Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez tévedés sztem
sõt,a legtöbb esetben a szõrös testfelület erõsebb szaggal is bír sport közben, egy meleg nyári napon, így egy kullancs számára még szimpatikusabb is :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szõrös láb -ba (?) nehezebben mászik pölö a kulacs amúgy.. ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem azt mondta versenyzõ barátom és klubtársam, hogy õ azért szõrtelenít, mert
- így a sebek hamarabb begyógyulnak, és nem megy bele a szõrszálakról még több kosz meg anyámkínja, mint ami benne van
- könnyebb a sebet rendberakni és nem kell egy esetleges kötés levételekor kitépni egy marék szõrt
- nem tapad rá a sár, és könnyebb lemosni is a pucér lábról a "ráragadt" sarat, mint a szõrszálakról. és valóban, én tavaly DM után fél óráig szedegettem ki a szórszálak közül a sarat, versenyzõ gyereknek meg annyi volt, hogy feltûrte a nadrágját és megkért, hogy tisztes távolból - ez olyan másfélméter volt- legyek kedves a magasnyomásúval lespriccelni róla a sarat, õ meg majd forog közben, mint a csirke a grillen. kb. 20 másodpercébe tellett, egyszerûen lefolyt róla a sár, mehetett is kajálni...
- könnyebben felszívódik rajta a mindenféle kence (naptej - azért 80-100 kmen a tûzõ napon szépen le lehet barnulni, neadj' égni, fõleg érzékeny bõrrel , masszírozókrém, bemelegítõkrém, sportkrém, babapopsikrém - nem dörzsöli ki a cicagatya az ágyékát, minden egyéb krém)
és fotókon esztétikusabban néz ki, de ez csak a következmény, nem az ok.

és nekemis kiáll a cicanacin a szõr, éljenek a szõrös férfiak:D:D

Schmeca mondta nekünk az egyik edzésen még tavaly, hogy õ lassan 10 (vagy 15? nem emlékszem, de nem 2 hónap, az biztos) éve borotválja a lábait, kéthetente, és hogy ez idõ alatt egyáltalán nem erõsödött meg neki a szõr, és a borosta is csak nagy ritkán jön elõ...de ez szerintem egyénfüggõ, aki 2 nap alatt tisztességes pofaszakállat növeszt, annak valószínûleg nem lesz egy borotválástól 5 hétig simi a lába...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Üzenet szövege

sziasztok.

szerintem jo annak a zenekarnak akinek nincsenek peldakepei, csak ugy van es jo. remeljuk nekunk sincs, viszont nagyon orulunk annak, hogy egy peldakepszeru ficko elott jatszunk. elsosorban azert, mert ennek a bajuszos embernek a zenei progresszivitasaban es kompromisszum mentessegeben meg nem lehetett csalodni, akar lemezt, filmzenet vagy ha lovoldozos kompjuter jatekzenet keszitett. ez az elektronikus zenei vilagban nagyon ritka, ha nem egyedi eset. remeljuk bennunk sem lehet majd, de magunkrol most nem beszelek, tettem mar eleget.

http://realisticcrew.com

http://myspace.com/chabzkrizo

APRILIS 17. kedd A38 hajo

21h REALISTIC CREW /krizo:sapmler&synths, chabz: bass&drumpads, hegyi david:piano, karpati dodi: trumpet, markos berci:chello, berger dalma&mc zeek:words&vocals
22h AMON TOBIN / 7.1 surround soundsystem
23:30 CADIK

a korai kezdes, a hetkoznap okan.

egyik legigényesebb elektromos földimék játszanak,nem rossz!
fekete kefe c.film zenét írták õk pl

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Ja és Burce, abbahagytam :)

Ó, nó para! :)
Csak gondoltam kis segédlet azoknak akik jobban el akarnak merülni a témába :-)

/tudtam, hogy SID lesz :D/

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ja, meg ha abbahagyod a borotválást, a csimpánzok megirigylik a lábszõrzeted hogyha elmész állatkertbe :D :D :D

tévedés, sok minden befolyásolja, hogy mennyi szõr van a lábadon vagy a fejeden, de az egyáltaalán nem, hogy borotválod-e vagy sem.
ha megerõsödne vagy több lenne a borotválástól akkor nem lennének kopaszodó emberek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Hozé kivette a szavat a szájamból! És az ráadásul cuki magnta színû! :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A sörhashoz a T-Mobile szín megy a legjobban...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az arcomat se borotvalom eleget [csajom szerint, szerintem a heti 1 pont eleg] nem hogy meg a labamat is...

szerintem tiszta buzerans dolog.

munkatarsam is borotvalja, de kozben meg tok dagadt, es sose kremez amugyse. szoval csak azert csinalja, hogy komoly bringasnak tunjon. ez pedig ott ugrik, hogy bianchi team festesu bringan megy Discovery Chanel oltozekben. nameg ehhez meg a sorhas...

ki is rohogjuk minden nap
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem, gyantázottan születnek. Viszont amíg meg nem szárad a körmeiken a körömlakk, gyakorlatilag védtelenek.

Az én lábam közelébe viszont gyanta, borotva, epilátor sosem fog kerülni. Éljen a tesztoszteron!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Miért a nõknek nem szõrös a lábuk eredetileg (a néhány szerencsést kivéve)? :)

A sebesség mindent megold.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Szerintem azért elég férfiatlan, sajnos :) és mivel a nõknek az tetszik a férfiakban, ami rájuk nem jellemzõ, én a helyetekben megfontolnám. Mi nõk tuti, hogy akkor sem növesztenénk lábszõrt, ha máskülönben nem fogadna be a bringástársadalom :D
Ja és Burce, abbahagytam :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
http://forum.bikemag...hread.php?t=911
:-)

/911! ééted! 911!!! váá :-)/
/véletlenek márpedig nincsenek!/

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ilyen bemelegítzõ meg lazító meg mittomén krémekkel. de kb ennyi értelme van. persze csak ha nagyon pro vagy ;)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
én úgy tudtam, h akkor van értelme ha sok krémezed ( mivel? ) a lábad.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ha azon múlik,hogy befogad-e az xc közösség, akkor köszönöm, nem kérek belõle :) mtb nél marhanagy cw csökkentõ a szõr hiánya :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

i-drive

i-drive

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Sziasztok!
2007.ápr. 21-én lesz az Ökonap a mûjégpályán. A Meex (www.meex.hu) is képviseletetni fogja magát, és szeretne minnél több extrémsportot bemutatni. így szeretnénk felkérni pár flatlandest, montist, bmx-est, hogy ha van kedve, akkor jöhetne ki 13:00-tól 16:00-ig egy picit bemutatózni. Ami lesz: funbox, zene, sajtómegjelenés.
Olyan emberek jelentkezésére lenne szükségem,akik tisztelettel vannak a hely, a rendezvény és a többi résztvevõ iránt.
Jelentkezni ezen a címen lehet:
pelyhe.adam@meex.hu
köszönöm!
Non-profit rendezvény!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

A borotvával mi a gond?

Az hogy olyan borostás lesz a lábad, hogyha rendszeresen nyírod mint az arcod... Szerintem nem túl elõnyös
Ja, meg ha abbahagyod a borotválást, a csimpánzok megirigylik a lábszõrzeted hogyha elmész állatkertbe :D :D :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A borotvával mi a gond?

A sebesség mindent megold.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
émmeg azt hittem én vagyok olyan erõs... :-)