Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Gombocskát anno én is véletlen nyomtam meg :D

"Evanescence - Call me when you're sober" egész jó lett!
When the day is through, all I want to do is slow down...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tudtam, hogy szamithatok ratok. :) Koszi! holnap estere lesznek eles tapasztalataim is, aztan mar csak erdobe kene vinni a kicsiket. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

Levegõt a pumpa segítségével eresztesz ki. Van rajta leeresztõ gombocska.

jé ezt még én se tudtam...én kis srófhúzóval szoktam nyomkodni a szelepet...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A rebound az, amit írtál - visszaút csillapítás. Levegõt a pumpa segítségével eresztesz ki. Van rajta leeresztõ gombocska.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A u-turn (asszem bal oldal) aljan van egy tekerentyu, az mi? Valami rebound van irva a hasznalatiban. Azzal azt allitom, hogy mennyire "rugjon vissza" a beules utan? Tehat ha bemozog, akkor mekkora erovel/milyen goyrsan jojjon vissza a telo? A kiengedes hogy van? Nyilvan a pumpaval fujok, de hogy engedek majd ki belole? Koszi skacok. :)

ja a manual szerinti az sok lesz,,,,,nekem kb 20-25% a beülése, akkor mozog jól....a floodgatet meg egyszerûbb úgy lefordítani, hogy mennyire maccanjon meg lokolva....kökemény mozdulatlan lockod sosem lesz...

Azt nem is szeretnem. Jo ha mozog picit, varosban akarom csak lockolni ugyis.

Floodgate-nél nézd meg, mekkora súlyhoz van gyárilag belõle, majd a saját súlyodhoz mérten állítsd be. Pozitív és negatív kamrát lõdd be a gyártó által ajánlott értékre, próbáld ki, majd engedj ki belõle annyit, hogy jó legyen (a gyári értékek kicsit túlméretezettek általában). És nem Solo Air, mert olyan Reba nem létezik. Air U-Turn, és kész.

Ertettem fonok. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

Leadtam a bicot szervizbe, mire elhozom mar benne figyel a REBA SL solo air + u-turn. Mint egy kisgyerek, le sem lehet torolni a vigyort az arcomrol. :) Viszont egy kis okitasnak orulnek. A floodgate ha jol ertem azt allitja, hogy lockolt allapotban ne tudjam felutni, tehat mekkora erobehatasra engedjen? Negativ/pozitiv kamra hatassal van a mozgasra vagy csak siman lojem be annyira amit a sulyomhoz ir a manual? A compressiot tekergetve egyre kemenyedik a mozgas es a vegen lockol, ahol 1-1,5cm-ert mozog? Help plz. :)

ja a manual szerinti az sok lesz,,,,,nekem kb 20-25% a beülése, akkor mozog jól....a floodgatet meg egyszerûbb úgy lefordítani, hogy mennyire maccanjon meg lokolva....kökemény mozdulatlan lockod sosem lesz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

de ajróval kell fizetni... és ez nem szimpi. meg ne vigyük ki a magyar tõkét. meg a fasse tuggya mér...

Fizessetek bankkártyával és akkor jobban fogtok kijönni, mintha euro-t váltottatok volna...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Floodgate-nél nézd meg, mekkora súlyhoz van gyárilag belõle, majd a saját súlyodhoz mérten állítsd be. Pozitív és negatív kamrát lõdd be a gyártó által ajánlott értékre, próbáld ki, majd engedj ki belõle annyit, hogy jó legyen (a gyári értékek kicsit túlméretezettek általában). És nem Solo Air, mert olyan Reba nem létezik. Air U-Turn, és kész.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Leadtam a bicot szervizbe, mire elhozom mar benne figyel a REBA SL solo air + u-turn. Mint egy kisgyerek, le sem lehet torolni a vigyort az arcomrol. :) Viszont egy kis okitasnak orulnek. A floodgate ha jol ertem azt allitja, hogy lockolt allapotban ne tudjam felutni, tehat mekkora erobehatasra engedjen? Negativ/pozitiv kamra hatassal van a mozgasra vagy csak siman lojem be annyira amit a sulyomhoz ir a manual? A compressiot tekergetve egyre kemenyedik a mozgas es a vegen lockol, ahol 1-1,5cm-ert mozog? Help plz. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaja, eszelos arak vannak.

most jott ki az uj adidas chelsea kit, es mar le van arazva :D ruhat csak ott veszek, minden kiba olcso
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem voltunk sajna. Utolag mar sajanlom, hogy nem vertem el ott tobb penzt, durvan be tudtam volna vasarolni :)

al: a sportsworld/lilywhites az egy kulon vilag :D nem osszehasonlithato semmivel. en is most vadi uj diadora polokban dolgozok, egyszin fekete, 1.98 font darabja. vettem 5ot.

TKmaxx-ban voltatok? az meg durvabb

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
al: a sportsworld/lilywhites az egy kulon vilag :D nem osszehasonlithato semmivel. en is most vadi uj diadora polokban dolgozok, egyszin fekete, 1.98 font darabja. vettem 5ot.

TKmaxx-ban voltatok? az meg durvabb
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Jobb kesobb, mint soha. Marmint felfogni, hogy valami nem merevfaruba valo.
http://apro.bikemag....ct=25521&cat=14

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hát kb.
Pontosabban a Pannon sátorban.
Mivel napi ~3 órát dolgozunk (Pannon és TV2 sátor takarítása/karbantartása ) így egy órára 4e jut. Illetve második nap kipróbáltuk a 12 órázást pult mögött, amivel 50 helyett 120e-t lehetett volna keresni, de brutális volt...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Tegnap találtam 70e-t, euróban. Fizuval együtt 120e pluszra jön ki így a 10 napos Sziget mérlegem :)

Mit nem talál az ember a kukában..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

de ajróval kell fizetni... és ez nem szimpi. meg ne vigyük ki a magyar tõkét. meg a fasse tuggya mér...

Tegnap találtam 70e-t, euróban. Fizuval együtt 120e pluszra jön ki így a 10 napos Sziget mérlegem :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha valakit erdekel egy RS Pilot C aproert, szoljon nyugodtan.

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha kedvem lett volna poggyaszt feladni a repulogepen, akkor en Londonban vettem volna utazo taskat, olyan learazasok voltak most amikor "nalatok" jartam. A learazasok kicsit maskepp mukodnek itthon, mint tolunk nyugatra.
Mikor araznak le pl. itthon ugy egy sport ruhazati boltban, hogy 2db Umbro + 1 No fear polot vegyen az ember 10 fontert? :)

az elso indok az vegulis ertheto. a masodik az viszont megint hulyeseg... ;) de miert kell egy taskaert x szaz kilometert utazni? pesten nincs eleg bolt?

Enyim Paripa

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Na ezt se gondoltam volna még nemrég....
szombaton lagziba voltam..
életemben elöször. :)

nade nem az a lényeg...
dehogy a bátyám esküvõjén? az odabasz :D :beer:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

az elso indok az vegulis ertheto. a masodik az viszont megint hulyeseg... ;) de miert kell egy taskaert x szaz kilometert utazni? pesten nincs eleg bolt?

És pont az beszél, aki a szellemi tõkéjét a zimperialistáknál kamatoztassa...:D
Pesten nincs elég bringabolt?;)

Szerintem megéri átruccanni labancékhoz, elég jó árak vannak így szezon végefelé, a választék meg sokkal nagyobb mint a Wudersch környéki outletekben. Bár most lehet más a helyzet, mert szar a forint, de annyit talán nem számít.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.