400e a The king ára??2005ös The King
ez a kibaszott rendszer késõn adta le a licitem. vagyis még szarakodott a belépéssel, s lecsúsztam...:(
Tigrincs: de érted, nem is annyira a fully, csakhogy annyiért lett volna, mint a merev...
Vole: be voltam jelentkezve, de mégis kérte a jelszót...itt csúszott el az egész.
de ha meg korán licitálok, akkor azon bukok el, aki elvitte 2 mp-cel a vége elõtt licitált... szóval
egyébként hogy kellett volna?
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. október 16. - 21:19

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. október 16. - 21:02

Írta 2006. október 16. - 21:01

ez a kibaszott rendszer késõn adta le a licitem. vagyis még szarakodott a belépéssel, s lecsúsztam...

Tigrincs: de érted, nem is annyira a fully, csakhogy annyiért lett volna, mint a merev...
Vole: be voltam jelentkezve, de mégis kérte a jelszót...

de ha meg korán licitálok, akkor azon bukok el, aki elvitte 2 mp-cel a vége elõtt licitált... szóval
egyébként hogy kellett volna?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. október 16. - 21:00

vedd a kéket.....ha nem jársz nagyon sokat nagyon durva terepen nem kell fulli....nagyon durva terepre meg ugyis kevés a 2,5"ti is idegesek lennétek, ha egy 400 ezer forintos vázat elszalasztanátok 150 ezerért? mert én rohadtul ki vagyok emiatt...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 16. - 20:58

Írta 2006. október 16. - 20:55

lesz még, nyugi!
Írta 2006. október 16. - 20:54

Írta 2006. október 16. - 19:45

Miért ilyen lassú a fórum? nem is lassú, csak probáld meg egy perc múlva..már eljutottam oda h reggel 7után nézek aprót

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. október 16. - 19:18

Írta 2006. október 16. - 18:49

Csak szegény Richard Clayderman-t sajnálom...

Írta 2006. október 16. - 18:17

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. október 16. - 14:03

Hoppá! Most kaptam emailben...
http://net.jogtar.hu...id=A0500033.KVV
1. melléklet a 33/2005. (XII. 27.) KvVM rendelethez
IV. Azon tevékenységek engedélyezésének igazgatási szolgáltatási díjai, amelyeknél a felügyelõség elõzetes vizsgálatban hozott döntése alapján szükséges a környezeti hatásvizsgálat lefolytatása
19. Szórakoztatás, kultúra, sport 750 000 !!!
Kerékpárversenynél még tudomásom szerint nem kértek hatástanulmány készítést soha. Ez ennél bonyolultabb, van egy másik rendelet is, abban a résztvevõk számától teszik függõvé a befizetendõ összeget, és elviekben csak a természetvédelmi területeket érintõ rendezvényeknél. Ezek azonban már jóval kisebb összegek, és ha minden igaz, pont ezt a jogszabályt pontosították/egészítették ki vele, és ott már jóval kisebb, de elviekben kötelezõ összegek szerepelnek, pl egy XCO Magyar Kupá-ért kb 50-100e Ft-ot kellene talán fizetni. Javítson ki valaki nyugodtan, ha tévedek, én így emlékszek.
Írta 2006. október 16. - 13:31

Azokat lehet itt megtalálni, amik a boltokban pillanatnyilag kaphatók.én pl egy típust sem találtam rajta,gondolom mert Mo.-on nem forgalmazzák (?)
Kerüljétek a Vágány u.-i kerékpárutat (járdát)!!! A lenyírt bogáncsoktól négy defektet kaptam.
Írta 2006. október 16. - 11:41

http://net.jogtar.hu...id=A0500033.KVV
1. melléklet a 33/2005. (XII. 27.) KvVM rendelethez
IV. Azon tevékenységek engedélyezésének igazgatási szolgáltatási díjai, amelyeknél a felügyelõség elõzetes vizsgálatban hozott döntése alapján szükséges a környezeti hatásvizsgálat lefolytatása
19. Szórakoztatás, kultúra, sport 750 000 !!!
Írta 2006. október 16. - 10:59

akkor ennek mi a menete? szóval hova, kihez kell fordulnom, hogy én azt járhatóvá akarom tenni?
és ha ezt megcsinálom, kifizetik?ha meg nem csinálhatom, akkor csinálják õk. még 4-5 évvel ezelõtt, amikor még gyalog jártuk az erdõt, akkor is gány volt ez az út. talán el is felejtették teljesen, hogy van...
A megyei vagy helyi természetbarát szövetséget keresd fel. Õk fogják neked megmondani, hogy kire bízták a feladatot, valsz valamelyik helyi természetjáró klub v egyesület csinálja. Meleg kézfogást fogsz kapni a dologért, ha egyáltalán "megengedik" hogy megcsináld, mert az is lehet hogy pl megszüntetni szeretnék azt a vonalat, azért nem takarítják, ez is elõfordul. De az én ismerõseimnek talán asszem a szállását ki szokták fizetni, ha egész hétégére mennek dolgozni, de lehet azt sem...
Írta 2006. október 16. - 10:34

én pl egy típust sem találtam rajta,gondolom mert Mo.-on nem forgalmazzák (?)18 (eladási ár!!! vételi nálam 14)
Én innen nézem az árakat: http://hasznaltgsm.hu
Csak ki kell választani a tipust és máris láthatod több bolt kínálatában is.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. október 16. - 09:37

elsõ körben a terület kezelõje, tehát a helyi erdészet, aztán ha nemzeti park, -gondolom az- akkor a nemzeti park igazgatóság,.......ezek biztos....meg kéne nézni pontosan, kinek a reszortja......erdészet biztos hogy pont szarja le magasról, nekik annyi hogy legalább arra se járnak a köcsög túristák, arra meg hogy nem tudsz arra jól bringázni ne hivatkozz, mert az úgyis tilos.....azt tudom a turista jeleket a természetbarát szövetség, vagy valami ilyesmi szokta karbantartani, az utakat meg nem tudom,akkor ennek mi a menete? szóval hova, kihez kell fordulnom, hogy én azt járhatóvá akarom tenni?
és ha ezt megcsinálom, kifizetik?ha meg nem csinálhatom, akkor csinálják õk. még 4-5 évvel ezelõtt, amikor még gyalog jártuk az erdõt, akkor is gány volt ez az út. talán el is felejtették teljesen, hogy van...
Írta 2006. október 16. - 09:33

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. október 16. - 09:26

és ha ezt megcsinálom, kifizetik?

Írta 2006. október 16. - 09:23

meg bizony....szabálysértési bírsággal....ha csak úgy el kezded saját szakálladra, és rajtakap az erdész vagy term.védelmi õr, nem fogja megköszönni....az erdei ösvényeket (jelen esetben turista utat) kinek kellene kitakarítani? mert tegnap mentem egy Zöld jelzésû turista úton és ahol nem a szederindát ugráltam át, ott vaddisznó túrást vagy köveken estem át...
ha én ezt kitisztítom, járhatóvá teszem, azt nekem meghálálja valaki? (nem arra gondolok, hogy az ismerõs bringások megköszönik)