Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Pont errõl jut eszembe, hogy tegnap voltam egy elõadáson. (najó többön is :D) Ritka primitív tanárunk van, káromkodik folyamatosan (ezen az elején még derült a közönség), késõbb ez elmúlt, szidta a csajokat folyamatosan, pedig jól látta, hogy van néhány a teremben és ami a legdurvább RÁGYÚJTOTT az aud.maxban, közel 400!!!! ember elõtt, szerencse, hogy kiejtette a szájából és eltaposta. Ekkora parasztságot ritkán látni, és meg sem fordult a fejemben, hogy az egyetemen ilyen elõfordulhat.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
na igen. erre gondoltam pl.
anno mi nem is mertünk nagyobbaknak akármi rosszat is mondani, most meg már egy alsósnak is akkora arca van, hogy hihetetlen.
meg az ilyen 10 éves körüliek úgy beszélnek, mint a kocsisok...
és nem csak a fiúk, lányok is!!! múltkor is láttam 3 kölköt, akik nagyon ocsmány szöveget vágtak le, aztán megláttam õket frontból, kiderült, hogy lányok voltak.
na mondom f_sza...
kicsit szégyen...

így hogy kezdek felnõni, meg normális (intelligensnek gondolt) közegbe kerültem, igyekszem a szóhasználatomat igazítani, s helyettesítõ (de pontos utalást adó) szavakat használni a káromkodások helyett...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Fincsi volt a kínai, akkora adagot kaptam h be is csomagoltattam a felét, mert nem bírtam megenni. Fokhagymás krumpli és zöldséges csípõs csirkemell darabok voltak hozzá (kicsit édeskés volt), de életemben nem ettem még ilyen finomat.
Konás, egy korosztály vagyunk igen. A gimiben az új 5.esek már gond nélkül visszaszóltak nekünk :D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Nagyapám mondta anno: Mindig a mai fiatalokkal van a baj.
Azt hiszem ez nem fog változni sosem.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nkarcsi
egy korosztály vagyunk ugye?!
nekem is hasonló tapasztalataim vannak. amint látom a kisebbeket, meglepõdök, hogy mennyire más is volt nekünk. sokkal többet megengednek maguknak. jól fogalmaztad, hogy amerikanizálódunk...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Ja és életemben elõször ettem kínai kaját :)

És,mik a tapasztalataid?
Én az elsõ kóstolás után a rabjává váltam.
(illatos,omlós csirkemell,hagymás burgonyával)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Valakitõl hallottam, lehet igaz, lehet nem, hogy a szülõt fogják ezentúl lecsukni ill. pénzbírsággal súlytani, ha a kölyke lóg a suliból. Nem hasonlít egy kicsit amerikára? Miért szólhat vissza a diák a tanárnak? Én is még a fiatalabb nemzedékhez tartozok, de mi sem csinálhattunk ilyeneket. Nálunk még megszabták, hogy hogyan öltözöl meg milyen hajviseleted van. Most kezdem megérteni, hogy mennyivel is külömbek voltunk a többi diáknál.

Ja és életemben elõször ettem kínai kaját :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Asszem itt keresett valaki pesten bringásboltban melót!
Írjon nekem privit!!!!!!!!!!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

ja és abban a suliban reggeliznek a rendõrök de fegyver nincs náluk, mivel félnek, hogy támadás érne egy-egy rendõrt a fegyveréért.

Ez kb olyan, hogy szabadszálláson volt az, hogy a toronyban álló ÕR-t megtámadták régebben a cig**yok, és elvették tõle a fegyvert+tárat...utánna mit csináltak? vaktölténnyel küldték ki az õröket...nem ám azonnali tûzparancs....mindezt olyan laktanyában, ahol még az én idõmben is "komoly" arzenál volt...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Hát türelem nélkül nem megy, az biztos. Viszont szellemileg nem kell megerõltetned magad, mert semmirõl sem tudnak semmit. Persze õk azt hiszik, hogy marha okosak.

