ez egy szimpla mezei másodéves valszám jegyzet 27. oldala
HOPPP!!! Lehet ezért buktam meg belõle megint?

ez egy szimpla mezei másodéves valszám jegyzet 27. oldala
ez melyik förmedvény? anal6 vagy 8?
meghagyom a kollégának, fogalmam sincs mirõl beszélszobs, ggx en komolyan kerdeztem ha van idotok skicceljetek mar fol ide.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
üzenem oda mögéd, hogy egy monokli, na az meg látszikasszondják itt mögöttem, hogy kár, hogy nem látszik! ^^
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
jaja, sõt, egybõl nobel dijat akartak adni, de mondtam, hogy nem fogadhatom el, ha engem választanak, akkor olyan magasra teszik a mércét, hogy a következõ évben senkinek nem tudnak adni. azóta is csak emiatt adnak nobel dijat kite vagy az alföld szász marcija rob:prosze:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
al, azért egyáltalán nem szokatlan, hogy parázik valaki rajta. persze te nem paráztál, mert nagy arcod van :}
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak"Milyen állat, aki bennem él?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak