Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
meg kell tanulni, hova lehet lépni :P rendet rakni... :chin:

K: igen, én is meglepõdtem mikor találkoztam vele 2 napja :D :P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dehogy kell!

Csak alább hagyott a zseniséged... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ügyesen beleléptem váltóbowden kirojtosodott végébe és most fáj.

lehet rendet kéne rakni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
ParaF. még él.
Írt egy másik topikba. :D

Én meg brutál sokat ettem. De jó lesz emészteni F1 alatt.
Aztán irány a hegy! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
ennyi labdafejût:D:D
délután kis falum csapata vs Dunaföldvár...szerintem durván kikapunk:)
Maggi ismét ütõs az avatarod:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
családi ebéd vazz....
nagyi féle paprika a húslevesbe, folyt a könnyen patakokba ee

nem bírom ezt a stresszt, tanulni is kell

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Lampardot tavaly vitte volna a Barcelona, de aztan megse ment. Terry hova menne?

Despite failing to agree terms to a new contract immediately following the 2006-2007 season, Terry stated on several occasions that he had no intention of leaving Chelsea. In late July he signed a new five-year contract with a base salary of between £131,000 and £135,000 per week, making him the highest-paid player in Premier League history.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

na jo, azert nem ennyire hasrautes alapon ment a kedvenc csapat valasztas...

csak volt ez a szip szal olasz gyerek, a Gianluca Vialli. es hat van egy keves fogalma a focirol. Az volt a furcsa, hogy a kinezete alapjan azt hinned hogy valami beton vedo, ehelyett rugta a golokat, meg technikas volt meg minden. Akkoriban meg a Juventusban jatszott, de azzal a csapattal valahogy nem tudtam azonosulni. Aztan 1996-ban leszerzodott a Chelsea-be. Addig nem is hallottam roluk, nem is voltak tul hiresek, se sikeresek, de ahogy odakerult, elkezdtek nyerni. megnyertek az FA kupat, meg kesobb a Coca Cola kupat is, meg ugy altalaban elindult felfele a csapat. Szoval eloszor sajnaltam a dolgot, mert hat a juve az tobbet volt lathato a tvben/ujsagokban, es gondoltam, na most akkor nyomat vesztem a kedvenc jatekosomnak. De mivel elkezdtek sikeresek lenni, eloterbe kerultek, igy ujra tudtam kovetni az esemenyeket. Aztan edzo lett, es meg tobb mindent nyert, aztan valamiert kirugtak.

de igy megragadtam a Chelsea-nel.

de abban megint igazad van, hogy nehez ugy csapatnak szurkolni, hogy a kedvenc jatekosod/jatekosaid par extra millioert atszerzodnek a legnagyobb rivalishoz ha kell. Ezert remelem hogy a Terry-Lampard-Cole mag megmarad, jobb azt nezni, hogy vannak angol jatekosok egy angol csapatban. Nem ugy mint az Arsenalban pl.

de Drogba pl megy az interbe, Sheva vissza a milanba, Wright-Phillips-et szerintem megint megprobalja a Man city, szoval eselyes hogy szetesik a csapat szezon vegen.

Én ugyanígy kötöttem ki a Milannál. Nekem Maldini volt már kiskoromban is az "Isten". Pedig én jobb középen játszottam. Szimpi volt, mint ember, fõleg, mint sportember. Meg ugye több, mint ezerszer húzta fel a Milan mezt. Miatta szerettem meg az olasz focit. Egy korszak fog lezárulni, ha visszavonul és nagyon fogom sajnálni.

Szóval csak azt akartam mondani, hogy szerintem elõbb megtetszik egy játékos stílusa és utána szimpi lesz az egész csapat, ahol játszik. Idõközben megismered a többi játékost, látod különbözõ érzelmi hullámokban játszani. Most pölö Taméknál Lampard. Ezek után olyan, mintha a haverod lenne, vagy valami ilyesmi.

