Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tokom ki van a flash playerrel
nem birom leszedni mert regelni kell
meg mittomen

hoze: korrekt mondas!
mentve

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
kicsit gyors volt ez az egy hét...
na jó nem gonoszkodom :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Camping Joe újra köztünk. :)

A sebesség mindent megold.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Ez szép :)

Nyalnyal :D

aaapppuuuuuu............

:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

De ha minden meg lesz, szerintem le fogok ülni néhány üveg sörrel az üres kis szobába és sokat fogok nevetni.

Ez szép :)

Nyalnyal :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki szertene "jobban" élni, egyik barátom kedvenc kérdését:

Te mit tettél azért, hogy jobban élj?
;)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Biztosan meg fogjátok kapni. A hitelhez jutás még az egyszerûbb része (mondjuk ennyi papírt elolvasni és aláírni.. még jó, hogy a nagyszûleim tb számát nem akarták tudni.. és ez csak az igénylés, az aláírás egy második kör, meg amennyi papírt kell vinni plusszban. aztán a lakásbiztosítás miatt adnak egy papírt, amit a biztosítóval kell lepecsételtetni, ezt a hitel aláírása után és ha minden frankó visszamenni, aztán utalnak...), most jön majd az, hogy az eladó mindenrõl nullás számlát (elmü, stb.) aztán én meg azzal be, hogy hajrá. Földhivatalról nem is beszélve, eddig csak kétszer kellett oda menni. :) De ha minden meg lesz, szerintem le fogok ülni néhány üveg sörrel az üres kis szobába és sokat fogok nevetni.

al01:
na, örülök, hogy neked összejött ;) ez is nagy dolog - már hitelhez jutni sem egyszerû, de gondolom ezt már te is tudod.
innentõl nekünk is fasza lesz egész életünkön át egy szutyok lakásért gürizni - tök abszurd :) de sírni télleg nem szabad, mi végülis örülünk, hogy gyûjtöttünk annyi önrészt, hogy hitelhez juthassunk (talán)

"az élet nem rózsalugas" © Váncsa :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Nemtom miért írtam a felét ékezet nélkül... :)

mert analfabéta vagy :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
al01:
na, örülök, hogy neked összejött ;) ez is nagy dolog - már hitelhez jutni sem egyszerû, de gondolom ezt már te is tudod.
innentõl nekünk is fasza lesz egész életünkön át egy szutyok lakásért gürizni - tök abszurd :) de sírni télleg nem szabad, mi végülis örülünk, hogy gyûjtöttünk annyi önrészt, hogy hitelhez juthassunk (talán)

"az élet nem rózsalugas" © Váncsa :)

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
a pinkbike.com-on nézzétek a nap képét :cool2:

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem hitelem van. Lakasra. Ugy ket napja. Annyira kivanta minden porcikam, hogy a kozjegyzo elotti alairas kozben eleredt az orrom vere (vicces volt, hogy az alkalmazotti mosdoba mehettem, de fegyveres or kisert).
Akkor most en vagyok a kiraly 50nm? :) Mondjuk panel. Ez hátrány és tudom, hogy... De azt is tudom, hogy aki látta már innen a kilátást (HHH, ovoda, fák, tér, csönd) az eddig még mindig meglepõdõtt. :) És óbuda, ahonnan L majd csak akkor ha nem is tudom mikor. Amikor a bringával lemegyek és két perc múlva nem vagyok "a városban". Amikor elmegyek sétálni a kis utcákba. Csendes, zöld környék. Szeretem. 12 év múlva meg az enyimé lesz teljesen. Azaz 40 éves koromra tehermentes lakásom lesz ha minden jól megy. Nekem sem apuci és nem sírok. Nemtom miért írtam a felét ékezet nélkül... :)

de, most már van, eddig gyûjtöttünk, így jövõre hitel (muszáj lesz).
LTP-n túlvagyunk elméletben, az egy fos, semmit nem ér. mint írtam, más jellegû megtakarításaink vannak, amiknek gyümölcsét majd leghamarabb 10 év múlva élvezhetjük (42 évesen)
de sokkal egyszerûbb lett volna, ha valahonnan lepottyan egy lakáska ;)

Enyim Paripa

Let the people speak

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Annyi nincs, hogy egy lakáshitelbe bele tudjatok kezdeni? Mert ugye gyûjteni lehet elõre is...

de, most már van, eddig gyûjtöttünk, így jövõre hitel (muszáj lesz).
LTP-n túlvagyunk elméletben, az egy fos, semmit nem ér. mint írtam, más jellegû megtakarításaink vannak, amiknek gyümölcsét majd leghamarabb 10 év múlva élvezhetjük (42 évesen)
de sokkal egyszerûbb lett volna, ha valahonnan lepottyan egy lakáska ;)

Lcs:
Valóban nekünk bejött az élet 35 nm2-en:D
na de a tréfát félretéve
nekünk van kocsihitel havi 40-ért + az Ildi közel egy kilóval kap kevesebbet.
De ez se sírás, hanem dicsekvés:o

