K: igen, én is meglepõdtem mikor találkoztam vele 2 napja

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Despite failing to agree terms to a new contract immediately following the 2006-2007 season, Terry stated on several occasions that he had no intention of leaving Chelsea. In late July he signed a new five-year contract with a base salary of between £131,000 and £135,000 per week, making him the highest-paid player in Premier League history.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én ugyanígy kötöttem ki a Milannál. Nekem Maldini volt már kiskoromban is az "Isten". Pedig én jobb középen játszottam. Szimpi volt, mint ember, fõleg, mint sportember. Meg ugye több, mint ezerszer húzta fel a Milan mezt. Miatta szerettem meg az olasz focit. Egy korszak fog lezárulni, ha visszavonul és nagyon fogom sajnálni.na jo, azert nem ennyire hasrautes alapon ment a kedvenc csapat valasztas...
csak volt ez a szip szal olasz gyerek, a Gianluca Vialli. es hat van egy keves fogalma a focirol. Az volt a furcsa, hogy a kinezete alapjan azt hinned hogy valami beton vedo, ehelyett rugta a golokat, meg technikas volt meg minden. Akkoriban meg a Juventusban jatszott, de azzal a csapattal valahogy nem tudtam azonosulni. Aztan 1996-ban leszerzodott a Chelsea-be. Addig nem is hallottam roluk, nem is voltak tul hiresek, se sikeresek, de ahogy odakerult, elkezdtek nyerni. megnyertek az FA kupat, meg kesobb a Coca Cola kupat is, meg ugy altalaban elindult felfele a csapat. Szoval eloszor sajnaltam a dolgot, mert hat a juve az tobbet volt lathato a tvben/ujsagokban, es gondoltam, na most akkor nyomat vesztem a kedvenc jatekosomnak. De mivel elkezdtek sikeresek lenni, eloterbe kerultek, igy ujra tudtam kovetni az esemenyeket. Aztan edzo lett, es meg tobb mindent nyert, aztan valamiert kirugtak.
de igy megragadtam a Chelsea-nel.
de abban megint igazad van, hogy nehez ugy csapatnak szurkolni, hogy a kedvenc jatekosod/jatekosaid par extra millioert atszerzodnek a legnagyobb rivalishoz ha kell. Ezert remelem hogy a Terry-Lampard-Cole mag megmarad, jobb azt nezni, hogy vannak angol jatekosok egy angol csapatban. Nem ugy mint az Arsenalban pl.
de Drogba pl megy az interbe, Sheva vissza a milanba, Wright-Phillips-et szerintem megint megprobalja a Man city, szoval eselyes hogy szetesik a csapat szezon vegen.
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
En a chelsea-nek szurkolok, mert szimpatikus csapat. csak ugy.
RAUH-Welt
B E G R I F F
google-be beutom hogy mail, es az elso talalat a yahoo mail
RAUH-Welt
B E G R I F F