nem ismered marzópalkót?
nem:D de el is tûnt..
RIP.
nem ismered marzópalkót?Ez most megint ki volt?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ahogy kedvenc haverom mondaná: szia, már mész is?Végre!Visszatértem!Visszavetem a Vega-m ! Szevasztok!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Miért?Nev alapjan mar ereztem hogy ez egy ertelmes post lesz. Igazam lett
köszönet,megpróbálom én is rendbeszedni soraimat ilyen térenA sok kiemelkedõ alakítása közül nekem ez a lassú tempójú darab a kedvencem. Azért ebben is van egy "agyonidézett" legendás rész: a "Fuck You"-monológ.
(A célozgatás stimmel, amit kerek egy hónapja beszélgettünk részemrõl naprakész, rövidesen megoldom.)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A sok kiemelkedõ alakítása közül nekem ez a lassú tempójú darab a kedvencem. Azért ebben is van egy "agyonidézett" legendás rész: a "Fuck You"-monológ.az még elvetemültebb
dobd fel már hadd hallgassam meg
zOrg, még nem láttam( E.Norton játszik benne azt tudom) de szívesen megnézném(Ez amolyan célozgatás lenne, vagy mi)
A sebesség mindent megold.
Hehe,kösziDT 240
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
Hehh, teljesen. Lásd még: "Huszonötödik óra" (Magyarra okosan "Az utolsó éjjel"-nek ferdítették.)normális, hogy egy dvd menüjét kb 20 perce hallgatom(Portishead)? :chin:
-=B.B.B.=-