Jani meg kitekerte volna a gigádát moreee :-)Ha tudtam volna hogy neked lesz, eladom az érdeklõdõen szemlélõdõ hajléktalannak a keletibe egy negyed zsömléjé!!!
(Jössz Te még az én utcámba ....

Garancialevelet mindig elfelejtjük....
Jani meg kitekerte volna a gigádát moreee :-)Ha tudtam volna hogy neked lesz, eladom az érdeklõdõen szemlélõdõ hajléktalannak a keletibe egy negyed zsömléjé!!!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
fostál a maffiától,mi?:-D ha már olasz vagyok...:-D nem a péntek esti volt a csúcs,hanem a váz :-)
Földalatti (sárga).hogy jutok el tömegközlekedéssel leggyorsabban a deáktól a hõsök teréig?
Igen, én idéztem akkor is - de az egyik kedvenc, így bocsáttassék meg most...(@zOrg: )
Vót már!!
:-)
fostál a maffiától,mi?:-D ha már olasz vagyok...:-D nem a péntek esti volt a csúcs,hanem a váz :-)Jaja... Én vagyok! :bananadan
És itt már nincs semmi Velotech v Lukács... Eltiportuk...!Á, nem, megvagyunk, nekünk jó, a több meg...
Még mikor az iskola van se tudok lazítani, multkor is hív Mikusz, hogy otthagytak egy vázat azon a héten, én meg ha jövök hazafelé, akkor hazavihetném... Ugyhogy megvonatoztattunk a péntek esti csúcsban egy Merida vázat, szerencsére nem háborogtak az emberek... De nem gáz, nagyon szívesen, nehogy valaki félreértse... A Mikusz meg jó gyerek...-mikor alszik...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
No akkor elmagyarázom
.
Fura az az ország, ahol az emberek büszkék arra, "hogy csak bejárnak a munkahelyükre".
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
NE ÍGY! NE ÍGY!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
:lol1:Kicsit off:
Valeria Victrix és sala! Ti nem a Vizdák Jani boltjában dolgoztok??? Lehet hogy ez sokaknak egyértelmû különben, de én "vidéki" vagyok...
:lol1:vv dolgozik?
én se dolgozom csak bejárok a munkahelyemre ...