Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Irritáló feje lehet.:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mit szólnak be neked folyton? Mit mûvelsz te velük? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Bazz, beszakadt egy tó. Ez milyen már. Heh. De meg nem kérdeznék az éppen kint horgászó embereket, hogy milyen érzés volt, hogy nézett ki...

Ma megint beszólt ugyanaz a Dzsettás, de ezúttal volt mellette egy nagymellû szõke néni mély dekoltázzsal és õ osztotta az észt. Mikor meguntam, hogy közeli rokonaim foglalkozását próbálja kitalálni kevés sikerrel, elvigyorodtam, és beköptem a rágót az ablakon a két melle közé. :D
Faszikámban felment a pumpa, és rámrántotta a kormányt, én meg átmentem a hév síneken. Majdnem oszlopot fogott a csóka.
A CEU-nál megint utolértem õket, amikor a sorban vesztegeltek. :) Vigyor, vigyor, vigyor.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

25.04.2007
05:21
0066
Budapest (HU)

HUB-Durchlauf

HU • 8318 • 0666

jön, jön, jön! :)

az enyém is dojcslándban jár már ;)
maholnap remélem ideér

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
húdejó :D

25.04.2007
05:21 0066
Budapest (HU)
HUB-Durchlauf
HU • 8318 • 0666

jön, jön, jön!

sürgessed vazze ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
5 éves a Kistehén tánczenekar.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
25.04.2007
05:21
0066
Budapest (HU)

HUB-Durchlauf

HU • 8318 • 0666

jön, jön, jön! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
"érettségizõk"
anno hallottam, hogy egy még élõ költõ versét elemezték ki, s õ maga is meglepõdött, hogy mennyi mindenre is gondolt... :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tudjatok mi lesz az?
egy molo
odaat egy tavacska van, oda nyulik be ez a korlattal szegelyezett molo.

erdekes ahogy a fiatalok hajlandoak minden szabadidejuket sulira forditani

adjatok online szerviz manual leiras /tokomtudjaminekhijjak/ elerest

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hja, egy space befigyelt, de minek. Azért a lényeget értették páran és le is fordították annak aki nem értette. :)
A rizsázás témakörre annyit, hogy én szeretném azt hinni, technikailag értek a fotózáshoz, talán némi érzékem is van de annál jobban semmit nem utálok, mint képekrõl írni. Egy jó fotót onnan ismer fel az ember, hogy tetszik neki. Jobban, mint a többi kép. Persze az avatlan szem nem tudja, hogy ez a szerkesztés miatt van, mert vezetjük a szemet, mert a téma ott van és olyan formában, ahol és ahogy mi azt láttatni akarjuk. Egyszer öcsém megkérdezte mitõl jó egy fotó és honnan tudom, hogy ez jó vagy rossz. csináltam ugyanarról 5 képet és megkérdeztem melyik tetszik neki a legjobban. Azt választotta, amelyiket én akartam. Nem kell megmondania mitõl jó. Elég ha az tudja, aki a fotót készítette. Anno sokszor keveredtem vitába a magyar tanárommal versek kapcsán. Engem nagyon nem érdekelt soha, hogy irodalmáraink szerint mirõl szól és hogyan is kellene értelmezni. Mit mond nekem, csak az számít. Persze ezzel a véleményemmel általában nem sokan értenek egyet, mégsem fogok ezen változtatni.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mi 8.30kor nyitunk. de nincs benn a fonok a heten mar, tehat en vagyok a fonok

persze ettol meg nem kellene elkesnem, ugyhogy megyek is alukalni mosma
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Te hányra jársz dolgozni?:D

Pont azért nem vagyok jól menõ vállalkozó, mert sokáig alszom. Ha nem vagyok bent az irodában, akkor meg két szituáció létezik. Vagy internetezik a bagázs, vagy alszik, mert este sokáig internetezett.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
aludnod kene mar. vagy olyan jolmeno vallalkozo vagy, hogy megteheted, hogy keson kelsz? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Csak nemrég néztem azt az idióta Van Damme filmet.:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg a p!na is

neked mibajod? :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
meg a Pumma is:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Basszus itt senki nem pofázik, csak az spd cipõrõl? Azt hittem divat a street (annyi ilyen hülyegyereket látok mostanában), de egy szó nincs a fórumon normális plattformpedálhoz való lábbelirõl!
('osztán még magasszárjúnaki is kénö 'lennije hijjnye no' ;) )

five ten, marzocchi [asszem ezt is a five ten csinalja] nke 6.0 [ami ugye nike], oakley, shimano DX.

de minden deszkas cipo jo taposo pedalhoz, sot az adidas superstar is :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Én azt valami hídnak nézem, mert van korlátja.

Nem féltelek a magyar érettségitõl. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
pedig mûszaki irányultságú vagyok, de ilyenekrõl nagyon sokat tudok rizsálni. ma pl. Bánk bánról kellett írni, hogy tetszett-nem tetszett-mennyire tartom fontosnak és miért, ilyenek...25 sorban írtam le azt a három dolgot, hogy: egyedi, nehéz nyelvezet; bonyolulttá váló cselekmény és alapmûveltséghez tartozik, ezért fontos - és 5-ös is lett:D (ezért nem parázok nagyon majd a magyar érettségi miatt...rizsa az egész.)

a kilométeróraállást lehet átírnám élesben, de most hirtelen nem találtam jellemzõbb adatot egy bringa korára így hirtelen...azt meg nem írhatom le, hogy két azonos Nm-el meghúzott monoblokk, mert a magyartanár nem értené..de most így belegondolva tényleg nem illik oda. de a felületkezelésen én jót röhögtem itt magamban, amikor leírtam:D

amúgy miféle hídról van szó? az a híd, amit én lépcsõnek nevezek?

ja és köszi:)

edit: most hogy így mondod, tényleg híd...nem jutott eszembe a szó, ezért írhatam lépcsõt. pedig emlékeztem, hogy CC versenyen is láttam már ilyen átívelõ építményt, csak nem tudtam a nevét:D

amúgy ma kellett leadni a faktválasztásos lapokat, durva évem lesz jövõre. heti 7 matek, 5 fizika (+2*1h versenyfelkészítõ mindegyikbõl pro Woche), 4 programozás, és emellé még jön heti 4-4 angol és német, meg a többi...örülök, hogy nem vettem fel még +2 órában a mozgókép - és médiaismeretet, az elvenné minden maradék idõmet (rövidfilmkészítés, fotózás, filmelemzések...), nem lenne se erõm, se idõm bringázni, csajozni, csocsózni...;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Dave!
A tanárnak tetszene! Nagyon jóóó! :)
Az elsõ fejezetet kár volt a "kilóméteróraállás" profán mondatával elrontani.
A másodikban a "felületkezelés" fura nekem.
:D

Edit.:
Én a vége felé szólnék a hídról, ami kivezet a kerítések közül.
A zárómondat egyértelmû:

"Jó lenne tudni hová vezet."

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."