De itt picit megnehezítik a dolgukat, kell vinni kenõpénzt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Mi van Veled? Inkább örülj, hogy megúsztad.ma ramhuzta a kormanyt egy barom. mentem biciklisavban ugyesen, befordul elottem egy auto balra [forditott kozlekedest kepzeljunk el, tekintve hogy ez London], mogotte megy egy masik, nem lattam hogy indexel, de eselyem se volt, mert mar elegge mellette jartam, amikor ugy dontott, hogy befordul o is.
en meg felkenodtem az oldalara. nem mentem tul gyorsan, tul nagy bajom nem lett, csak a konyokom meg a terdem faj, meg lehorzsoltam a jobb kisujjamat.
lehuzza az ablakot, es kozli velem hogy ez az en hibam, mert nem neztem hogy indexel.
mondom neki idiota hat hogy a faszba lattam volna mikor melletted mentem?
erre o: hat azert nem latott o se. tudnam akkor minek a holtter tukor azon a szaron. mondtam neki hogy fakoff aztan otthagytam
eslo kerek olyat ut, elkepzelheto hogy kuka a felni
enelkul is remek volt ez a het, pont hianyzott mar
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Ez lenne a lényeg...mindenki csak írna beléje, nem olvasná.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960ÚÚ baszki a véén róka
:D
Isten éltessen pöcs