na apuval levágtuk ezt a szar hajtókart, 2 vágókorongot szedett ronggyá...most még kitekerem a monoblokkot, reméljük nincs belerohadva a vázba.. aztán örülök...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Started by
Dig
, 2006. February 23. 01:26
Posted 2007. May 19. - 18:27

Posted 2007. May 19. - 18:13

Hát ezzel én is így vagyok. Egy hétig még suliba sem mehetek.
Basszus. marha izgalmas ez az FA kupa döntõ!
Basszus. marha izgalmas ez az FA kupa döntõ!
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."
Posted 2007. May 19. - 17:50

Posted 2007. May 19. - 17:44

Mikor lesz idõfutam a Giro-n?
Május 25. Péntek - 13. etap - 13 km
Június 2. Szombat - 20. etap - 42 km
Posted 2007. May 19. - 17:26

Posted 2007. May 19. - 17:02

Én sajna csak a befutót láttam. Itt volt Thez a szépen felcicomázott Demojával és grammoztunk, mérlegeztünk. Eldöntöttük, hogy igazi vitrinbájkerek leszünk, és megépítjük az itthon fellelhetõ legkönnyebb DH-gépeket (180-200mm), bár Egerben van egy nagy konkurens, egy 16,3-16,7 körüli Ironhorse Sunday. www.egeddani.com
Reális és még nagyjából elérhetõ áron akár 16 kg alá is beférünk majd úgy, hogy ez nem megy a tartósság, erõsség és használat kárára, bár a nagyon hardcore dolgokat azért ki kell hagyni, de erre én egy ilyen törés után már úgysem vágyok. Thez is tanult Tokodból.
Furcsa, hogy egy nagy ütéstõl milyen jól helyreáll az ember esze.
Reális és még nagyjából elérhetõ áron akár 16 kg alá is beférünk majd úgy, hogy ez nem megy a tartósság, erõsség és használat kárára, bár a nagyon hardcore dolgokat azért ki kell hagyni, de erre én egy ilyen törés után már úgysem vágyok. Thez is tanult Tokodból.
Furcsa, hogy egy nagy ütéstõl milyen jól helyreáll az ember esze.

Posted 2007. May 19. - 16:46

Nagyon jó volt ez a mai Giro szakasz. a befutó a végén... 
@tamaska: köszi

@tamaska: köszi

Posted 2007. May 19. - 15:45

rendes foci az van, de foldi halandokent eselyed nincs kijutni egy nagyobb meccsre 
a wembley az kb 15perc seta onnan ahol lakom, de egyreszt dolgozok 6-ig, masreszt nem lehet jegyet kapni.
90ezres a stadion, 25-25ezer lett kiadva a ket klubnak, amibol ugye a platinum torzs orokos klubtagok vehettek eloszor. aztan a tobbi klubtag, aztan a berletesek, stb. ha maradt volna, akkor lett volna kiarusitas. nomost mivel van 40ezer Chelsea berletes meg vagy 60ezer MU, igy ilyesmirol szo sem lehetett.
azok a jegyek amik meg nem voltak kiadva a kluboknak, azok meg mentek ilyenolyan cimszoval ["The remaining 30% of tickets have been allocated to people involved in the grassroots of football and the football family."] valahova.
szoval marad[na] a TV, de mivel melozok, igy a BBC Five Live sport elo kozvetites uvolt a radiobol

a wembley az kb 15perc seta onnan ahol lakom, de egyreszt dolgozok 6-ig, masreszt nem lehet jegyet kapni.
90ezres a stadion, 25-25ezer lett kiadva a ket klubnak, amibol ugye a platinum torzs orokos klubtagok vehettek eloszor. aztan a tobbi klubtag, aztan a berletesek, stb. ha maradt volna, akkor lett volna kiarusitas. nomost mivel van 40ezer Chelsea berletes meg vagy 60ezer MU, igy ilyesmirol szo sem lehetett.
azok a jegyek amik meg nem voltak kiadva a kluboknak, azok meg mentek ilyenolyan cimszoval ["The remaining 30% of tickets have been allocated to people involved in the grassroots of football and the football family."] valahova.
szoval marad[na] a TV, de mivel melozok, igy a BBC Five Live sport elo kozvetites uvolt a radiobol
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. May 19. - 15:31

tamaska: de irigyellek, hogy ott legalább van rendes foci....
és a rohadtélet az allergiába, nem kapok levegõt, kihányom a belem úgy köhögök, ömlik az orromból minden aminek ömlenie kell, alig látok...

