Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

2005ös The King

ez a kibaszott rendszer késõn adta le a licitem. vagyis még szarakodott a belépéssel, s lecsúsztam... :(:(

Tigrincs: de érted, nem is annyira a fully, csakhogy annyiért lett volna, mint a merev...

Vole: be voltam jelentkezve, de mégis kérte a jelszót... :( itt csúszott el az egész.
de ha meg korán licitálok, akkor azon bukok el, aki elvitte 2 mp-cel a vége elõtt licitált... szóval

egyébként hogy kellett volna?

400e a The king ára??

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Kezdo :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
2005ös The King

ez a kibaszott rendszer késõn adta le a licitem. vagyis még szarakodott a belépéssel, s lecsúsztam... :(:(

Tigrincs: de érted, nem is annyira a fully, csakhogy annyiért lett volna, mint a merev...

Vole: be voltam jelentkezve, de mégis kérte a jelszót... :( itt csúszott el az egész.
de ha meg korán licitálok, akkor azon bukok el, aki elvitte 2 mp-cel a vége elõtt licitált... szóval

egyébként hogy kellett volna?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

ti is idegesek lennétek, ha egy 400 ezer forintos vázat elszalasztanátok 150 ezerért? mert én rohadtul ki vagyok emiatt... :(

vedd a kéket.....ha nem jársz nagyon sokat nagyon durva terepen nem kell fulli....nagyon durva terepre meg ugyis kevés a 2,5"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
milyen váz volt? ha már eladták, úgyis mind1, elmondhatod :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
van még pár fórumtárs akinek hasonló jó üzleti érzéke van:)
lesz még, nyugi!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ti is idegesek lennétek, ha egy 400 ezer forintos vázat elszalasztanátok 150 ezerért? mert én rohadtul ki vagyok emiatt... :(

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
adásszünet?

Miért ilyen lassú a fórum? nem is lassú, csak probáld meg egy perc múlva..már eljutottam oda h reggel 7után nézek aprót ;)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Az index a végletekig csiszolja cinikus-bulvár stílusát. Ügyes.
"In idem flumen bis non descendimus"

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Nemtom, de kegyetlen jó... :D

Csak szegény Richard Clayderman-t sajnálom... :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ez most tulajdonkeppen mi?

http://index.hu/adasszunet.html
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Hoppá! Most kaptam emailben...

http://net.jogtar.hu...id=A0500033.KVV

1. melléklet a 33/2005. (XII. 27.) KvVM rendelethez

IV. Azon tevékenységek engedélyezésének igazgatási szolgáltatási díjai, amelyeknél a felügyelõség elõzetes vizsgálatban hozott döntése alapján szükséges a környezeti hatásvizsgálat lefolytatása

19. Szórakoztatás, kultúra, sport 750 000 !!!

Kerékpárversenynél még tudomásom szerint nem kértek hatástanulmány készítést soha. Ez ennél bonyolultabb, van egy másik rendelet is, abban a résztvevõk számától teszik függõvé a befizetendõ összeget, és elviekben csak a természetvédelmi területeket érintõ rendezvényeknél. Ezek azonban már jóval kisebb összegek, és ha minden igaz, pont ezt a jogszabályt pontosították/egészítették ki vele, és ott már jóval kisebb, de elviekben kötelezõ összegek szerepelnek, pl egy XCO Magyar Kupá-ért kb 50-100e Ft-ot kellene talán fizetni. Javítson ki valaki nyugodtan, ha tévedek, én így emlékszek.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

én pl egy típust sem találtam rajta,gondolom mert Mo.-on nem forgalmazzák (?)

Azokat lehet itt megtalálni, amik a boltokban pillanatnyilag kaphatók.

Kerüljétek a Vágány u.-i kerékpárutat (járdát)!!! A lenyírt bogáncsoktól négy defektet kaptam.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hoppá! Most kaptam emailben...

http://net.jogtar.hu...id=A0500033.KVV

1. melléklet a 33/2005. (XII. 27.) KvVM rendelethez

IV. Azon tevékenységek engedélyezésének igazgatási szolgáltatási díjai, amelyeknél a felügyelõség elõzetes vizsgálatban hozott döntése alapján szükséges a környezeti hatásvizsgálat lefolytatása

19. Szórakoztatás, kultúra, sport 750 000 !!!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

akkor ennek mi a menete? szóval hova, kihez kell fordulnom, hogy én azt járhatóvá akarom tenni?
és ha ezt megcsinálom, kifizetik? :) ha meg nem csinálhatom, akkor csinálják õk. még 4-5 évvel ezelõtt, amikor még gyalog jártuk az erdõt, akkor is gány volt ez az út. talán el is felejtették teljesen, hogy van...

A megyei vagy helyi természetbarát szövetséget keresd fel. Õk fogják neked megmondani, hogy kire bízták a feladatot, valsz valamelyik helyi természetjáró klub v egyesület csinálja. Meleg kézfogást fogsz kapni a dologért, ha egyáltalán "megengedik" hogy megcsináld, mert az is lehet hogy pl megszüntetni szeretnék azt a vonalat, azért nem takarítják, ez is elõfordul. De az én ismerõseimnek talán asszem a szállását ki szokták fizetni, ha egész hétégére mennek dolgozni, de lehet azt sem...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

18 (eladási ár!!! vételi nálam 14)

Én innen nézem az árakat: http://hasznaltgsm.hu
Csak ki kell választani a tipust és máris láthatod több bolt kínálatában is.

én pl egy típust sem találtam rajta,gondolom mert Mo.-on nem forgalmazzák (?)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

akkor ennek mi a menete? szóval hova, kihez kell fordulnom, hogy én azt járhatóvá akarom tenni?
és ha ezt megcsinálom, kifizetik? :) ha meg nem csinálhatom, akkor csinálják õk. még 4-5 évvel ezelõtt, amikor még gyalog jártuk az erdõt, akkor is gány volt ez az út. talán el is felejtették teljesen, hogy van...

elsõ körben a terület kezelõje, tehát a helyi erdészet, aztán ha nemzeti park, -gondolom az- akkor a nemzeti park igazgatóság,.......ezek biztos....meg kéne nézni pontosan, kinek a reszortja......erdészet biztos hogy pont szarja le magasról, nekik annyi hogy legalább arra se járnak a köcsög túristák, arra meg hogy nem tudsz arra jól bringázni ne hivatkozz, mert az úgyis tilos.....azt tudom a turista jeleket a természetbarát szövetség, vagy valami ilyesmi szokta karbantartani, az utakat meg nem tudom,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nagyon sok ien turista út van, lásd BM túrarovat. :) Machete kell, meg GPS.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

az erdei ösvényeket (jelen esetben turista utat) kinek kellene kitakarítani? mert tegnap mentem egy Zöld jelzésû turista úton és ahol nem a szederindát ugráltam át, ott vaddisznó túrást vagy köveken estem át...
ha én ezt kitisztítom, járhatóvá teszem, azt nekem meghálálja valaki? (nem arra gondolok, hogy az ismerõs bringások megköszönik) :)

meg bizony....szabálysértési bírsággal....ha csak úgy el kezded saját szakálladra, és rajtakap az erdész vagy term.védelmi õr, nem fogja megköszönni....