35 nm? akkor úgy 6-7 millával vagytok bentebb - azt már nem kell összegyûjteni :o valaki egész életében tud ennyit összespórolni - így talán jobban értékeled majd.
kocsihitel nekünk is volt, de lejárt, így nyaralni nem tudunk, de egy lakáshitelre, 20 évre futja majd :D

Lcs: jól sejtem, hogy nem Pécsen részingelsz?

sírás 3: nem fér bele hetente egy verseny ;)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Mindenképp létezik a két véglet.
Van nagyon sok ellenpéldám is az elõbb említettekre.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem gáááz, feleség nevére gyorsan ráírni mindent, válás, vagyonmegosztás rendben, aztán viheti az APEH elárverezni a kutyát meg a gyereket.
Nem gondoltok ilyenkor arra, h a közszféra vagy a "vállalkozók" nem kicsit népes halmaza lehet, h erõsen heterogén?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
kela14!

Van arról fogalmad, hányan vannak minimálbérre bejelentve Mercivel a garázsban? Meg amúgyis. Most nem akarok hülyeséget mondani és lehet, nagyon rosszul emlékszem, de a munkavállalók vagy 50 %-a. De ha nem is ennyi, mindenképp rengetegen. Úgyhogy APEH, bármennyire is ellenszenves, tegye csak azt, amit mostanában megkezdett!
...
Én személyesen is ismerek olyan céget, ahol mindenki minimálbéres és persze ennek 4-5 szörösét kapják.
...

kela14!
Félre ne értsd, nem bántásból írtam! Csak az ilyen téma rendesen fel tud bosszantani.
White Horse

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Hozé: tisztelet a kivételenk... elfelejtettem igazad van. DE pl. az egyik helybéli "vállalkozó" minimálbérre volt bejelentve és uszodás háza van.. Na nekem itt eldurrant az agyam és emiatt törölhatõ is az elõzõ hsz-em. Kéretik törölni.

Ja és most végre kiment hozzájuk az APEH és mi történt?? 23 misi adótartozás...

Tamás: ezért írtam amit írtam.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Kela14!
Én, mint "vállalkozó" ezúton szeretném kifejezni õszinte sajnálatomat, hogy Édesanyád csak néha kap ruhapénzt, és különösen felháborít, hogy édesapád ebédjét nem fizetik ki.
Azért meg szerintem reklamáljatok, hogy mindent vonnak tõlük rendesen. Hová lesz így a világ?

Más:
Azért mit hagytunk ki ma! l. tárcsafék topic. :D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
na megjöttem autóztunk cirka 700 km-t , láttunk víztõl elárasztott utakat és marhajó volt az unokatesóm ballagása..

bérekrõl annyit: szüleim köztisztviselõk és átlaghoz képest nem keresenek rosszul DE több éve alig emeltek a fizetésükön, ruházatra ilyesmire nemigen kapnak max. anyu néha.. Ebédet már ugyancsak neki fizetik és mindent vonnak tõlük rendesen. Szal sztem nem kell azt hinni, hogy a köztisztviselõk ill. közalkalmazottaké a világ mert ezért a pénzért nagyon sokat dolgoznak ill. túlóráznak. Inkább a "vállalkozókat" kéne picit gyakrabban ellenõrizni..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Spályának mi baja a hegedûvel?

Spalya (3 days ago)

on this page: http://www.velo.hu/bringatv/#videok choose "versenyek" then choose "Downhill magyar kupa" This superman nothing is a litle bit after the middle of the film Sorry for the awful music, you'd better turn off your hifi!

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Halk kérdés. Annyi nincs, hogy egy lakáshitelbe bele tudjatok kezdeni? Mert ugye gyûjteni lehet elõre is, meg más módon is. Pl. hitel lakástakarékkal. 5 évig a banknak csak kamatot fizet az ember (minimális törlesztéssel) és LTP-be megy a többi (ha ketten veszitek, két LTP...), majd 5 év után az LTP egybõl a bankhoz megy és tõketörlesztés az egész (ebbõl kamatot nem fizetsz). Szerintem jobb hitelt és LTP-t fizetni, mint bérleti díjat.

rave: azért ennyire nem fekete fehér a dolog.
onnantól, hogy megvan a lakás, minden teljesen más.

mi pl. 40-et tolunk csak a bérleti díjra (ez nem sok egyébként) + 2 életbiztosítást havi ~40-et, hogy majd 20 év múlva legyen saját kéró (fantasztikus perspektíva :D) és soha nem voltunk nyaralni a 9 év alatt - hát igen, nekünk így "kovácsolódott" a szerencsénk.
nálatok nagyon nem ez a szitu, ha jól tudom (ha csak a lakást nézzük, mint az élet legdrágább és legnagyobb produktuma - kényszerû beruházása).

szerintem is sok a sírás általában (bár itt most nem sírt senki), de nem kéne pálcát törni mások felett, szvsz.

sírtam :)

Enyim Paripa

Let the people speak