Mjani: mivel nem erõsségem az angol, nekem is volt vagy 5 perc mire leírtam 
Addig is kímélted a fórumvasat
Egy maroknyi fényvisszaverõs kukásmellényt, vagy divatbuziknak ízlés szerint fényvisszaverõs világos szélmellényt igenis be lehet rakni a hátizsákba/zsebbe a pótbelsõ, pumpa, kulacs mellé (nem kívánt törlendõ).
Én megmondom õszintén, nem használok lámpát, ha éjjel közlekedem. mert egy óra mûlva már nem lehet látni belõle(m) semmit. Fontos, hogy perifériásan is meglásson az autós, ha pl, õ kanyarodik be elém, de úgy vagyok vele, hogy inkább legyek láthatatlan és gondolkodjak helyette is, számoljak vele. 10 autósból 9 akkor is el akar ütni (merõazerõsebb), ha lát. Nappal is.
Nagy hátizsák alá felvenni tényleg nincs sok értelme, de a láthatóság szempontjából kurva sokat számít még ez is. Nem a fényvisszaverés megléte a fontos, hanem, hogy MEKKORA FELÜLETet kell észrevenni. Egy kis szar villogót, egy kis csíkot még gáz, egy mozgó pedál/kerékprizmát (a városi bringámat már ilyenre építem!) egy hát méretû sárga mellényt viszont...
Volt, hogy én is majdnem elütöttem lámpával rendelkezõ bringást, viszont nagy ívben kerültem a láthatósági mellényest. Azóta hordom.
1000 Ft-ot megér, autója meg a többségnek van.
Ne én üsselek már el titeket, bazz.
Frusztrálna.