takarítóbizniszbõl szerencsére sikerült kiszállniEl nem tudom képzelni, hogy egy vállalkozó miként tud így dolgozni.
most meg teljesen elég ha csak ismerõsöket veszek fel
takarítóbizniszbõl szerencsére sikerült kiszállniEl nem tudom képzelni, hogy egy vállalkozó miként tud így dolgozni.
El nem tudom képzelni, hogy egy vállalkozó miként tud így dolgozni.mobilról keress azt ismerem. ismeretlen számot ritkán veszek fel
vagy keress vonalason melóhelyen
mobilról keress azt ismerem. ismeretlen számot ritkán veszek felszimpi..
Tig kerestelek..
egyébként a shiver kukac citromail.hu az én tulajdonomban van, ha kell eladó:)xD
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
holnap nekem is megy majd virág.
vettem ilyen plüss izé.. tigrist, aztán majd átölelget egy szál rózsát... remélem nem nyúlják le a koliszoba ajtóból...
trifo
magellanboy azon a környéken mozog
hozé
amikor Õ ott lesz, akkor én nem, amikor meg én, akkor Õ kézizik.
van rá ember, aki odateszi az ajtóba hazaérkezése elõtt kicsivel.
Igen, köszi! Hülye szó, elismerem, inkább úgy mondanám, hogy fejben tartom, de ha valami kell olcsóbban, szólj, megpróbálom intézni. (kapok-adok elv gyanánt )boca
örülök, hogy segíthettem (bár nem volt valami nagy segítség), szóval ez a "kötelességem" erõs ebben az esetben - ne érezd annak.
De ezek szerint akkor sikerrel beszerezted a tartószemeket...(?)
(ilyen apróbb alkatrészekért, meg ha szervíz kell akkor szerintem ez az egyik legjobb hely)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Zoli
tudom, hogy érted
megmostam a kocsit. akkora felhõk jönnek, mint fél vp megye...
ezt beszoptam
Mester: van rajta propedál? mer ha nincs ne hozzcsizzál
befejeztem
holnap nekem is megy majd virág.
vettem ilyen plüss izé.. tigrist, aztán majd átölelget egy szál rózsát... remélem nem nyúlják le a koliszoba ajtóból...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."