Biztos ismeritek a filozófiai példát, amelyben az emberi értelmet, ismeretet egy gömbnek kell elképzelni. A gömb külsõ felülete az egyén számára ismeretlen világot jelzi. Aki sokat tud, annak nagy térfogatú a gömbje, de nagy az ismeretlennel érintkezõ felülete is. Aki viszont ostoba és beszûkült, annak alig van az ismeretlennel érintkezõ felülete, tehát meg van gyõzõdve róla, hogy szinte mindent tud. (Óz, a nagy varázsló is erre célzott az "az az okos ember, aki tudja, hogy nem tud semmit" mondatával.)

Nos, a mai ifjú generáció zöme az utóbbi borsóagyú kategóriába tartozik. Mentségükre szóljon, hogy nem az õ hibájuk, hanem a náluk sokkal értelmesebb (és ezért aljasabb), felnõtt embereké, akik a médiában, politikában, a hétköznapokban hülyévé nevelik õket. Ha otthon az anyja nem neveli meg, és bazmegozik vele, nem mutat követendõ erkölcsi, megfelelõ magatartási mintát, akkor mi itt a suliban már nem sokat tehetünk.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
az egyik gyõri "nagymúltú" szakmunkásképzõben múltkor kilógattak egy tanárt a 3. -ról ... mert éppen nem földrajzot, hanem matekot szeretett volna oktatni..

ja és abban a suliban reggeliznek a rendõrök de fegyver nincs náluk, mivel félnek, hogy támadás érne egy-egy rendõrt a fegyveréért.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Hajaj, bezárom ha tovább éltetitek a tanárokat!:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Én még olyan kokit kaptam általánosban azért mert "deszkásan" kilógott a kockásingem a gatyóból, meg kutyalánc, hogy egy hétig nem emlékeztem semmire...
Sztem ma mindenkinek baromira van személyiségi joga, meg minden, közben, meg a komplett felnövekvõ ifjuság mehetne a húsdarálóba...a disznók megeszik...de errõl asszem Kgadam többet mesélhetne...de jó, hogy nem lettem tanár mégsem...már hûvösön ülnék:D

Egy az egyben erre gondoltam.
Ez kéne most is. Vagy sortûz.
Mondjuk most sem a tanárok tehetnek a dologról. Menjünk tüntetni!
HATALMAT A TANÁROKNAK!:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

egészséges középút....
még az "én idõmben is megvolt" :D és nem mondtuk a tanárnak, hogy kurvatatááád... ennyi
sztem is jobb volt régen, most túl retard minden

Én még olyan kokit kaptam általánosban azért mert "deszkásan" kilógott a kockásingem a gatyóból, meg kutyalánc, hogy egy hétig nem emlékeztem semmire...
Sztem ma mindenkinek baromira van személyiségi joga, meg minden, közben, meg a komplett felnövekvõ ifjuság mehetne a húsdarálóba...a disznók megeszik...de errõl asszem Kgadam többet mesélhetne...de jó, hogy nem lettem tanár mégsem...már hûvösön ülnék:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Most a gyerekek liberalizálása és butítása folyik, hogy a rendszer fennmaradhasson, de nem fog.

A sebesség mindent megold.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
egészséges középút....
még az "én idõmben is megvolt" :D és nem mondtuk a tanárnak, hogy kurvatatááád... ennyi
sztem is jobb volt régen, most túl retard minden

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
azért, hogy bu..nak öltözik vki azt légyszi ne az iskolába tegye ..köszi.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
naja, csak túl tágan hagytad mondandód értelmezésének lehetõségét:)

akartam írni, de ehhez nem akkor kellett lenni, hanem erre valamit adó suli
bejött egyszer egy diák így - kapott egy haza és fodrászatba utalást
ez volt 4-5 éve.

és nem sajnáltam.

Bár erre jön a válasz - szürkeegér képzõ:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ki és mi a normális?

A sebesség mindent megold.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

azért ezt így kijelenteni felelõtlenség, fõleg hogy idõvel minden emlék megszépül.

Thez én arra értettem, hogy régen az ilyen nem mehetett így be a suliba. Ha meg nem volt iskolába, akkor begyûjtötték az utcán. Ilyenre gondoltam és a nagyszüleim is. Természetesen nem vagyunk hülyék, hogy hiányzik a múlt, de azért normálisabbak voltak az emberek az tény.