Nagy megterhelés után nekem így is úgy is fél óra a wc-n. Ilyen a bélrendszerem, evvan. Viszont a kákabelet a hányásra értettem fõleg.
Pacal ízû nincs véletlenül?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Lúzerek.
Többféle ízesítés!!!
A hátizsákba izotóniásnál hígabb lötyit rakj (persze a verseny idõtartamától függ minden.) és akkor normálban is tudsz inni és a gélre is.
Gél arcba benyom, mint a lekvár, olyan. Iszol rá amennyi jól esik és a szokásos rendszeres ivás mellett semmi gondod nem lesz.
Csak a kákabélûeknek okoz gondot.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Lúzerek... ...Csak a kákabélûeknek okoz gondot.
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem feloldani kell, hanem benyomni az arcodba, elkerülni, hogy kijöjjön a reggelivel együtt, aztán ráinni valamennyi vizet. (nekem 2-3 korty, van akinek 2-3 dl, kinek hogy esik jól) Víz nélkül amúgy le sem lehet nyelni, mert összeragasztja a fogaidat, meg a nyelvedet...
Se jobban, se gyorsabban...
Csak a vesédet készíted ki vele, mindenféleképp kell hozzá folyadék. Nekem pl egy napos budirarohangálást is okoz, mikor nem iszok rá eleget, másnapra megjön az eredménye...
rövid és láma kérdés: a PowerGel-t ki hogy fogyasztja? sok helyen olvasom, hogy "megettem", de az utasítás szerint elvileg 2dl vízben kéne oldani... jobban ill gyorsabban hat ha dirketbe veszem be, mintha felhigítanám? :chin:
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
rövid és láma kérdés: a PowerGel-t ki hogy fogyasztja? sok helyen olvasom, hogy "megettem", de az utasítás szerint elvileg 2dl vízben kéne oldani... jobban ill gyorsabban hat ha dirketbe veszem be, mintha felhigítanám? :chin:
Nah Sikondára meg nemjössz. Nem szép...jah burce
hetevegn megyunk tarkore alukalni
elvileg bicoval megyunk, igyhat ha jovol bicozni a bukkbe akkor gyere velunk
oszt megbringazunk meg megalszunk egyutt. jol...
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
NE ÍGY! NE ÍGY!