Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL, Yoci , Palmi: köszi az sms-t!

nincsmit. ingyen vót.. (szószerint) de vazze elküldtem vagy 30embernek szilveszterest, azt egyetlenegy írt vissza..

Szar autokhoz kell a faszhosszabbito... Rendes autot kell venni, rendes motorral.

így van, és az akkor szól önmagából.. :)
de attól még esetenként tényleg zavaró (révi)

hát na...
mindig lesz valami/valaki aki zavarja a másikat..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Azert kivancsi vagyok, hogy van-e barki mas a vilagon, aki 12 vb-bol 10-et megnyert es ketszer masodik lett, barmilyen sportagban is. :)

megkérem a többieket, szakértsék meg, mik számítanak sportágaknak :p

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Barney fordított?
na ez jó hír (nekem)
Semmi bajom nincs Taylor-ral, de nem szeretem, ha valaki kisajátít egy sportotágat...

Tavaly Mardle viccelte meg õt. majdnem... :(

Barney mikor is kezdett profiskodni? egyéve vagy kettõ? :confused:
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Azert kivancsi vagyok, hogy van-e barki mas a vilagon, aki 12 vb-bol 10-et megnyert es ketszer masodik lett, barmilyen sportagban is. :) Ma pedig szinten vagy masodik lesz vagy megnyeri a 11.-ik cimet is. 6-6 az allas es 1-1 a leg az utolso szettben. :)

egyszer minden véget ér

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
egyszer minden véget ér

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Akiket nem erdekel a Darts, azoknak is. Taylor vilagbajnok: 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2004, 2005. 2. hely: 1994 azaz a nagy szeria elott es 2003. Most pedig 6-5-re vezet ellene Barney es 7 nyert szettig megy a meccs. Ertsd, a srac 95 ota megszakitas nelkul vilagbajnok, kiveve 2003 es most lehet, hogy kikap. Meleg a suti.

Enyim Paripa

Let the people speak

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
83 + 29 Euro postával. nah persze.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ebay

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Eleg nemetorszagig elmenni, meg kala formaju uvegben is megkapod :)

http://www.appeti.de...969217eda5d7158

Persze, az alap, hogy itthon nen, azért kérdeztem, ha van az oroszoknál akkor remélem van az ukránoknál is és akkor kipróbálhatom én is. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

szerintem megfelelõ helyen jó ötlet a petárda, ad egy feelinget az egész partinak
persze az geci aki mondjuk más ember/állat közelébe dobja

egyébként meg sportkipuogóm is lenne ha lenne autóm;)

1: milyen hangulatot ad a durrogás? :wtf:
menj hyperspace-ra, akkor ez való neked. full bvedrogozva dübörgést meg durrogást hallgatni;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

iljicS: ha a vöröshadseregre gondolsz akkor oroszországból van:-)
itthon nemhiszem hogy kapható

Persze, az alap, hogy itthon nen, azért kérdeztem, ha van az oroszoknál akkor remélem van az ukránoknál is és akkor kipróbálhatom én is. :)

@burce
tudom, hogy nem megy az angol link, nincs mögötte angol verzió még, a lehetõség meg nemtom minek van akkor kinn

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szar autokhoz kell a faszhosszabbito... Rendes autot kell venni, rendes motorral. A tuzijatek felvetesedre pedig, tegnap egy ilyen raketa majdnem eltalalt mert valamit elbaszott aki lovoldozte egy teren. Nem mindegy, hogy merre repul es mivel oldalra indult el, hiaba nem volt senki a kozelben, ezek repulnek 50-70 metert is... Hogy engedelyezik vagy sem? Boltban vetted, szamlaval...? Ha nem akkor honnan tudod mit vettel? Lehet egy selejt szar is, aminel orulhettek, hogy nem a kezetekben robbant fel. Hulyegyerek jatszik ilyesmivel.

Enyim Paripa

Let the people speak

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
szerintem megfelelõ helyen jó ötlet a petárda, ad egy feelinget az egész partinak
persze az geci aki mondjuk más ember/állat közelébe dobja

mi amúgy inkább sikolyrakétáztunk meg tüzijátékoztunk.. az tényleg jó poén, látványos meg minden
egyébként ez legális tudtommal szilveszter éjszaka, mi hajnali 4kor mentünk ki, akkor már nem is zavart sokakat

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hejazott szotyi, de fogy. Orulok, hogy 3-0 utan feljott kicsit Barney, nagyon uncsi lett volna ha 7-0-ra veri (vazz az elso 3 szettben 1 leg-et adott csak az ellenfelnel Taylor) :)

ezt akartam írni Neked Drusza kb 20 perce csak aztán nem küldtem el :
al, fogy a popcorn ? :)
nagyon kemény ez a Phil Taylor.....

Enyim Paripa

Let the people speak

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ok. bár 41 évesen nem hiszem, hogy ide fogok írogatni. bár most sem kéne.
és miért is kell akkor mondani?

Mert normális esetben gyermekedet nem petárdázva:D nem a sportkipufogós autódban fogod szállítani pl. egy bringaversenyre.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Phil Taylor pedig eppen VB dontot jatszik, sport 2, akit erdekel. oltogatasra mar elore irnam: magasrol leszarom, ha szerinted semmi ertelme darts kozvetitest nezni, ha igy gondolod nem neked irtam a post-ot.

A petardazos/sportkipuffogos temahoz pedig. Nyugodtan jatszon csak, aki ezt elvezi. Aztan nem csodalkozni ha pofanverem mert zavar, en azt fogom elvezni es ot zavarni. Ez egy ilyen jatek. Ja igen, a keresztanyam a bal fulere jo 10 eve hallaskarosult mert egy faszkalap a petardat a laba ele dobta egy szilveszter este. Szoval en a magam reszerol a fa testapolommal vernem ossze az osszes petardazo kocsogot.

al, aki 2007-ben is geci.

ezt akartam írni Neked Drusza kb 20 perce csak aztán nem küldtem el :
al, fogy a popcorn ? :)
nagyon kemény ez a Phil Taylor.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Phil Taylor pedig eppen VB dontot jatszik, sport 2, akit erdekel. oltogatasra mar elore irnam: magasrol leszarom, ha szerinted semmi ertelme darts kozvetitest nezni, ha igy gondolod nem neked irtam a post-ot.

A petardazos/sportkipuffogos temahoz pedig. Nyugodtan jatszon csak, aki ezt elvezi. Aztan nem csodalkozni ha pofanverem mert zavar, en azt fogom elvezni es ot zavarni. Ez egy ilyen jatek. Ja igen, a keresztanyam a bal fulere jo 10 eve hallaskarosult mert egy faszkalap a petardat a laba ele dobta egy szilveszter este. Szoval en a magam reszerol a fa testapolommal vernem ossze az osszes petardazo kocsogot.

al, aki 2007-ben is geci.

Enyim Paripa

Let the people speak

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

te valami g*ci vagy? :)

igen.:)

Tam: tudod, 2 millió lemming nem téveghet.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a petarda egy olyan dolog mint a szotyi vagy a cigi. tulajdonkeppen semmi haszna, penzbe kerul, rossz lehet magadnak es masoknak is, es ha nem talaltak volna fel anno, akkor most senkinek nem hianyozna.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

én petárdáztam. jó volt. sportkipufogóm is van. az is jó. a gyerekeket meg amúgy sem szeretem.

te valami g*ci vagy? :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.