Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
itthon talán nem? :)
De itt picit megnehezítik a dolgukat, kell vinni kenõpénzt.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
jahogy ottan a bolondnak is lehet jogsija?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kicsit amcsi fíling :)

emlékeztet a 'Crash' címû filmre.

'tûl hirtelen fékezett, maga a hibás'

fekete vs arab :-)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
valami arab paraszt volt aki ket libaert cserelte a jogsijat a marokkoi piacon.

szerinte latnom kellett volna a kocsi oldalan(!) levo indexet

en egyenesen megyek, o kanyarodik, es megis az en kurva anyamat.

amikor elmondom hogy otthon mi minden szukseges a jogsi megszerzesehez, mindenki szornyulkodik. talan iden mar bevezetik a kresz tesztet...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Barom idióta állat autósok...
Elõfordul, hogy az ember esetleg nem figyel, de akkor könyörgök ne neki álljon feljebb. Meg egy bocsánatkérés vagy minden OK? azért illett volna tõle. Ebbõl is látszik nem egy IQ fighter-rel volt dolgod :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
semmi olyan bajom nem esett amit nem aludnek ki holnapig

palesz nekunk is van otthon vagy 500liter, es abbol se iszok soha, de azert koszi.

rossz passz meg...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ejjj, bazz...

Bár... És ha tényleg nem látott?! Egyszerûen csak szarul jött ki mindkét fél részérõl.

De rossz dolgok után csak jók jöhetnek! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ilyenkor kell finoman megsimogatni a kocsi fényezését az spd-stoplival...vagy egy kulcsot mindig a zsebedben tartani, aztán ilyenkor benyúlni, befogni okosan az ujjaid közé, és finoman megsimogatni a kocsi tetejét. ;)

de az a fontos, hogy jól vagy, felnibõl meg van másik a bótban (nincs az olyan messze napközben tõled:D). és legalább már tudjuk, hogy ilyen autósok mindenhol vannak...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

ma ramhuzta a kormanyt egy barom. mentem biciklisavban ugyesen, befordul elottem egy auto balra [forditott kozlekedest kepzeljunk el, tekintve hogy ez London], mogotte megy egy masik, nem lattam hogy indexel, de eselyem se volt, mert mar elegge mellette jartam, amikor ugy dontott, hogy befordul o is.

en meg felkenodtem az oldalara. nem mentem tul gyorsan, tul nagy bajom nem lett, csak a konyokom meg a terdem faj, meg lehorzsoltam a jobb kisujjamat.

lehuzza az ablakot, es kozli velem hogy ez az en hibam, mert nem neztem hogy indexel.

mondom neki idiota hat hogy a faszba lattam volna mikor melletted mentem?

erre o: hat azert nem latott o se. tudnam akkor minek a holtter tukor azon a szaron. mondtam neki hogy fakoff aztan otthagytam

eslo kerek olyat ut, elkepzelheto hogy kuka a felni

enelkul is remek volt ez a het, pont hianyzott mar

Mi van Veled? Inkább örülj, hogy megúsztad.
Mi ez a rossz passz? Küldjek házipáleszt?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ma ramhuzta a kormanyt egy barom. mentem biciklisavban ugyesen, befordul elottem egy auto balra [forditott kozlekedest kepzeljunk el, tekintve hogy ez London], mogotte megy egy masik, nem lattam hogy indexel, de eselyem se volt, mert mar elegge mellette jartam, amikor ugy dontott, hogy befordul o is.

en meg felkenodtem az oldalara. nem mentem tul gyorsan, tul nagy bajom nem lett, csak a konyokom meg a terdem faj, meg lehorzsoltam a jobb kisujjamat.

lehuzza az ablakot, es kozli velem hogy ez az en hibam, mert nem neztem hogy indexel.

mondom neki idiota hat hogy a faszba lattam volna mikor melletted mentem?

erre o: hat azert nem latott o se. tudnam akkor minek a holtter tukor azon a szaron. mondtam neki hogy fakoff aztan otthagytam

eslo kerek olyat ut, elkepzelheto hogy kuka a felni

enelkul is remek volt ez a het, pont hianyzott mar

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
nekem meg a bakancslistám...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
bovul a halallistam

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
"яα¼ üzenete:
mióta csupasz, mégjobban :love: "

muszáj volt sorry :D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
www.paleszkft.hu

Jó a nevük. :)
ez meg vidulásnak:

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

mindenki csak írna beléje, nem olvasná. :)

Ez lenne a lényeg... :D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Pfff... Nem is hallottam. El sem hiszem. Nemrég még a tévébe röhögtünk rajta, most meg... :(
LL-nek meg Buékot!

Azért ide írja mindenki a blogos dolgokat, mert itt gyakrabban olvassák el. Ha lenne egy Blog topik, mindenki csak írna beléje, nem olvasná. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
essél sárba szülinapod alkalmúból :D
Heppi Borzdal :)

FreeRaz

FreeRaz

vendég

• fórumtag