Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Basszus! Országútis hirdetésre is tudnak érdekes email-ek jönni.:hmmm:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hûha, itt bizony vigyáznia kell a kisebbnek, nehogy mélyütést adjon:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

edit: brr, most meg az egyik 160 kilós manusz jól ráugrott egy létráról a másikra, majd a harmadikat pórázra fogta...a kommentátor meg úgy röhög rajta, mintha egy jó vicc lenne. szerencse, hogy itthon nem ilyen népszerû ez a sport...

A méretkülönbség más sportágban is megesik! :)
Feltöltött kép Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na most, hogy az X Dívizió bajnoki címéért menõ mérkõzésen egy gumibaba is bekerült a ringbe és arra ugráltak meg dobálták egymásnak...hát ezután már elhiszem, hogy ezek csak színészkednek...:D:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Amerika a TNA-ra bukik, a világ másik része meg a K1-re.
Enyhén szólva nem egy kategória...

Na, most kezdõdik az igazi küzdelem! :)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A múltkor láttam olyat amiben szilikonos csajokat is bevetettek. Biztos csökken a nézettségük.

Én azt a sok kövér, korlátolt amcsi gyereket nem értem, akik ott õrjöngenek, meg istenítik ezeket a szteroidsztárokat.
Ez az egyetlen "sport", ahol a sminkesek keresnek a legjobban.:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A póker mellé elfér a Eurosporton is.:)

Ott legalább a kommentátornak nem kell mesélõvé válni.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ezek maximum elfáradnak a végére, de hogy nincsenek összeverve, az tutifix :D szinészkednek csak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát én azt értem, hogy ez inkább show, de akkoris...vagy ezek itt elõttem, akik bunyóznak, robotok és nem emberek?:D..amúgy ezek sok $-t kapnak egy ilyenért?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A póker mellé elfér a Eurosporton is.:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

És Te ezt mind elhitted?

Én azt nem, hogy miért nem a Theatre Channel-en adják. :)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a pankráció az show, nem sport.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

hogy ez a pankráció micsoda egy brutális sportág...nem értem ,hogy emberek hogy fajulhatnak el idáig, hogy pusztán sportból másik embert félholtra verjenek...a gyõztes csapat tagjai nem bírtak lábraállni a végén, alig éltek, de a menedzserük csakazértis felmászatta õket a korlátra, ahol álltak kb. 5 másodpercig, aztán ledõltek, egyszerûen félholtra voltak verve...hogy lehet idáig elfajulni és ezt élvezni egy embernek, hogy halálra verik, de nyer? inkább sakkozzon vagy teniszezzen, azokban is lehet nyerni, és nem mész utána 2 hónapra kórházba...

edit: brr, most meg az egyik 160 kilós manusz jól ráugrott egy létráról a másikra, majd a harmadikat pórázra fogta...a kommentátor meg úgy röhög rajta, mintha egy jó vicc lenne. szerencse, hogy itthon nem ilyen népszerû ez a sport...

És Te ezt mind elhitted?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
és most derül ki, hogy az egyik, akit épp agyonvernek, 170 centi és 61 kg...pont annyi, mint én.:S a másik meg 210 centi és 160 kg...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hogy ez a pankráció micsoda egy brutális sportág...nem értem ,hogy emberek hogy fajulhatnak el idáig, hogy pusztán sportból másik embert félholtra verjenek...a gyõztes csapat tagjai nem bírtak lábraállni a végén, alig éltek, de a menedzserük csakazértis felmászatta õket a korlátra, ahol álltak kb. 5 másodpercig, aztán ledõltek, egyszerûen félholtra voltak verve...hogy lehet idáig elfajulni és ezt élvezni egy embernek, hogy halálra verik, de nyer? inkább sakkozzon vagy teniszezzen, azokban is lehet nyerni, és nem mész utána 2 hónapra kórházba...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az elsõ osztály az 2680.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

kicsit nem idevág, de merrefelé laksz pécsen és hol tanulsz?

...jól érted. de ha péntek vagy vas utaznál gondolkodj elõbb 2-3 nappal -helyjegyileg

okok

helyileg Rózsadomb és kero
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

IC-vel nem 1960?

az first class

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
IC-vel nem 1960?

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
kicsit nem idevág, de merrefelé laksz pécsen és hol tanulsz?

...jól érted. de ha péntek vagy vas utaznál gondolkodj elõbb 2-3 nappal -helyjegyileg

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]