Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
lor én nem kérek a kolbászodból! :D

Nagy megterhelés után nekem így is úgy is fél óra a wc-n. Ilyen a bélrendszerem, evvan. Viszont a kákabelet a hányásra értettem fõleg.
Pacal ízû nincs véletlenül?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kolbasz kell vazze!

@tomi: sajna szombat delutan madon kell lennem melo ugyben, es nincs kibuvo ahogy kinez a dolog.
utana este mar szabad vagyok.
de sikonda kiba messze van

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Lúzerek.
Többféle ízesítés!!!
A hátizsákba izotóniásnál hígabb lötyit rakj (persze a verseny idõtartamától függ minden.) és akkor normálban is tudsz inni és a gélre is.
Gél arcba benyom, mint a lekvár, olyan. Iszol rá amennyi jól esik és a szokásos rendszeres ivás mellett semmi gondod nem lesz.
Csak a kákabélûeknek okoz gondot. :D

köszi mindenkinek a válaszokat. epres-banánost és zöldalma + koffeint vettem. remélem nem fordulok fel. a zsákba meg gatorade vagy ilyesmi megy + plusz lehet, hogy egy kulacsba még szentkirályi citromos. a verseny sem nagy szám mivel az elsõ lesz és 3 napra rá megmûtenek :bananadan és nem akarom magam jobban összetörni elötte. szóval csak finoman...
a X2S Budapesti versenyén veszek részt, rövid távon, váltóban. :szégyenlõsszmájli: de jövõre, ha rendbejött a karom, akkor több maratonon is szeretnék résztvenni. no meg a 24óráson is.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
én szõlõcukrozom

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
én nem iszom ilyen taknyokat :)
megmaradok a banánnál és az izotóniás italoknál

egyébként is nagyobbra kéne állítani a kalóriafelhasználást, mint a felvételt nálam ....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Lúzerek... ...Csak a kákabélûeknek okoz gondot. :D

Igazad van, bírom a kritikát... De esõben, sárban, hidegben 140km után még lehet hogy a Te gyomrod is így reagálna... :D Próbáld ki, aztán utána röhögünk együtt! :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lúzerek.
Többféle ízesítés!!!
A hátizsákba izotóniásnál hígabb lötyit rakj (persze a verseny idõtartamától függ minden.) és akkor normálban is tudsz inni és a gélre is.
Gél arcba benyom, mint a lekvár, olyan. Iszol rá amennyi jól esik és a szokásos rendszeres ivás mellett semmi gondod nem lesz.
Csak a kákabélûeknek okoz gondot. :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
jaja... semmiféleképp ne keverd bele semmibe... kinyomod a tasakból, be az arcodba, lenyeled, a maradékot -mert fog maradni a szádban :D-azt meg lenyomatod egy kis folyadékkal... De tényleg ne versenyen próbáld ki szerintem sem...!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az allaga es az ize miatt kell rokaznom tole mindig... de amugy jo.

es camelbak-ba jobban teszed ha nem ontod bele. en speciel kizarolag vizet rakok bele, semmi mast. ha nagyon meleg van, akkor vizet es jegkockat :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

nem feloldani kell, hanem benyomni az arcodba, elkerülni, hogy kijöjjön a reggelivel együtt, aztán ráinni valamennyi vizet. (nekem 2-3 korty, van akinek 2-3 dl, kinek hogy esik jól) Víz nélkül amúgy le sem lehet nyelni, mert összeragasztja a fogaidat, meg a nyelvedet... :)

értem. annyira gáz, hogy rókázni is lehet tõle? az állaga vagy az íze miatt? a hasmenés gondolom nem "on the spot"

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
nem feloldani kell, hanem benyomni az arcodba, elkerülni, hogy kijöjjön a reggelivel együtt, aztán ráinni valamennyi vizet. (nekem 2-3 korty, van akinek 2-3 dl, kinek hogy esik jól) Víz nélkül amúgy le sem lehet nyelni, mert összeragasztja a fogaidat, meg a nyelvedet... :)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Se jobban, se gyorsabban... :) Csak a vesédet készíted ki vele, mindenféleképp kell hozzá folyadék. Nekem pl egy napos budirarohangálást is okoz, mikor nem iszok rá eleget, másnapra megjön az eredménye... :D

hm...
szóval akkor kulacsból fogyasztod? azért kérdezem, mert még nemtom, hogy mit vigyek a 7végi X2S versenyre a camelbak-be. de akkor valszeg külön kulacsba teszem a higított powergel-t.....
a hasmenés komoly? az az igazi a vesenyen!!! bakker.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

rövid és láma kérdés: a PowerGel-t ki hogy fogyasztja? sok helyen olvasom, hogy "megettem", de az utasítás szerint elvileg 2dl vízben kéne oldani... jobban ill gyorsabban hat ha dirketbe veszem be, mintha felhigítanám? :chin:

káposztásan,kis borssal mmmm :D

egyébként ne versenyen próbáld ki, mert sokaknál hasmenést okoz

S utólag olvastam Bálnus post-ját :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

rövid és láma kérdés: a PowerGel-t ki hogy fogyasztja? sok helyen olvasom, hogy "megettem", de az utasítás szerint elvileg 2dl vízben kéne oldani... jobban ill gyorsabban hat ha dirketbe veszem be, mintha felhigítanám? :chin:

Se jobban, se gyorsabban... :) Csak a vesédet készíted ki vele, mindenféleképp kell hozzá folyadék. Nekem pl egy napos budirarohangálást is okoz, mikor nem iszok rá eleget, másnapra megjön az eredménye... :D

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

jah burce
hetevegn megyunk tarkore alukalni
elvileg bicoval megyunk, igyhat ha jovol bicozni a bukkbe akkor gyere velunk
oszt megbringazunk meg megalszunk egyutt. jol...

Nah Sikondára meg nemjössz. Nem szép...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem

fejlesztenek egy helyen oda kell most meloznom
es leirom vazz nem szamit
1959-es rajzok figyelnek elottem.
lehet egyet megfogok tartani. ez mar ugysem kell senkinek.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
lor, csak nem visszajön a gõzgép korszak?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
vén hülye gerontofil :-)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
akkor te jo lennel.
de megsem mert tul fiatal vagy...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer