Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Inkább hagyjuk ezt a részt, mert még a végén leírom az egyik rendezõvel való találkozásom. Kettõnk közül nem én voltam a bunkó (és akkor finoman fogalmaztam).

(Mondjuk a 100-adik ilyen esetnél már logikus, hogy elszakad a cérna a rendezõknél...)
50ezer vazze. El sem hittem, hogy ennyit mond tv, rádió.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Meg a fülünkeordítós idiótának is a khm...
egyszer halkan mondja, akkor is megértjük hogy indulni kéne, de akkor sem fogunk...
de amikor 8adszor próbálja ezt felénk kommunikálni... :wtf:

pedig záróvonalon messze kívül voltunk ugye? :)

csatolnék képet is hogy miért, de nincs most itt kártyaolvasóm :)
vávává:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Inkább hagyjuk ezt a részt, mert még a végén leírom az egyik rendezõvel való találkozásom. Kettõnk közül nem én voltam a bunkó (és akkor finoman fogalmaztam).

nah most értem haza, "kipihentük" 1-2 sörrel a szervezést :)

Fele tömegnek köszsönjük, mert kulturáltabb volt mint tavaly. A nem kulturált rész kisebb volt, de ezt pótolták minõséggel........

Menne át, elkezdem az évek alatt berögzült szöveget:
- lécci nem menj át a kordon al......
- Mit mondod meg te nekem hogy hova megyek meg hogyan mi??? Oda megyek ahova akarok b*meg!!!
- Akkor menj. De messze.

.....(Jövõre meg véletlenül se vetõdj erre. Bicajodat meg add el, nem való neked)

De viszont jóóó sokan voltunk uh bolodog vagyok. Ekkore a tömeget nem láttam még, pecsánál emelés phûûûûûû wéáwáwáwáwáwá :D

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
nah most értem haza, "kipihentük" 1-2 sörrel a szervezést :)

Fele tömegnek köszsönjük, mert kulturáltabb volt mint tavaly. A nem kulturált rész kisebb volt, de ezt pótolták minõséggel........

Menne át, elkezdem az évek alatt berögzült szöveget:
- lécci nem menj át a kordon al......
- Mit mondod meg te nekem hogy hova megyek meg hogyan mi??? Oda megyek ahova akarok b*meg!!!
- Akkor menj. De messze.

.....(Jövõre meg véletlenül se vetõdj erre. Bicajodat meg add el, nem való neked)

De viszont jóóó sokan voltunk uh bolodog vagyok. Ekkore a tömeget nem láttam még, pecsánál emelés phûûûûûû wéáwáwáwáwáwá :D
Meguntam az aláírásom....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hoppá, konás mesélj!:D

...az ifjú büszkén elmosolyodik, kihúzza magát, titokzatos arccal vállat von és elindul a fagyizóhoz, ahol már a leány nagyon várja a megszokott két gombóc karamellára...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Arti: kösz, olvasom a cikket.

nekem is kedvencem ez a kör, nyáron általában ezt tekerem, vagy egy Almádi (Veszprém, ha nagyszülõknél vagyok)-Badacsony-Almádi (Veszprém), Badacsonyra egészen addig fel, amíg felvisznek azok a kis dzsippek (vagy ha van idõm és rendesebb féle gumi van a bringán, akkor felmegyek a kilátóhoz is). kár, hogy csak montim van, egy rendes országútival jobb lenne talán...majd egyszer.

sajnáltam ebben a jó idõben, hogy nem tudtam Almáditól menni, sajnos lekéstem a korábbi vonatot, és muszáj volt Kenesétõl mennem, hogy beleférjek a napba...így is nyolc után egy kicsivel értem haza (be kellett ugranom még utána nagyszülõkhöz Veszprémben kajálni meg dumálni, segíteni füvet nyírni, ilyenek...).

most néztem a blokkon, rosszul emlékeztem, nem 660 a kerékpáros komp, csak 630 (440 a személy és 190 a bringa).

Jorusnak meg boldogot.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
egészségedre Jorci ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jolvan, haver baratnoje mar nagyon izgul, mar vagy 10 szer kerdezte mikor tudjak megnezni, kezdem unni :D

Vazzeg, mennek en hozzad jetski -vel is, de azzal nem tudunk ott mit kezdeni ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Nem ugy volt hogy majus kozepeig kell szolnod az oregnek, es Juniustol megy oda mas? Akkor szolok havernak, ok mar mennenek ;) :)

Meghogy DH... nyaron veszem a quadokat es megyunk zuzni :D

Júniustól. Igen. Még nagyon sok minden tennivaló van ezzel a címmel. Cég, internet.......
Azért mondtam május közepét, mert addigra tutira elintézek mindent.

haggggggyámá ezzel a kvadtámával!!!!:D

csocsót meg elfelejtheted:D

egyiket sem tudod csinálni úgysem a csuklód miatt.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nem ugy volt hogy majus kozepeig kell szolnod az oregnek, es Juniustol megy oda mas? Akkor szolok havernak, ok mar mennenek ;) :)

Meghogy DH... nyaron veszem a quadokat es megyunk zuzni :D

Ha a billiard asztal nem fer be, akkor megy helyette a csocso asztal megy egy Darts gep ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vole, én mondtam, hogy május eleje. Jövõ héten elkezdünk cuccolni....... vasárnap már 29.

Viszont nem fér be a biliárd asztal a pincébe kényelmesen, úgyhogy valamit ki kell találni.
Viszont holnap kapok ajánlatot a mögöttem lévõ erdõre is és akkor majd lassan összejön a saját dh pálya. A polgármester már rendesen hülyének néz, hogy miért az egymás feletti telkeket szeretném megvenni.:D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A GW -be :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
a GW mellé? :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"Cserébe viszont a jövõ héten már költözünk."

Na, mifene? Akkor meg kene neznem haverral a lakast, hatha elobb koltoznek ok is ;)
Vagy az a terv valtozatlan?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

(szerintetek nem sok egy kerékpáros átszállításért 660 Ft?)

Tavaly 535 volt - ha jól emlékszem. Nagyon szeretem ezt a kört. Jó, hogy szóltál, legközelebb majd több pénzt viszek. :)

amstel goldot ki nyerte?

Schumi.
Bõvebben
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egen, az Sala volt. Nem csak macit, egy patkányt is. Bár mindenáron meg akarta magyarázni, hogy az is maci. :)

Na én is voltam CM-on...hát nem voltam egyedöül..ekkora tömeget...Most már értem miért az a slogen hogy "we don't do traffic, we are traffic"

Volt egy rekus csapat is, AM miafene, huh egyszer jo lenne kiprobálni ezt is, csak azon filoztunk hogy városban nem kicsit lehet horror, padkára fel lehet ezzel menni? Sala volt az aki egy utánfutoban egy pluss macit huzott?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én is kint voltam a telken.

Pedig ma ki akartam próbálni az új tagot.
Cserébe viszont a jövõ héten már költözünk.:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
gondoltam, kiugrok megnézni kocsival milyen, de kertészkedtem :D ;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én sajnos nem tudtam kimenni, helyette Balcsin nyomtam egy olyat, hogy Kenese-Szabadisóstó-Siófok-Szántódrév-komppal Tihany-Apátság-Füred-Csopak-Alsóörs-Almádi-Veszprém. távban ez ~85 kilcsi volt. leesett a lábam, amikor leszálltam, majd' 30 percet nyújtottam, mire lábra bírtam állni...
én barom 2.1es montigumival mentem le reggel, mert úgy emlékeztem, hogy van lent egy pár 1.6-os slick a hétvégi házban. hát nem volt.:D...

de nettó 3 óra 25 perc alatt ez is megvolt, 25ös átlagnál pár tizeddel kevesebb. bruttó 4 óra és egy kicsi, egyszer megállltam vizet vételezni és fagyit enni -fent az Apátságnál isteni a tiramisu és a joghurt- és a komp sem volt olyan gyors, mint szokott. (szerintetek nem sok egy kerékpáros átszállításért 660 Ft?)

cserébe mehetek jövõ héten új montigumiért, már eleve csereérett volt ez a pár explorer, most meg már alig maradt rajta minta, valósággal letörtek róla a darabok...

amstel goldot ki nyerte?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Legalább senki sem volt az erdõben.

de, kis családom meg én...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való