Tam, szerintem Terry el fog menni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Évforuló rulez. :P

Lassan megyek én is tekerni, de tuti nem töröm el semmim.
Nem jó poén! ;)

De kár, hogy nem vagyok ott... :(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
akkor en megyek aludni pecsek.

koca most kudi felfele
majd jon osz beszamol

sala csalad setalgat vhol

ha kokk itt lenne mingya eltorne labat

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Szép Napot!
Az idõ Isteni.
07.35-kor itt már 22fokot mutatott a hõmérõ.
Lassan indulok tekerni (ki kell hevernem az éjszakás mûszak fáradalmait - "állatkert").
Azt hiszem Jósvafõ,Aggtelek lesz,vagy fordított sorrendben.
(attól függõen merrõl indulok)
Majd meglátjuk.
Képek délután.
(akkor a végére ,ahogy mostanság "divatos")
BLOG OFF.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
SchnellThomasnak boldogság.
Kocának meg utólag!

Mire végigolvastam a sok focit, el is felejtettem, hogy mit akartam.

Úgyhogy jó reggelt!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na jo, azert nem ennyire hasrautes alapon ment a kedvenc csapat valasztas...

csak volt ez a szip szal olasz gyerek, a Gianluca Vialli. es hat van egy keves fogalma a focirol. Az volt a furcsa, hogy a kinezete alapjan azt hinned hogy valami beton vedo, ehelyett rugta a golokat, meg technikas volt meg minden. Akkoriban meg a Juventusban jatszott, de azzal a csapattal valahogy nem tudtam azonosulni. Aztan 1996-ban leszerzodott a Chelsea-be. Addig nem is hallottam roluk, nem is voltak tul hiresek, se sikeresek, de ahogy odakerult, elkezdtek nyerni. megnyertek az FA kupat, meg kesobb a Coca Cola kupat is, meg ugy altalaban elindult felfele a csapat. Szoval eloszor sajnaltam a dolgot, mert hat a juve az tobbet volt lathato a tvben/ujsagokban, es gondoltam, na most akkor nyomat vesztem a kedvenc jatekosomnak. De mivel elkezdtek sikeresek lenni, eloterbe kerultek, igy ujra tudtam kovetni az esemenyeket. Aztan edzo lett, es meg tobb mindent nyert, aztan valamiert kirugtak.

de igy megragadtam a Chelsea-nel.

de abban megint igazad van, hogy nehez ugy csapatnak szurkolni, hogy a kedvenc jatekosod/jatekosaid par extra millioert atszerzodnek a legnagyobb rivalishoz ha kell. Ezert remelem hogy a Terry-Lampard-Cole mag megmarad, jobb azt nezni, hogy vannak angol jatekosok egy angol csapatban. Nem ugy mint az Arsenalban pl.

de Drogba pl megy az interbe, Sheva vissza a milanba, Wright-Phillips-et szerintem megint megprobalja a Man city, szoval eselyes hogy szetesik a csapat szezon vegen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

En a chelsea-nek szurkolok, mert szimpatikus csapat. csak ugy.

ez érdekelt volna
de ezek szerint nem mentem elõrébb

nem azt akartam mondani, hogyha Reykjavikban születtél, akkor csak a füstösök "aszalt lazacok" tengeri póló csapatának szurkolhatsz
az angol és magyar futball közötti szinvonalról is van némi fogalmam
Csak azt nem értem, azt az érzelmi kötõdést, ami kialakul
amikor évente vándorolnak a játékosok, edzõk... így hát tököm tudja
kell a gumicsont a népnek, amin elbosszankodhat, örülhet 8 óra letelte után- elõtt-közben
véleményünk hasonló, a szánalmas dolgokról meg full. Én a magyar focit meccs végén szeretem, amikor megmagyarázzák a szereplést:
Sok volt a tészta, stb,stb
:-)

akkor:
igen.
vkinek szurkolni kell.

legutóbb, az egységes naracssárga mezben polgárpukkasztó euskatel
tudott rokonszenvre bírni

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
savanyugabi: az indexes amerikaifoci forumon is felmerult ez a kerdes, es a ropke "kozvelemeny-kutatas" eredmenye az lett, hogy vagy jart az adott csapat magyar szurkoloja abban a varosban, vagy oket latta eloszor jatszani, vagy egyszeruen csak a jatekosok mint emberek voltak szimpatikusak.

tam-nal sztem egyszeruen a londoni csapatok kozul a chelsea volt a szimpatikus (vagy annak volt kozelebb a palyaja, vagy eloszor oket latta jatszani :)).

aztan persze mindenhol vannak "divat-drukkerek", akik az eppen "legmenobb" csapatnak szurkolnak, premier league-ben manchester united, chelsea; amerikaifociban new england patriots, new york giants.

edit: ok, tamaska is valaszolt: szimpatia+egyeni kotodes (kotott sal volt vajon? %P ).
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azert tegyunk kulonbseget

legyen mar az nem baj, hogy nem szurkolok magyar csapatnak. mert az nem foci ami ott megy. az szegyen. foleg a szulovarosomban. mert hat ugye oda szulettem, azoknak kene szurkolnom. a palya a libalegelo szinvonalaval egyenlo, lelato egy oldalon van osszesen, kb 3 meter magas, a jatekosok szamara az edzesen illetve a meccsen valo megjelenes opcionalis. viszont ha megjelennek akkor kapnak ingyen sort. jo hideget. es kulonben se lehet csinal senki torokszentmiklos feliratos salat. es ha atmegyek fegyvernekre akkor a focimeccs nelkul is megvernek ha akarnak.

En a chelsea-nek szurkolok, mert szimpatikus csapat. csak ugy. szerintem azt nem lehet megindokolni hogy a zold szint mirt tartod szebbnek a sarganal. mert csak es kesz. mikor eloszor voltam angliaban, [`98 talan] mar akkor is egy chelsea sallal mentem haza. pedig akkor meg kozel-tavol nem voltak az orosz olajmilliardok. ugy az 5-6ik helyen voltak evekig, stabilan.

szerintem ez igy rendben van. addig a pontig, amig nem valok idiota fanatikussa, es utok meg valakit csak azert mert mas szinu mez van rajta. ami idekint kulonben se divat mar egy ideje. Ahol dolgozok az arsenal kornyek, ahol lakok az meg tottanham. es sehol nem kopnek le/kiabalnak ram/vernek meg stb ha chelsea cucc van rajtam. pedig szokott lenni.

szoval nem csak lokalpatriotizmusbol lehet egy csapatot szeretni. viszont fanatikus elborult b-kozep stb szurkolonak igazabol csak akkor illik lenni ha a szulovarosod csapatarol van szo. amugy kisse szanalmas.

bar mondjuk egy focicsapat miatt megverni valakit mindenkeppen szerencsetlen dolog de ez egy mas teszta.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts

google-be beutom hogy mail, es az elso talalat a yahoo mail :)

Furi, kiprobáltam nekem csak a 3ik...elsö meg tersmészetesen a gmail...
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
he
az ember hogy választ ilyen külföldi "kedvenc csapatot"?
Mer' az ok, a lokálpatriotizmus, menccseszteri vagyok, evidens, nekik szurkolok, mert,odaártam suliba, zsír alakok élnek mencseszterbe'
De, hogy képes két görbelábú vánnyadt pusztai magyar összeveszni, hogy most melyik telibevert angololaszrománbrazil csapat nyer?? azon felül, hogy egyszerûen csak élveznék a tényleg frankó kemény, fordulatos angol focit, elismerõen csettintgetve
Mer, hogy a mai csapatok nagy ideológiát nem képviselnek ,az zicher. TEhát, gondolom, nincs a buziknak, apagyilkosoknak, lángososoknak a mai részvényfutballban eszmei irány mutatva: Igen, te hozzánk tartozol, én is lángost sütöttem, kedvencem máig is a lekváros savanyukáposztás szurkolj nekünk, veled vagyunk, összetartozunk, lángosos testvérem!
Jó, még, pl. mondjuk, kedvenc szinem a kék, akkor a xxxxxxx nevét üvöltözöm, pofámon egy kék sállal...
szal, ez nekem nem megy.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
google-be beutom hogy mail, es az elso talalat a yahoo mail :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hehe, a playboy-os banner hogy került az apróba? :)
nem zavar csak meglepett .)