Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

ugy nehez vitatkozni, hogy nem hallgatod meg a masik felet. mar leirtam a kulonbseget a pro gamer es a pizzas-kolas-kockafeju kozott.

olvasd el, erstd meg, aztan folytassuk onnan. addig folosleges

Tam!
leírtad, elolvastam, megértettem
de Te a mágikus 1%-ról beszélsz.
100 kocka közül 1rõl, aki rendesen csinálja
(de rendesen mit? a játékot? akkor ma is sportoltam egy két órát, sõt tegnap is mikor rokonlátogatáson nem tudtam magammal mit kezdeni)

ellenben a sportokkal, a legamatõrebb szinten legpocsékabbul teniszezõ ember is teniszezik, sportol! igaz a labdát 10 ütésbõl 9szer a hálóba üti, de mégiscsak sportot ûz, mely egészséges, és mely megmozgatja.

ellenben a 100 pc-ps játékos közül 99 pizzát zabál és sört/kólát vedel, majd elmegy hajnalban aludni, este pedig újra felkel.
ez se nem egészséges, se nem mozgat meg, se az agyadat nem kell használni. csak a reflex az ami javulHAT. de a reflexjavítás önmagában még nem sport.

Kala: szûk ajtó volt:D a monitor is alig fért be lanpartin:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Thez, súgok; a geek társadalom 99.8%-a nem keres pénzt a dologgal. a maradék, a pro gamer, meg igen, sõt! :)

Don Pepe legnagyobb pizzája ~55 cm. simán bejön az ajtón :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
pro gamer
pro programozo
akkor mindketto sportolo?

leulok rajzolni
majd utana mozgok valamit
ezaltal sportta valik a rajzolasom mivel utan a mozgok vmit?

erobik nem sport
foci sem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

hidd el nem csak Te tudsz "rálátni" valamire így;) csak sokak túl "konzervatívak' ahhoz hogy egy számítógépes játékkal való idõtöltést sportolásnak nevezzenek:)

pl ezt a fatality csávót sem élsportolónak, vagy sima sportolónak hívják, csak mert megnyert valami lövöldözõs versenyt - ellenben azzal aki egy tényleges sportmérközést tud sikeresen maga mögött...

ez a föld lapos hasonlat pedig nemjó, mivel ezen nincs mit bizonyítani, ez totálisan véleményfüggõ
csak az a tuti, hogy a gép elött ül, néha felnéz, iszik egy kis kólát, majd vissza, és ekkor érkezik a pizzafutár az XXL-es donpepés pizzával, mely az ajtón csak keresztbefordítva fér el.
és az a 99.9%. ha ezt sportnak nevezi valaki, ok, ez a véleménye.:)

ugy nehez vitatkozni, hogy nem hallgatod meg a masik felet. mar leirtam a kulonbseget a pro gamer es a pizzas-kolas-kockafeju kozott.

olvasd el, erstd meg, aztan folytassuk onnan. addig folosleges
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
téged senki sem akar kivégezni :)

szal a dugásnál tartottunk :D
a szeretet kifejezésének egy szép eszköze!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
{egy szmajli nem post} :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hidd el nem csak Te tudsz "rálátni" valamire így;) csak sokak túl "konzervatívak' ahhoz hogy egy számítógépes játékkal való idõtöltést sportolásnak nevezzenek:)

pl ezt a fatality csávót sem élsportolónak, vagy sima sportolónak hívják, csak mert megnyert valami lövöldözõs versenyt - ellenben azzal aki egy tényleges sportmérközést tud sikeresen maga mögött...

ez a föld lapos hasonlat pedig nemjó, mivel ezen nincs mit bizonyítani, ez totálisan véleményfüggõ
csak az a tuti, hogy a gép elött ül, néha felnéz, iszik egy kis kólát, majd vissza, és ekkor érkezik a pizzafutár az XXL-es donpepés pizzával, mely az ajtón csak keresztbefordítva fér el.
és az a 99.9%. ha ezt sportnak nevezi valaki, ok, ez a véleménye.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en nem probalom elhitetni senkivel. csak kifejtem a velemenyemet, es ramutatok olyan szemszogekre, amikre amugy masok nem latnak ra ;)

az is teny volt egy darabig, hogy a fold lapos, es hogy repulni csak a madarak tudnak. aki mashogy gondolta, kivegeztek. aztan rajottek, hogy hopp, megse. szal a teny az egy eleg ideiglenes dolog

