Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kamikazoli27

kamikazoli27

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Helló mindenki. Ki tudna nekem segíteni hogyan tudnék keményíteni egy Maintou stance kingpin duplavállas (crom becsúszós) telón, mert nagyon puha?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Kala még jó, hogy itt vagyunk különben még Tigger unokaöccsét a hibás fogalom miatt lebuktatnák egy osztállyal...:D

én tovább küldtem, oggya meg.....faszér nem tanulta meg büdös kölke mikor tanították neki :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
én is mindig triviálisnak tartok dolgokat, de utólag a tanarak nem szokták elhinni :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

te is Lszúrtad mert a tényezõk szorzatai is lehetnek osztók pedig azok nem játszanak, szal fontos az, h prímek legyenek :)

Triviálisnak tartottam :)
(lsd példámba már jól írtam :-) )

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Kala még jó, hogy itt vagyunk különben még Tigger unokaöccsét a hibás fogalom miatt lebuktatnák egy osztállyal...:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nélkülözni próbáltam azokat a szavakat amiket nem mindenki értene meg:)

te is Lszúrtad mert a tényezõk szorzatai is lehetnek osztók pedig azok nem játszanak, szal fontos az, h prímek legyenek :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

felosztod prímtényezõk szorzatára és veszed az összes tényezõt a legnagyobb kitevõn.

Azért nemez a pontos megfogalmazás de legalább megérti az 5.-es is...

pl. felosztod helyett felbontod

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
nélkülözni próbáltam azokat a szavakat amiket nem mindenki értene meg:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
lúzerek! :P
most megint villámkéz voltam, mint a honfoglalóban, gyors és (talán) pontos :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
meg kell nézni, hogy melyik szám mikkel osztható.
és egy olyan számot kell elõállítanod, amiben benne van mindkét eredeti szám 'alapja'.

huh. pl: 24=2*2*2*3
9=3*3

LKT: 2*2*2*3*3

jóvan lassú vagyok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

felosztod prímtényezõk szorzatára és veszed az összes tényezõt a legnagyobb kitevõn.

köszi.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
kitörlöm mert gáááz Konás precíz megfogalmazásához képest :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
akkor Urak mondjá már + valaki plíz hogy miként kell kiszámolni 2 szám legkisebb közös többszörösét ....és ha lehet a legegyszerübben az 5ikes unokaöcsémek kell, szal az integrálást mellözük ha lehet

köszi....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ha az lenne itthon a feladat a suliban, hogy kössük össze a számjegyeket az õket jelentõ szavakkal, itthon se problémáznának annyian... bár.... :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a másik oldalról nézve meg: a tõlünk nyugatabbra levõ rendszer vicces, az amerikai meg egyszerüen mókás - egyetemi szinten tanulnak gimináziumi anyagot

ha azt nézzük hogy keveset akarunk tanulni akkor alap nyugat, ha viszont a tényleges tudás(vagy legalábbis az oktatott, és abból vizsgáztatott)tudást, akkor LOL nyugat.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Én a magyar oktatási rendszerböl (szerencsére?) kimaradtam, de sok haverom mesélte miket tanulnak, és nekem az egész nagyon magolásnak tünt, ami szvsz szart se ér, ha mellette nem érti meg, illetve gondolkodni, összefügést talán stbstb...lenne a lényeg.
Szerintem tized annyi dátumot nem talnultam, verset elemeztem, képletet magoltam mint valaki más aki most készül éretségizni...
Nem akarom a francia oktatási rendszert itt az egekbe magasztalni, mert vannak hátulütöi is, de idáig kevesebb roszat halottam rola mint a magyarrol azoktol az osztálytársaimtol akik a magyar rendszerböl jöttek át.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg a ne eroltessuk ami nem megy alapon inkabb hagytam az egeszet a francba. nem birtam igazolast talalni arra, hogy azt a sok ertelmetlen osszefuggestelen loszart, amit tudomanyosan eloadtak nekem, azt mindet tanuljam meg. csak azert, hogy egy vizsgan el tudjam mondani, es soha az eletben tobbet ne is gondoljak ra.

nagy rajongoja vagyok amugy a magyar oktatasi rendszernek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
100 oldal tömör definíciót tételt bizonyítást ákombákom nélkül is nehéz megtanulni (nekem).

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

aztán a második elõadás közepe felé egy pillanatra nem figyeltem oda, aztán amikor a táblára néztem, már e-alapú logaritmus cosinusát integráltuk :)

ilyeneket csináltunk még gimiben is, igaz, már nem menne, mert 3 év alatt már megkoptak a dolgok :)
inkább a jelölések értelmezése és követése tûnik húzósnak :D