Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nyissuk meg újra a szerelem topicot!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
üthetem a vasat és akkor kegyetlen boldog leszek hogy van egy halom szarom.

~minden megy de a házimat akarom csinálni erre jönnek a szar szines vizárdok meg a miben segíthetek aranyos gémkapcsok aki ezeket kitalálta...

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tápkábel kihúz, kalapács megfog, üt üt üt puff puff kaput és volt-nincs.

mi nem mûködik?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
megõrülök basszus.
vagy ha még nem is, akkor roppant hamar.
istenverte számítógép.

ja hogy on legyek.
üzenem:
kib...onthatatlanul nem kell nekem autóápdét. nem kell akarok regisztrálni sem. nem, ne csináljon helyettem semmit. mi az jó égért kell félévente a teljes programot megváltoztatniuk, hogy mint egy holdkóros nyuljak a gombok után és már csak hûlt helyüket találjam.
meg ff-ba miért nem lehet már a session savert örökre integrálni.

és elvesztettem az ftp címeim, egyrészük majd eszembe se jutnak, pedig fontosak voltak, a többit k'egyetlenül nincs kedvem begépelni!!!!! :kissmyass

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
56 km az keméééénnnnyyyy:)

sala, emlékszel, hogy küldtem nem is olyan rég valamelyik rokonodnak/ismerõsödnek egy iwiw meghívót? ha esetleg akad most egy feleslegbe akár nálad, akár nála, akkor azt szívesen fogadnám. köszi.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Csekkolom, csak elõtte a polcra teszem a kupámat. :)

Taylor nyilaz a Sport2-n

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Taylor nyilaz a Sport2-n

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hajrá, jó lesz :) Most jövök rá, hogy nem véletlenül fáradtam el. 800 méter a pálya és összesen 70 kört mentem, tehát ha nem tévedek ma 56km-ert gokartoztam. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát akkor sokat változott tavaly õsz óta. azt hiszem, pénteken le kell ugranom menni egy kört:

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nincs híd, tavaly se volt már. Át van építve. Nem csak gumifal van, hanem azon belül ilyen mûanyag szalag, szóval nem akadsz a falba a kanyarba, ha rácsúszol. Tényleg nem akarok reklámozni, de aki szeret gokartozni, azt menjen el ide. Ilyen gépek sehol, ilyen pálya sehol és egyszerûen ez a gokart érzés. Beszarás. Fülig ért a szánk folyamatosan. Már amikor nem vérre menõ küzdelem folyt. :) Azért az egyenes végén hetvennel megérkezni, kicsit tolni a seggén fékkel, aztán padlógázon kanyarodni az egyes kanyart az beszarás szó szerint. És ezek a gépek tényleg nagyon mennek.

Mód: meg nem a szutyok bukók vannak, hanem használható sisakok. Nem beszélve arról, hogy mindenki tiszta maszkot kap alá.

nem tudom, tavaly óta át lett-e építve, de nekem a kedvencem a híd elõtti és utáni rész (volt?). egyenes, balos visszafordító, majd azonnal egy jobbossal rá a rázós hídra, majd egy derékszögû balos után kicsivel még egy balos fordít rá a célegyenesre...élmény nézni, ahogy a faszagyerekek "ezt simán beveszem" gondolattal jól belemennek az elsõ fordítóba, a hátulja megindul, húznák vissza erõbõl mert a needforspeedben ez így mûködik, de már ott a következõ kanyar, és vagy belemennek a gumifalba, vagy keresztbeállnak a híd feljáróján, ahol kér gokart bizony nem fér el egymás mellett.

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

outszajdereknek mibe faj egy ilyen nap amugy? mifele eloelet/jogsi stb kell hozza?

Tudtommal semmi nem kell hozzá. Legalábbis tõlünk semmit nem kértek.
Most látom, hogy alsó hangon 480e volt a mai játék, de mivel kaja is volt és korlátlan italfogyasztás, nemtom mennyibe fájt a cégnek. :)

http://www.budaring.hu/

Van egy ilyen:
Akciós ajánlat!
Baráti társaságoknak min. 6-fõtõl. Egy komplett verseny megszervezése zártkörû pályán. 5 perces bemelegítõ. 5 kör idõmérõ edzés. 15 körös verseny. Az elsõ három helyezettet éremmel jutalmazzuk + egy-egy üveg pezsgõvel. Ára: 8.000,- Ft.+Áfa / fõ.

Ez meg a céges menü:
Ár: 120 000 Ft / 480 € +Áfa/óra/10 autóval. Plusz autó esetén 12.000 Ft./ autó /óra.

A pálya hosszúsága: 800 méter. Egyszerre a pályán versenyzõ gokartok száma: 10 db.
Megérkeztek a budaringre a jelenleg a legmodernebb és leggyorsabb felnõtt és gyerek gokartok, melyek biztonsági övvel,fejtámlával,állítható üléssel,olajfékkel és féklámpával vannak felszerelve.
A felnõtt gokartok 270 cm3, 9 lóerõs HONDA motorral,
A gyermek gokartok 160 cm3, 5,5 lóerõs HONDA motorral rendelkeznek.
2 darab kétüléses, biztonsági öves tandem gokart is igénybe vehetõ, amin a szülõk vihetik kisgyermeküket.

Enyim Paripa

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ehe.
ior /ezt jorustol tanultam ;-)/ majd jossz errefele akkor gyere man.
joaz.
meg neked utba esik.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
budaörsi pálya atomkirályság, itt van 2 perc sétára:D lassan mi is elkezdünk haverokkal lejárogatni.

jogsi nem kell, a pénzt azt nem tudom. de gondolom valami céges rendezés volt, vagy ilyesmi, mert azért egész/fél napra kifizetni jópár gépet az elég drága mulatság...

nem tudom, tavaly óta át lett-e építve, de nekem a kedvencem a híd elõtti és utáni rész (volt?). egyenes, balos visszafordító, majd azonnal egy jobbossal rá a rázós hídra, majd egy derékszögû balos után kicsivel még egy balos fordít rá a célegyenesre...élmény nézni, ahogy a faszagyerekek "ezt simán beveszem" gondolattal jól belemennek az elsõ fordítóba, a hátulja megindul, húznák vissza erõbõl mert a needforspeedben ez így mûködik, de már ott a következõ kanyar, és vagy belemennek a gumifalba, vagy keresztbeállnak a híd feljáróján, ahol kér gokart bizony nem fér el egymás mellett.

amúgy kezdõbb koromban (2 éve) majdnem ki lettem tiltva a pályáról.:D egyszer a boxutca falát nyaltam végig rézsutason álló gokarttal (ráfutottam, belsõ íven jött a barom, és letolt), aztán utána meg nem tetszett a pályakabantartóknak, hogy a célegyenes végén a kis ívben mindig a gumifal mellett 5 centire megyek el és nem középen. (miértm ennék ott, amikor az sokkal nagyobb idõ- és sebességveszteség?)

burce: móriczon felszállsz piros vagy fekete 40esre, és a yamaha autószalonnál leszállsz, és ott van szemben. mi is az akcijó 24 perceket szoktuk menni, ki is készül tõle rendesen az ember, ha elõször megy...

edit: a pénz az úgyvan ,hogy:
felnõtteknek 2500/1 menet (8 perc), akciós jegy 3*8 perc 6000. gyerekeknek (140 cmig) ugyanez 2000/5000.
többi az így itt: http://www.budaring.hu/?oldal=arak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
csak ugy menj, hogy utan ne kelljen zuhanyozni
mert ugy se menne

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hú, régóta akarok már menni oda!
/majd vigyetek el/

Persze kezdésnek az az ákcijós 24perc is bõõven elég.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ma volt egy kis gokartos összejövetel. Mentem 10 kör bemelegítés, 10 kör idõmérõ, 20 a verseny, aztán 3x10 kör kis "versenyecskék", hobbi szinten. Teljesen kész vannak az izmaim. Kemény sport ez. :) Azért 27-bõl második lettem, mivel két éve nem ültem gokartban, jó ez. :) A másik, hogy menjetek erre a budaörsi pályára, minden más pálya lópikula ehhez képest. Sikán, visszafordító, hosszú célegyenes, király. 270ccm 9LE gépek és lehet drágábban 390ccm 15LE gépeket is tolni. A "kicsiknek" 70 a vége, kagylóülés, állítható, biztonsági öv, stb. A nagyobb versenygépek meg készen vannak. Úgy tûnt kiszuperált, de rendes versenygépek. Azokon a gumi is más és brutálisan gyorsulnak.

outszajdereknek mibe faj egy ilyen nap amugy? mifele eloelet/jogsi stb kell hozza?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Al,király lehetett :clap:

lesz darts is ,nézi vki?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ma volt egy kis gokartos összejövetel. Mentem 10 kör bemelegítés, 10 kör idõmérõ, 20 a verseny, aztán 3x10 kör kis "versenyecskék", hobbi szinten. Teljesen kész vannak az izmaim. Kemény sport ez. :) Azért 27-bõl második lettem, mivel két éve nem ültem gokartban, jó ez. :) A másik, hogy menjetek erre a budaörsi pályára, minden más pálya lópikula ehhez képest. Sikán, visszafordító, hosszú célegyenes, király. 270ccm 9LE gépek és lehet drágábban 390ccm 15LE gépeket is tolni. A "kicsiknek" 70 a vége, kagylóülés, állítható, biztonsági öv, stb. A nagyobb versenygépek meg készen vannak. Úgy tûnt kiszuperált, de rendes versenygépek. Azokon a gumi is más és brutálisan gyorsulnak.

Módosítás: az országban ezek a legjobb bérelhetõ gépek, közelében nincs egyik pálya sem. Idén cserélték õket. Arról nem beszélve, hogy a pálya évek óta a legjobb.

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sotetkek. ilyen plusszeru anyaga van. eleg ocsmany. oem volt a hazhoz kaptuk. :)

most az espn soccernet onlajn kozvetitest nezem, ami jo, csak kep nincs hozza sajna.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tamaska, inkább nézd a snooker vb-t, biztos megy valamelyik csatornán.

A sebesség mindent megold.