Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2007. május 05. - 23:34

nem birom leszedni mert regelni kell
meg mittomen
hoze: korrekt mondas!
mentve
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. május 05. - 22:56

na jó nem gonoszkodom

Írta 2007. május 05. - 22:54

Írta 2007. május 05. - 22:53

aaapppuuuuuu............Ez szép
Nyalnyal
:-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. május 05. - 22:52

Ez szépDe ha minden meg lesz, szerintem le fogok ülni néhány üveg sörrel az üres kis szobába és sokat fogok nevetni.

Nyalnyal

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2007. május 05. - 22:51

Te mit tettél azért, hogy jobban élj?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. május 05. - 22:48

al01:
na, örülök, hogy neked összejöttez is nagy dolog - már hitelhez jutni sem egyszerû, de gondolom ezt már te is tudod.
innentõl nekünk is fasza lesz egész életünkön át egy szutyok lakásért gürizni - tök abszurdde sírni télleg nem szabad, mi végülis örülünk, hogy gyûjtöttünk annyi önrészt, hogy hitelhez juthassunk (talán)
"az élet nem rózsalugas" © Váncsa
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2007. május 05. - 22:37

Nemtom miért írtam a felét ékezet nélkül...
mert analfabéta vagy

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. május 05. - 22:35

na, örülök, hogy neked összejött

innentõl nekünk is fasza lesz egész életünkön át egy szutyok lakásért gürizni - tök abszurd

"az élet nem rózsalugas" © Váncsa

Írta 2007. május 05. - 22:32

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2007. május 05. - 22:26

Akkor most en vagyok a kiraly 50nm?

de, most már van, eddig gyûjtöttünk, így jövõre hitel (muszáj lesz).
LTP-n túlvagyunk elméletben, az egy fos, semmit nem ér. mint írtam, más jellegû megtakarításaink vannak, amiknek gyümölcsét majd leghamarabb 10 év múlva élvezhetjük (42 évesen)
de sokkal egyszerûbb lett volna, ha valahonnan lepottyan egy lakáska
Let the people speak
Írta 2007. május 05. - 21:58

de, most már van, eddig gyûjtöttünk, így jövõre hitel (muszáj lesz).Annyi nincs, hogy egy lakáshitelbe bele tudjatok kezdeni? Mert ugye gyûjteni lehet elõre is...
LTP-n túlvagyunk elméletben, az egy fos, semmit nem ér. mint írtam, más jellegû megtakarításaink vannak, amiknek gyümölcsét majd leghamarabb 10 év múlva élvezhetjük (42 évesen)
de sokkal egyszerûbb lett volna, ha valahonnan lepottyan egy lakáska

35 nm? akkor úgy 6-7 millával vagytok bentebb - azt már nem kell összegyûjteniLcs:
Valóban nekünk bejött az élet 35 nm2-en:D
na de a tréfát félretéve
nekünk van kocsihitel havi 40-ért + az Ildi közel egy kilóval kap kevesebbet.
De ez se sírás, hanem dicsekvés:o

kocsihitel nekünk is volt, de lejárt, így nyaralni nem tudunk, de egy lakáshitelre, 20 évre futja majd

sírás 3: nem fér bele hetente egy versenyLcs: jól sejtem, hogy nem Pécsen részingelsz?

Írta 2007. május 05. - 21:56

Van nagyon sok ellenpéldám is az elõbb említettekre.

Írta 2007. május 05. - 21:54

Nem gondoltok ilyenkor arra, h a közszféra vagy a "vállalkozók" nem kicsit népes halmaza lehet, h erõsen heterogén?
Írta 2007. május 05. - 21:51

Van arról fogalmad, hányan vannak minimálbérre bejelentve Mercivel a garázsban? Meg amúgyis. Most nem akarok hülyeséget mondani és lehet, nagyon rosszul emlékszem, de a munkavállalók vagy 50 %-a. De ha nem is ennyi, mindenképp rengetegen. Úgyhogy APEH, bármennyire is ellenszenves, tegye csak azt, amit mostanában megkezdett!
...
Én személyesen is ismerek olyan céget, ahol mindenki minimálbéres és persze ennek 4-5 szörösét kapják.
...
kela14!
Félre ne értsd, nem bántásból írtam! Csak az ilyen téma rendesen fel tud bosszantani.

Írta 2007. május 05. - 21:49

Ja és most végre kiment hozzájuk az APEH és mi történt?? 23 misi adótartozás...
Tamás: ezért írtam amit írtam.
Írta 2007. május 05. - 21:38

Én, mint "vállalkozó" ezúton szeretném kifejezni õszinte sajnálatomat, hogy Édesanyád csak néha kap ruhapénzt, és különösen felháborít, hogy édesapád ebédjét nem fizetik ki.
Azért meg szerintem reklamáljatok, hogy mindent vonnak tõlük rendesen. Hová lesz így a világ?
Más:
Azért mit hagytunk ki ma! l. tárcsafék topic.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. május 05. - 21:29

bérekrõl annyit: szüleim köztisztviselõk és átlaghoz képest nem keresenek rosszul DE több éve alig emeltek a fizetésükön, ruházatra ilyesmire nemigen kapnak max. anyu néha.. Ebédet már ugyancsak neki fizetik és mindent vonnak tõlük rendesen. Szal sztem nem kell azt hinni, hogy a köztisztviselõk ill. közalkalmazottaké a világ mert ezért a pénzért nagyon sokat dolgoznak ill. túlóráznak. Inkább a "vállalkozókat" kéne picit gyakrabban ellenõrizni..
Írta 2007. május 05. - 21:10

Spalya (3 days ago)
on this page: http://www.velo.hu/bringatv/#videok choose "versenyek" then choose "Downhill magyar kupa" This superman nothing is a litle bit after the middle of the film Sorry for the awful music, you'd better turn off your hifi!
Let the people speak
Írta 2007. május 05. - 21:05

rave: azért ennyire nem fekete fehér a dolog.
onnantól, hogy megvan a lakás, minden teljesen más.
mi pl. 40-et tolunk csak a bérleti díjra (ez nem sok egyébként) + 2 életbiztosítást havi ~40-et, hogy majd 20 év múlva legyen saját kéró (fantasztikus perspektíva) és soha nem voltunk nyaralni a 9 év alatt - hát igen, nekünk így "kovácsolódott" a szerencsénk.
nálatok nagyon nem ez a szitu, ha jól tudom (ha csak a lakást nézzük, mint az élet legdrágább és legnagyobb produktuma - kényszerû beruházása).
szerintem is sok a sírás általában (bár itt most nem sírt senki), de nem kéne pálcát törni mások felett, szvsz.
sírtam
Let the people speak