Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tiszta brazil sorozat
ki esik le terhesen a stúdio lépcsõjén??

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
H.E.Cs.Bence-- üzenete:
meg 20 literes
H.E.Cs.Bence-- üzenete:
de nemtudom az mennyire elég...
Lord_Leslie üzenete:
azér nem kevés az a 20 liter szerintem..
H.E.Cs.Bence-- üzenete:
én nemtudom baszki,...
H.E.Cs.Bence-- üzenete:
kannába gondolkodom
H.E.Cs.Bence-- üzenete:
20 literes benziens kanna nem kevés
H.E.Cs.Bence-- üzenete:
meg nehéz is

Paraszt :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Sziasztok!
Semmi különös aktualitása, de itt a helye.
Ezúton szeretném megköszönni a fórum összes rendszeres, aktív, hozzáértõ tagjának a rengeteg információt és segítséget -mint vendég- , amit az elmúlt 3 évben kimazsoláztam, és amit elsõkézbõl kaptam válaszaimra. :prosze:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
deuter, camelbak?
egyszer kell egy jót venni.

Lehet nem véletlen használja a többség ezeket.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
jo lenne minnél hamarabb.

Ez még tetszik is. http://ebike.hu/term...taltartos/3903/
CSak elképzelésem sincs mi férhet bele. Jól néz ki, meg 3 literes. csakhát 15 ezret nem szivesen adok ki egy alap táskáért.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
msn cimed add már meg léccike. privibe, beszélnék veled, csak itt lassu.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Berki:

nekem egy decathlonos 3000es van. széldzseki vagy kar és lábmelegítõ, 2 belsõ, foltozócucc, marokszerszám, 4 szendvics, 3 sportszelet, csomag szõlõcukor - mindez belefért a mobilom és 2 liter víz mellé.

én ezt venném, vagy az eggyel nagyobbat, ha el tudsz jönni érte Bpre vagy hozatni valakivel. 10 ezerért meg inkább camelbak.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
nemtudom mit vegyek:

http://ebike.hu/term...ati-italtartos/

16 ezeres kivételével bármelyiket. Igazából annyira kell hogy beleférjen pár szerszám,Szentvics', italtartója legyen legalább 2 liter. de fogalmam sincs megéri-e a drágábbat venni, mint a kis csúnya 500-as abus-t. jah meg nem tudom mennyi is az a 8 literes kapacitás.(mert ha nem olyan kicsi akkor lehet merida kéne, az még aránylag szép is.) Mi férhet abba bele ? elmondaná valaki? Minnél olcsóbb, "anál" jobb. Meridához természetesen veszek folyadéktartályt, még úgy is a legolcsóbb.

Ha nem tetszik, hogy ide irtam töröljétek nyugodtan, csak azért ide válaszolnak a leggyorsabban és a legtöbben :) Jöhet akár privibe is.

Edit: lor használja a tiltólistát :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mozi folytatódik, am ai részben kiderül, mi lett Dave sorsa.

a srác, aki beszervezte ezt a szakértetlen senkit (lassan kezdem azt hinni,hogy kap vmi %ot ezért, úgy védi, meg minden) kioktatott, hogy mit képzelek, hogy milyen stílusom volt a taggal év eleje óta (való igaz, nem barátkoztunk nagyon meg), hogy nem égetõ szükség a segítségem, anélkül is mennek a dolgok, max a s s.vezetõ beletanul, stb (fura, az utolsó 3 nagyobb rendezvényen egyikõjük sem volt bent)...rövid válasz:

-"Nem te vagy a fõnök, de akkor holnap nem jövök be. te mondtad, megy ez nélkülem is. a szalagavatós dvd projektet még befejezem holnap este, jövõ7en segítek lemásolni a lemezeket, de másért nem fogok bejöni. kiléptem, a xy-al (s.vezetõ) nem vagyok hajlandó egy légtérben tartózkodni és tûrni a f*sz rendmániáját."

letöröltem a géprõl a mappáimat, ami kellett, azt lementettem, elõbányásztam a szekrény mélyérõl a lassan 1 éve ott lévõ kis batyumat (Intel Inside-os zsák:D), összepakoltam, aztán leléptem. szerintem nem én vagyok, aki rosszul járt ezzel a döntéssel, legalább lesz idõm készülni az angol elõrehozottra, a nyelvvizsgára, bringázni meg programozást tanulni.

nem egy tisztázhatatlan konfliktus, de teljesen tisztázni úgy sem tudnánk, úgyhogy én nem küzdök tovább ellene, engedtem, csináljon, amit akar.

the end, mozi off

és most jobb, sokkal .)

baluval meg nem kell tõrödni, lásd lámpás topik. de lor véleményét ne is akarjuk tudni baluval kapcsolatban:)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Sram PC 38 sux! Ma szakadt el másodszor. Erzsébet kilátótól 50 m-re, megyek a piroson, egyszer csak üresbe váltott. De jó dolog zihálva láncot szerelni! Mindegy, 5 perc alatt kész is voltam. Viszont ilyet soha többé.
Indulok tovább, mi zörög? B+, hátsó kerékben egy küllõ elszakadt, a menettõl kb. 8 centire. Jó lenne, ha Wattól, de sztem inkább anyaghibás.

Az viszont zsír volt, mikor a kilátón megnéztem az órát. Szerelést leszámítva, pont egy óra alatt értem át FGY-tõl Virágosnyergen, át, a reptér után a S jelzést érintve a János hegy tetejére. Szépjuhászné 45 perc, onnantól P.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
van akinek mind1 mit vesz az a fasa, az a király, az a menõ...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
bszátokmegpulzustopicot. bzmebzmebzmeg.wáwáwáwáwááá.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ööö, nem. :)
Csak hétvégén lesz kupafutam, ideiglenesen beledobtuk :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Elég durva a Foxi-maxi Terralogic

kabbe';) Meridához kaptad?:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

"Valóban az eper és a meggy nagyon népszerû ízek, és valóban ezekbõl vásárolnak fogyasztóink a legtöbbet. Olyannyira igaz ez, hogy mint kutatásaink és az eredményeink is igazolják, egy vásárló akár négyet-négyet is megvesz ezekbõl az ízekbõl. A vásárlói trend egyre inkább azt mutatja, hogy az egyízû multipackok nagyon keresettek, így nem szeretnénk korlátozni a fogyasztókat, és egy négyes kiszerelésbe kedvenc ízükbõl csak kettõt tenni."

Ez nagyon komoly :D

Amúgy a pulzusmérõsbe én is be akartam. De inkább nem.

Elég durva a Foxi-maxi Terralogic, meg a latex belsõ is jóféle :P
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
trifo beugorhatok egy gyógypáleszra
nagyon szarul vagyok

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Miért? Mozgó stadionhoz kell ilyen is :)

Amúgy meg kísérhetné az olimpiai lángot azzal a bringával :)

--Trifo

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
lehet. én a helynek és az igényeknek tudtam be, mivel itt tömeg volt még 3fele bõven.. franctudja.
viszont 2hete Ludmilla megint megõrjített :) kész az a csaj. remélem õ sosem öregszik meg, furcsa lenne ráncosan .)))

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

meg nem tom mi volt Palotaival, de vmi populáris gagyizenét játszott.

Nálunk is játszott két hete, szar volt, mindenki otthagyta.
Öregszik az öreg.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Andris, ne legyél gonosz.