Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Egy mûszakilag tapasztalt fórumtárs plíz csekkolja a Meghajtás topikot, kösz! :prosze:
(láma módban vagyok, az idõ meg túl szép ahhoz, hogy ma itthon rohadjak)

edit: az Inforádión egy Debrecen környéki bicajtúra-útvonalról van szó épp. :) Nem is tudtam hogy hajnalban ilyesmi is hallható
When the day is through, all I want to do is slow down...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
sala:http://apro.bikemag....ct=28478&cat=17
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
vazzeg, nem bringaboltos vagy? :D Neuzer?
Thez,sztem nem uarra gondoltunk, te valszeg arra, h amikor nincs bicós vagon, a régi kocsiknál néha, az elsõ és utolsó vagonban az ajtónál lehet 2-2 kerót akasztani... Blöeee... Balatonra szoktak ilyenek menni, nyáron 1x két emeletes bringakordont csináltunk ide...
Amire meg én gondoltam az eleve új szerelvény, és az elsõ kocsinál van ~6-8 értelmesen állítható magasságú (gyorszár+forgatás) kampó (ránézésre egy fogasnyi bringa is elfér, a vezetõ úgysem sûrûn száll ki :D ) , mögöttük ledönthetõ, párnázott székek, illetve mellettük konkrét méretû "vizesblokk" meg még egy ülõfülke.GOndolom, rájöttek, h az emberek a marhavagon ellenére is inkább a bringájukkal akarnak utazni. Szóval az elég pozitív csalódás volt.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
SOS SOS
akinek van szabadideje vagy csak pont bicajboltba megy legyen szives nézzen nekem 12x150es hátsóaygat. Bp kilõve sajnos egy boltban sincs. Erre egy egész napos telefonálgatás után jöttem rá. A gyengébbek kedvéért 12 milis átütõs kell.
Sajnos addig a kedvesem bicaját nem tudom összerakni amig nincs agy.

elõre is köszönöm.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

csak úgy! (izomhódnak azé egy küllõje bánja)
Amúgy Leszarom a Halált!!!

az én hibám is. miért kell új dolgokat kipróbálni, ha a régiekkel nem volt semmi gond ( ajtónak, és "oldalfalnak" nekitám, és végig figyelés?! az a legszemmmelkövethetõbb.. nekem annyit megér, tanultam a hibámból:/

jó bringázást, METÁL! :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

miért "éljen a MÁV"?
azok a kocsik kivételesen használhatóak is, ellentétben a régi marhavagonokkal

1: igaz, nem a máv hibája megint;)
2: ez használható?!?!

röhögtem. 1szer akasztottam fel oda a tankot. amikor a 3ik felszálló puhatestü fejelte le, akkor somolyogva inkább levettem és letettem a kerekeire. még az ajtót is alig lehetett kinyitni tõle.
röhej, nemtudom ki találta ki azt az akasztós baromságot egy ilyen kis helyen.

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás

miért "éljen a MÁV"?

csak úgy! (izomhódnak azé egy küllõje bánja)
Amúgy Leszarom a Halált!!!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
budapest kerékpárút térkép:

http://www.bringaut.fw.hu/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
miért "éljen a MÁV"?

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Éljen a MÁV!!! már megint.

meg kell tudniuk csinálni.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ecséém!

hazafele a vonaton olyan kocsit találtam, ahol állítva lehet a végébe tenni a bringákat. fel is tettem a kampóra, kicsit nehezen, de sikerült. fékezett a vonat, oké, veszem is le, de az istennek nem akart lejönni. kicsit próbáltam igazgatni, nem ment, na akkor inkánn erõbõl. lejött, éljen! hoppá, egy küllõ mínusz. ARGH!
nem jött ki teljesen, hanem csak kerék külsõ ívén lévõ része mászott ki a helyébõl. holnap délben megyek a mártába bicajozni, elég gáz, mert megfogja a fékpofa a felnit, és ez csak rosszabb lesz. kellys double combat felni amúgy.

ha elviszem egy kisvárosi üzletbe, gondolom minden további nélkül megcsinálják, nem?

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
hát én még ithon sem megyek el a bringa melõl, csak ha nagyon muszáj, mer az elõzõ bringát még 6 éve a hátam mögül lopták el B.földváron.
amugy pestre szombaton mennék bringával csak körülnézni azér kérdeztem.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Gyk. Kozgazdasag, ha igy jobban teccik.

Már meg neharagudjatok,hogy én ilyen tuskó vagyok.
Igaz,nem is az irodában ülök,titkárnõket kezelgetve.
Csupán csak az alkohol "által" szétb@szott testû ösztönlényeket teszem pelenkába és látom el (segítség útján) majd'minden életfunkciójukat.
Szóval:közgazdaság.
köszöntem.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
En viszonylag ritkan hasznalom kozlekedesre a bicot, olyankor pedig olyan helyen kotom le, ahol latom is. En igy. Masok meg mashogy. Viszont a bevasarlo kozpontok elol lopjak a bicokat es egy vastagabb spiralt levagni semmibe nem tart. Attol meg ne felj, hogy barki is a tolvaj utjaba all, max egy bringas.

és akkor hogyan lehet pesten bringázni, ha be akarok menni valahova vegyem vállamra?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Úgy lehet, hogy van egy olcsóbb darab, amit nem sajnálsz annyira és egy komolyabb "sportra"..

Itt elvileg van/lesz egy készülõfélben lévõ bringatérkép. Ha kész lesz, akkor elég komoly szolgáltatásokkal.. bringaut.hu

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
és akkor hogyan lehet pesten bringázni, ha be akarok menni valahova vegyem vállamra?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Legjobban itt lopjak, komolyabb cuccot, csak komoly lanc tarsasagaban hagyj magara es en egy plaza elott sosem hagynam ott, meg az abus steel-o-chain lancom tarsasagaban sem.

Pesten mennyire szokták lopni a bringákat, pl. pláza elött kint lehet hagyni egy vastagabb spirálzár társaságában?

ja, és nem tud valaki B.pesti bringaút térképet?

kösz

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Pesten mennyire szokták lopni a bringákat, pl. pláza elött kint lehet hagyni egy vastagabb spirálzár társaságában?

ja, és nem tud valaki B.pesti bringaút térképet?

kösz

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah nekem kb ez volt az elso vagy masodik felev amikor penteken nincs oram.
pontosabban sikerult atdumalni mashova

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Azér a kedd-szerda.csütörtök mindkét órarendben korrekt volt....szar lehetett
kiváncsi leszek a 4.-es órarendemre....tavaly minden be volt zsúfolva, pont e 3 napra...