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ha egy sportág céllal bír, ami pedig állandó jelleggel (adott sportágon belül a fõ cél mindig ugyanaz, esetleg a szabályok változhatnak bizonyos mértékben)
akkor a számítógépes játék nevû "sportnál" mi a cél?
azon túl, h nem kézzelfogható, mint bármelyik egyéb sportnál (juttasd a labdát a kapuba minél többször, vagy egy nehezebb esetben; hozd oylan helyzetbe az ellenfél királyát, hogy lépéskényszere ellenére az ne tudjon sehova se lépni) hanem csak egyesek és nullák valóságában létezik
de ráadásul kb évente többször változik/változhat, hogy épp mivel játszanak az emberek, és abban mi a cél

de most már beszéljünk inkább a d*gásról :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Tam: egyet mondj meg: miért próbálod elhitetni az emberekkel hogy a számítógépezés sport? (és egyben mindennemü játékkonzolozás?)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
egyértelmû

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A sport egy meghatározott célú mindennapos tevékenység egy, a mindennapoktól különbözõ környezetben; célja a versenyzés, a szórakozás, a kiváló eredmény elérése, a képességek fejlesztése vagy ezeknek kombinációja. A kitûzött cél határozza meg a sport jellegét, a sportoló (vagy csapat) képességei és bátorsága mellett.

ebben hol van, hogy mozgas? vagy hogy szabadter? vagy hogy fizikai erokifejtes?

a foci akkor ezek szerint 22 ember rohangal a fuvon es rugdal egy bordarabot? ;)

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
amit csináslz, ja:)
nem a sportokat kell megkérdõjelezni, hanem a számítógép elött való ülés, és a gombok nyomogatását "kell" mint "sportot" megkérdõjelezni;)
vagyis nem, hanem találni egy ésszerü indokot, hogy miért lett hirtelen sporttá.

ja és az itt ülõk, beregisztráltak is sportolók, hisz tudatottágítanak, meg lassan fõleg ebben a topicban a reflexeket is javítják a sok F5 gomb nyomásával, valamint a "quick reply" gombon tartott kurzorral - várva a lenyomás lehetõségét..:P

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sport

( http://en.wikipedia.org/wiki/Sport )

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tehat a jeghoki, a kosarlabda, a kezilabda, az uszas, a vivas, az osszes kuzdosport, es meg sorolhatnam, az mind nem sport, mert nem szabadteri? :) tok jo

es mi van a lovaglassal? ott is a lo ugrik, a faszi csak ul a hatan, es uti a korbaccsal...

flameflameflame :ogien:

RAUH-Welt
B E G R I F F

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
a ked a legkomolyabb sport.

aki ezen röhög el lesz ütve. ifával.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem az sport ami szabadidos tevekenyseg es szabadteri is ugyanakkor.

ha leulok kedezni az is sport?
tesom sportbol el /programfejleszto, programozo/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Ezzel leptem meg magam, utokaracsonyra... Szivem szerint utcara is ilyet hordanek az mp3 lejatszo melle. Csak hulyen nez ki utcan ilyenben az ember :)

Szerintem Budapesten nem néz ki hülyén, vidéken lehet, hogy igen.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ezzel leptem meg magam, utokaracsonyra... Szivem szerint utcara is ilyet hordanek az mp3 lejatszo melle. Csak hulyen nez ki utcan ilyenben az ember :)

Technical Data
Jack plug 3,5/6,3 mm stereo
Nominal impedance 32 Ω
Weight w/o cable ca. 220 g
Transducer principle dynamic, open
Ear coupling supra-aural
Cable length 3 m
Frequency response (headphones) 18.....21500 Hz
Sound pressure level (SPL) 110 dB(SPL)
THD, total harmonic distortion <0,2 %

Feltöltött kép

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
mennyi hülyeség. melyik galád kezdett bele?! :P
az égõ, ha én még nem játszottam a CS-vel?

sõt az utóbbi közel egy évben talán a Fekete özvegy a legkomolyabb játék, amit a gépen csinálok.
najó, újabban Honfoglaló, de az sztem jó. megcsapni a kis 12 éveseket :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu