Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2007. április 26. - 00:19

Írta 2007. április 25. - 23:59

~minden megy de a házimat akarom csinálni erre jönnek a szar szines vizárdok meg a miben segíthetek aranyos gémkapcsok aki ezeket kitalálta...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. április 25. - 23:54

mi nem mûködik?
Írta 2007. április 25. - 23:47

vagy ha még nem is, akkor roppant hamar.
istenverte számítógép.
ja hogy on legyek.
üzenem:
kib...onthatatlanul nem kell nekem autóápdét. nem kell akarok regisztrálni sem. nem, ne csináljon helyettem semmit. mi az jó égért kell félévente a teljes programot megváltoztatniuk, hogy mint egy holdkóros nyuljak a gombok után és már csak hûlt helyüket találjam.
meg ff-ba miért nem lehet már a session savert örökre integrálni.
és elvesztettem az ftp címeim, egyrészük majd eszembe se jutnak, pedig fontosak voltak, a többit k'egyetlenül nincs kedvem begépelni!!!!! :kissmyass
Írta 2007. április 25. - 23:14

sala, emlékszel, hogy küldtem nem is olyan rég valamelyik rokonodnak/ismerõsödnek egy iwiw meghívót? ha esetleg akad most egy feleslegbe akár nálad, akár nála, akkor azt szívesen fogadnám. köszi.
Írta 2007. április 25. - 22:43

Taylor nyilaz a Sport2-n
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2007. április 25. - 22:41

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. április 25. - 22:40

Let the people speak
Írta 2007. április 25. - 22:34

Írta 2007. április 25. - 22:31

Mód: meg nem a szutyok bukók vannak, hanem használható sisakok. Nem beszélve arról, hogy mindenki tiszta maszkot kap alá.
nem tudom, tavaly óta át lett-e építve, de nekem a kedvencem a híd elõtti és utáni rész (volt?). egyenes, balos visszafordító, majd azonnal egy jobbossal rá a rázós hídra, majd egy derékszögû balos után kicsivel még egy balos fordít rá a célegyenesre...élmény nézni, ahogy a faszagyerekek "ezt simán beveszem" gondolattal jól belemennek az elsõ fordítóba, a hátulja megindul, húznák vissza erõbõl mert a needforspeedben ez így mûködik, de már ott a következõ kanyar, és vagy belemennek a gumifalba, vagy keresztbeállnak a híd feljáróján, ahol kér gokart bizony nem fér el egymás mellett.
Let the people speak
Írta 2007. április 25. - 22:27

outszajdereknek mibe faj egy ilyen nap amugy? mifele eloelet/jogsi stb kell hozza?
Tudtommal semmi nem kell hozzá. Legalábbis tõlünk semmit nem kértek.
Most látom, hogy alsó hangon 480e volt a mai játék, de mivel kaja is volt és korlátlan italfogyasztás, nemtom mennyibe fájt a cégnek.

http://www.budaring.hu/
Van egy ilyen:
Akciós ajánlat!
Baráti társaságoknak min. 6-fõtõl. Egy komplett verseny megszervezése zártkörû pályán. 5 perces bemelegítõ. 5 kör idõmérõ edzés. 15 körös verseny. Az elsõ három helyezettet éremmel jutalmazzuk + egy-egy üveg pezsgõvel. Ára: 8.000,- Ft.+Áfa / fõ.
Ez meg a céges menü:
Ár: 120 000 Ft / 480 € +Áfa/óra/10 autóval. Plusz autó esetén 12.000 Ft./ autó /óra.
A pálya hosszúsága: 800 méter. Egyszerre a pályán versenyzõ gokartok száma: 10 db.
Megérkeztek a budaringre a jelenleg a legmodernebb és leggyorsabb felnõtt és gyerek gokartok, melyek biztonsági övvel,fejtámlával,állítható üléssel,olajfékkel és féklámpával vannak felszerelve.
A felnõtt gokartok 270 cm3, 9 lóerõs HONDA motorral,
A gyermek gokartok 160 cm3, 5,5 lóerõs HONDA motorral rendelkeznek.
2 darab kétüléses, biztonsági öves tandem gokart is igénybe vehetõ, amin a szülõk vihetik kisgyermeküket.
Let the people speak
Írta 2007. április 25. - 22:26

ior /ezt jorustol tanultam ;-)/ majd jossz errefele akkor gyere man.
joaz.
meg neked utba esik.
Írta 2007. április 25. - 22:25

jogsi nem kell, a pénzt azt nem tudom. de gondolom valami céges rendezés volt, vagy ilyesmi, mert azért egész/fél napra kifizetni jópár gépet az elég drága mulatság...
nem tudom, tavaly óta át lett-e építve, de nekem a kedvencem a híd elõtti és utáni rész (volt?). egyenes, balos visszafordító, majd azonnal egy jobbossal rá a rázós hídra, majd egy derékszögû balos után kicsivel még egy balos fordít rá a célegyenesre...élmény nézni, ahogy a faszagyerekek "ezt simán beveszem" gondolattal jól belemennek az elsõ fordítóba, a hátulja megindul, húznák vissza erõbõl mert a needforspeedben ez így mûködik, de már ott a következõ kanyar, és vagy belemennek a gumifalba, vagy keresztbeállnak a híd feljáróján, ahol kér gokart bizony nem fér el egymás mellett.
amúgy kezdõbb koromban (2 éve) majdnem ki lettem tiltva a pályáról.

burce: móriczon felszállsz piros vagy fekete 40esre, és a yamaha autószalonnál leszállsz, és ott van szemben. mi is az akcijó 24 perceket szoktuk menni, ki is készül tõle rendesen az ember, ha elõször megy...
edit: a pénz az úgyvan ,hogy:
felnõtteknek 2500/1 menet (8 perc), akciós jegy 3*8 perc 6000. gyerekeknek (140 cmig) ugyanez 2000/5000.
többi az így itt: http://www.budaring.hu/?oldal=arak
Írta 2007. április 25. - 22:23

mert ugy se menne
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. április 25. - 22:19

/majd vigyetek el/
Persze kezdésnek az az ákcijós 24perc is bõõven elég.
Írta 2007. április 25. - 22:17

Ma volt egy kis gokartos összejövetel. Mentem 10 kör bemelegítés, 10 kör idõmérõ, 20 a verseny, aztán 3x10 kör kis "versenyecskék", hobbi szinten. Teljesen kész vannak az izmaim. Kemény sport ez.
Azért 27-bõl második lettem, mivel két éve nem ültem gokartban, jó ez.
A másik, hogy menjetek erre a budaörsi pályára, minden más pálya lópikula ehhez képest. Sikán, visszafordító, hosszú célegyenes, király. 270ccm 9LE gépek és lehet drágábban 390ccm 15LE gépeket is tolni. A "kicsiknek" 70 a vége, kagylóülés, állítható, biztonsági öv, stb. A nagyobb versenygépek meg készen vannak. Úgy tûnt kiszuperált, de rendes versenygépek. Azokon a gumi is más és brutálisan gyorsulnak.
outszajdereknek mibe faj egy ilyen nap amugy? mifele eloelet/jogsi stb kell hozza?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. április 25. - 22:17

lesz darts is ,nézi vki?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. április 25. - 22:15

Módosítás: az országban ezek a legjobb bérelhetõ gépek, közelében nincs egyik pálya sem. Idén cserélték õket. Arról nem beszélve, hogy a pálya évek óta a legjobb.
Let the people speak
Írta 2007. április 25. - 22:14

most az espn soccernet onlajn kozvetitest nezem, ami jo, csak kep nincs hozza sajna.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. április 25. - 22:13

A sebesség mindent megold.