Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Azert nem tech, mert akik uzenoznek, azokat nagyreszt ismerem, a techbe meg mindenki megmondos es attol hasfajasom van.

Szoval 6 csavaros, en is ezen gondolkodtam, hogy ne legyen tarcsa csere is.
A kerdesemben volt olyan is, hogy ha nem XT akkor mi? Tehat javaslatok johetnek agyakra, termeszetesen nem szeretnem az XT aranak duplajat kolteni agyra, szoval maradjunk az arkategoriaban.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nemeteknel van. sot, konkretan olyan sok van nekik, hogy el is adjak oket

tr!ckstuff

Feltöltött kép

de ha ugyis 6csavaros tarcsat akar hasznalni, akkor sztem nem poen cl-t venni, es adapterezni.

ha viszont cl tarcsat tervezel venni, akkor nem is rossz otlet [egy par DT agy termeszetesen]

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
one vote for 6 csavar.

a center bigyora lehet adaptert rakni.
nem?
de en mindenkepp a 6 csavar mellett maradnek

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en meg mindig nem ertem hogy akkor vegulis miert nem tech? :)

amugy ha mar agyat cserelsz akkor miert pont shimano?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nekem jo a 6 csavaros, legalabb nem kell tarcsat cserelnem.
Az XT-nek akkor alternativa nemigen? Jo lesz az nekem.
A WTB laser disc lite is erdekes mutatvany. Egyforma a tavolsag a bevagasok kozott, de a koszorunal ugye kulonbozo tavolsag van. Tehat konkretan egyetlen pockon tamaszt a fogaskerek. S mivel jo fajta alu, hogy konnyu legyen, igy a koszoru szepen nyalja el az agyat. Ezert lesz a csere.

Az ebike irja ezt a CL-es XT-re:
A termék szállítását bizonytalan idõre felfüggesztette a forgalmazó, mivel a gyár minden ilyen tipust visszahivott. Természetesen ez nem érinti a már kereskedelmi forgalomba krült darabokat.

nem az agyat hívták vissza, hanem a tárcsák(tavalyi) volt elég selejtes mutatvány.
kilazult nem egynek a 6 szegecse, így lötyögött a fékfelület.(votl pár garis cserém)

én mindenképp a 6 csavarosra szavazok, mint ahogy meg is tettem a cserét. (HONE agyat lecseréltem Point-ra csak ezért)
tehát ha jót akarsz magadnak, akkor maradj a 6 csavarosnál

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nem az agyat hívták vissza, hanem a tárcsák(tavalyi) volt elég selejtes mutatvány.
kilazult nem egynek a 6 szegecse, így lötyögött a fékfelület.(votl pár garis cserém)

én mindenképp a 6 csavarosra szavazok, mint ahogy meg is tettem a cserét. (HONE agyat lecseréltem Point-ra csak ezért)
tehát ha jót akarsz magadnak, akkor maradj a 6 csavarosnál

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Tudom nem tech, de nem vagyok kivancsi a sok okostojas hozzaszolasra, ezert titeket kerdezlek. Szoval hatso agy csere lesz lassan. WTB laser disc lite ami kikerul es ami bekerulne az egy XT. Mar csak azt nem tudom, hogy centerlock vagy 6 csavaros rogzitesu darab legyen. A centerlockosokat visszahivta a gyar, ha jol tudom. Tudja valaki, hogy miert hivtak vissza ezeket? Melyik legyen, sima vagy centerlockos? Esetleg jobb otlet?

6 csavarosra rá tudsz tenni késõbb bármilyen tárcsát, cl-esre csak shimanot /1elõre ha jól tom/....ha csak nem kapsz olyan adaptert ami állítólag létezik....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tudom nem tech, de nem vagyok kivancsi a sok okostojas hozzaszolasra, ezert titeket kerdezlek. Szoval hatso agy csere lesz lassan. WTB laser disc lite ami kikerul es ami bekerulne az egy XT. Mar csak azt nem tudom, hogy centerlock vagy 6 csavaros rogzitesu darab legyen. A centerlockosokat visszahivta a gyar, ha jol tudom. Tudja valaki, hogy miert hivtak vissza ezeket? Melyik legyen, sima vagy centerlockos? Esetleg jobb otlet?

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

ha már itt jártok megnézitek a gyereket?

biztos vagy benne hogy az a gyerek mar felkeszult ra hogy lassa zorgot? :D

[bocs]

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

augusztus 30-án a fõvárosban

ha már itt jártok megnézitek a gyereket?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
elszámoltam :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
d^2xpi/4=T, a terulet=250
azaz (250x4 /pi )^0,5

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
Matekos szakik ....
ha egy vezeték keresztmetszete /kör terület/ 250 mm2 akkor hogy kell kiszámolni az átmérõjét ?

köszi....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
annyit tennék hozzá, hogy végre.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Zorg: félreértettél de mindegy, téma részemrõl lezárva

egszer azért egy sör/fröccs mellett kiváncsi lennék magánemberként a véleményedre:-)

písz;)

Augusztus 2-án a Mûvészetek Völgyében Neo koncerten vagy augusztus 30-án a fõvárosban a Zöld Pardonban ugyanezen zenekar koncertjén megtalálsz...;)
"In idem flumen bis non descendimus"

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Halálbüntetésre visszatérve:
A markos mondta jól:
különös kegyetlenséggel, elõre megfontolt szándékkal, aljas indokból, símán megérene egy golyót.
Nem azt mondom, hogy olyat aki hirtelenfelindulásból lecsap valakit öljük meg, azt csak zátjuk el jó mélyre, De aki ekkora nemistudommicsoda, felesleges tagja a társadalomnak.
jah és tök mindegy feketesárgazöldvagykékfehér

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts

nem sokat bicajoztál conor! :)

hát nem, kifolyt egy fél deci víz a bicóból amikor megmozdítottam, így szerelés lett belõle:-)

waterjump után kellett volna szétkapni nem most:D
Autist Team:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nem sokat bicajoztál conor! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Zorg: félreértettél de mindegy, téma részemrõl lezárva

egszer azért egy sör/fröccs mellett kiváncsi lennék magánemberként a véleményedre:-)

písz;)
Autist Team:)