és a rohadtélet az allergiába, nem kapok levegõt, kihányom a belem úgy köhögök, ömlik az orromból minden aminek ömlenie kell, alig látok...
Posted 2007. May 19. - 15:27

15.00-tol FA kupa donto az uj Wembleyben.
Chelsea FC - Manchester United

hajra Chelsea!!!
edit
Kalanak boldogot, betegeknek jobbulast
Chelsea FC - Manchester United

hajra Chelsea!!!
edit
Kalanak boldogot, betegeknek jobbulast
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. May 19. - 15:01

Nagyon nehezen. Olvasgattam a neten a dolgokat, most meg az alakatrészeket mérlegelem. Eddig erre nem volt idõm, meg az új váz miatt szerencsére darabokban van a gép, bár a kétséges felépülésem miatt még nem mertem megrendelni.
Posted 2007. May 19. - 14:10

klubb... 
Köszönöm szépen!
Tegnap volt a mûtét, ma reggel reggel már hazajöhettem.
amúgy hogy bírtad ki eddig bringa nélkül?

Köszönöm szépen!
Tegnap volt a mûtét, ma reggel reggel már hazajöhettem.
amúgy hogy bírtad ki eddig bringa nélkül?
Posted 2007. May 19. - 14:07

Akkor üdv a klubban!
Én operáció nélkül kezdem hétfõn a 8. hetemet, és még legalább négy hét hátra van azon kívül. Ha meg tegnap tényleg valami történt még, akkor majd õsszel lesz csak bringázás. Ha...
Sikeres mûtétet, meg hamar felépülést!

Én operáció nélkül kezdem hétfõn a 8. hetemet, és még legalább négy hét hátra van azon kívül. Ha meg tegnap tényleg valami történt még, akkor majd õsszel lesz csak bringázás. Ha...
Sikeres mûtétet, meg hamar felépülést!
Posted 2007. May 19. - 13:58

maj'nem. operáció 
2 hónap

2 hónap

Posted 2007. May 19. - 13:58

Posted 2007. May 19. - 13:54

rokkantnak tetszik lenni?
ez vmi bringás népbetegség?
Ádám:p
nem jobb mikor tehetetlenül letámadnak?
viszont most indulok. sztem 30 percen belül ottanleszek.

ez vmi bringás népbetegség?
Ádám:p
nem jobb mikor tehetetlenül letámadnak?

viszont most indulok. sztem 30 percen belül ottanleszek.
Posted 2007. May 19. - 13:53

Utálok mindenkit, aki bringázik!
Most én is valahogy így érzek.

Posted 2007. May 19. - 13:51

Posted 2007. May 19. - 13:46

õk mikor jönnek?
én meg épp BICÓZNI indulok csak hogy viszont...
bár most az erkölcsi gyõzelem a tied

én meg épp BICÓZNI indulok csak hogy viszont...

bár most az erkölcsi gyõzelem a tied

Posted 2007. May 19. - 13:41

Csak, hogy bosszantsalak: bejelentkeztek páran (lányok) az osztályomból, hogy meglátogatnának...
Írj majd egy sms-t, hogy mikor érkeznél, ha netán erre tudsz jönni. Persze ez nem függ össze a fentiekkel. Mielõtt nagyon reménykednél.
Írj majd egy sms-t, hogy mikor érkeznél, ha netán erre tudsz jönni. Persze ez nem függ össze a fentiekkel. Mielõtt nagyon reménykednél.