mer naggyon füstöl
Ajcsi bikemag?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, nagyon jó!
nagyon nem szeretek olvasni, ]
http://www.bagolyvar.hu/gazdag/#“Az emberek azért küszködnek anyagi gondokkal, mert éveket töltenek az iskolában anélkül, hogy egyetlen szót is hallanának arról, miként kell bánni a pénzzel. Azt még megtanulják, hogyan dolgozzanak a pénzért, azt viszont nem, hogyan dolgoztathatják a pénzt a saját elõnyükre.” Robert Kiyosaki
A Gazdag papa, szegény papa szerzõje, befektetõ, író, tanárSharon Lechter, okleveles könyvvizsgáló, A Gazdag papa, szegény papa társszerzõje
"Szeretem a gyerekeimet, és a lehetõ legmagasabb szintû oktatást szeretném biztosítani számukra. A hagyományos iskolázottság nagyon fontos, de manapság más kevés. Mindnyájunknak szüksége van rá, hogy értsünk a pénzhez és mûködési elvéhez."
Okleveles könyvvizsgáló, anya
"Aki pénzügyi téren a csúcsra akar jutni, annak el kell olvasnia a Gazdag papa, szegény papá-t. Józan gondolkodást és intelligens üzleti észjárást tanulhatunk belõle." Zig Ziglar
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
oké, elgondolkozom a mondáson, bár mindig is e mondás szelleme szerint voltam kénytelen élni, hiszen soha nem kaptam és nem is fogok segítséget kapni / kérni.Igen, azt hiszem pont neked kellene elgondolkozni azon a mondáson.
Azé' milyen má', de tényleg, hogy a "király" fejbelövi magát, mert kukorékol a kakas a szomszédban?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Vállalkozó vagyok, van egy kft-nk a társammal, orvosi mûszereket fejlesztünk, gyártunk kizárólag külföldre.
És nem kényszerbõl, hanem azért mert jelen rendszerben ez a normális.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Lesz grillezés meg kerti parti? Egy kis daj-daj becsúszhat!Na ja, akkor költöztek a szomszédba.
Maradtunk a "köszönõviszony"-ban.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
csak kéne hozzá kazettás magnó
konásnak ezek szerint van kazettás bigyója.Eredeti szerzõ konásandrás
![]()
kocsiba lenne érdekes a dolog, mert a gyári rádió nem vesz be semmit a kazettán kívül...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A királyt Jimmy-nek kell írni!Kérdezte már tõletek nõ, hogy
"ugye te is szereted Zámbó Jimmit?"
:mybad: Én egyszer jártam így.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
NE ÍGY! NE ÍGY!