az eso megvolt reggel, de csak nagyonkicsit, meg kozbe sutott a nap, meg azota is 28fok van. kodos albion mi?

RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a piacon is lehet venni
de csak attol akinek kerges a keze
/no nem azert mert a maga ura es nem szamit az asszony/
hanem azert mert a sajat foldjet munkalja.
amugy nagy esellyel pont az ilyen utcaba bepofatlankodok akik nagybanin veszik.
de tecsoban semmikepp
en is fotoztam de azt nem merem berakni.
mert 18+
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speaknem leszúrásként kérdeztem vissza!jólvanna, csak megpróbáltam. hátha.
én csak erre tudtam gyanakodni.
nálunk ilyen miatt szokott gebasz lenni, itten falun...
nem laktam soha panelben, nem értek hozzá...
BOCS!
NE ÍGY! NE ÍGY!
ezzel hol a baj?"A késõbb bekapcsolódó nézõknek mondom, hogy igen, az angolai és a portugál kapust is Ricardonak hívják, bár valójában 3 nevük is megyegyezik. De ez nem olyan nagy gond, mert 6 nevük van..."
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
de nekik a panelban nem valószinû hogy bojlerük van.....mert hajnali 4 órakor asszem nem kap áramot a bojler, tehát nem tud neked meleg vizecskét csinálni.
asszem be van állítva, hogy a nap melyik szakában fût a bojler. ezért is van 2 villanyórája mindenkinek. az egyik - a bojler villanyórája - szabályozva van.
amikor az üzemek, gyárak indulnak akkor a nagy energiafelvétel miatt nem tudnák még a te bojlered is ellátni energiával.
nálunk, amikor sok vendég van, apám mindig kitámasztja a bojler villanyóráját, hogy ne fogyjon el a víz, és fûtsön egyfolytában, ja ezt egyébként büntetnék...
Miért van az, hogy ha ilyen tájt fürdök, akkor nem tudok igazi jó kis forró vizet csinálni?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu