnak is ma van, szal duplán respect;)
Írta 2006. május 16. - 20:15

Expinálom a pinarámát.