Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Charon!

Ma én is biciklivel jöttem Biatorbágyra, és engem is meg akartak ölni az autósok.
Kezdelek megérteni.
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
burce,addiktív a Kiscsillag?:)

Blabla : Kétségbeejtõen átlagos

Õ 19 és fél, én 18 és én is félek
Õ sosem szédül el,
én naponta kétszer,
s látod mégis élek

És hogyha nem megy már tovább,
én mindent ráhagyok,
mindent ráhagyok,
olyan kétségbeejtõen átlagos vagyok.

Õ jövõt akar nekem,
mert még nem tudja, hogy százszor élünk,
csak õ, csak õ, meg én,
ketten vagyunk mégis félünk

És hogyha nem bírjuk tovább,
én mindent ráhagyok,
mindent ráhagyok,
olyan kétségbeejtõen átlagos
kétségbeejtõen átlagos vagyok

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Salala: na jók vagyunk?:)
spontaneitásból 5* :)
biztosítás megvan, hajnalban nálad :-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
én pedig egy halott vagyok nagyon halott
mondtam jövök szakérteni csak adjatok
egy nagyon fejlett országból egy jól fejlett nõt
azzal demonstrálom majd a múló idõt

:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
itt is túlcsordulás van... ha 7-re jössz, hogy 8-ra felkészülj a munkakezdésre biztosan negyed 8-kor itt vannak és ezek olyan okosak....
bár már semmin sem csodálkozom,ha már az újságíró vetésfehérítõ gyomra panaszkodik

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Azt kéne... ez a negyedik nap a 75 napos munkahetemben. :) Csak most overload van, ehh.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Sétálj egyet.
Esetleg biciklizz...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kész, most telt meg az agyam, nincs több thread.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Konás!

Yasec-al.

9-kor rajt, Földvár felé, 32-34-es tempó, ki tudod számolni, mikor hol járunk.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hú, a MÁV nekem napi szinten felb....a az agyamat, az idióta szekusokkal a Keletiben állandóan szívok.

Shop Stop-on keresztül, megfogja a kezem egy biztonsági huszár. SZálljak le azonnal, a ST területén nem lehet kerékpározni!
MOndom nincs kint tábla. Erre õ. Azért szól . Kérdem tõle: a polóm szine megfelel vagy vegyem le azt is?
Elküldtem melegebb égtájakra.

Pont tegnap volt hasonló szitum - itt nem lehet kerékpározni. Mondom, mér okoz élénk gerinctáji fájdalmat, ha 5 km/h-val csorgok? Erre õ - szálljak le. Én meg - nem vagy hatóság papa, nem utasíthatsz. Nem vagyok köteles együttmûködni. Inkább elhagyom az állomás területét. Erre õ - izé, akkor hagyd el azonnal. Mondom, jó, szuper. :) (mintha maradtam volna...)

Ezt a pótjegyet sem értem - ez egyedül ebben a tetves mocsárországban van, mindenhol máshol lehet vonaton is jegyet venni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Mai napom.

reggel idõben ébredés, szokásos rohanás a vonatra ami KÉSIK. Hiába új a vonat,vezetõség a régi tehát KÉSIK.

Megjön felszállok, bicajt kikötözöm a felhajtott ülésekhez a biztonsági övvel(Kaller mondta igy kell)
Meg is jelenik egy félkisssebbségi nõci. Mutatom BEB-emet erre mondja hogy ez kevés. Mondom tudom mutatom akiegészitõ bérletemet is.

Mondom van még egy kerékpárom is amire vennék jegyet.
MOndja 2000 pótdij
MOndom nem tudom a váróba betolni abicajomat , szûk az ajtó azért nem vettem jegyet.
Kérdi miért nem hagyom kint?Ezen jot nevettem ami nem tetszett neki. Egy épp ezt hallo utas még azért beszólt, hogy miért az üléseknek támasztom a bicajt. Na õ kapott a fejére rendesen miközben mutattam a 40x40es bicajtáblát az ülések felett....

Leszállitott Érd felsõn

Következõ vonat csekk. Van még egy órám
Áttekerek Érd alsóra. Shop Stop-on keresztül, megfogja a kezem egy biztonsági huszár. SZálljak le azonnal, a ST területén nem lehet kerékpározni!
MOndom nincs kint tábla. Erre õ. Azért szól . Kérdem tõle: a polóm szine megfelel vagy vegyem le azt is?
Elküldtem melegebb égtájakra.

Itt halkan jegyzem meg, kezdett elborulni az agyam......

Pont jön a vonat, épp elérem, Kaller pont ott áll.
Felugrok, kéri jegyemet és Õ is elkezdi.... hogy 2000 forint. Itt már azért erõsen kezdett habzani a szám...
Kiegyeztünk 200 forintba zsebbe.

Délibe megérkezés

Tekerek szépen át Moszkva felé , ahol a kocsik között tekerve majdnem leszoritottak.
Felérek a moszkvárol lefelé tartó bicajoutra , gondoltam itt már mi baj érhet.

A jobboldalt parkoló kocsik közül elém lép egy kisöreg.
Mondom hohohohohoh és kikerülöm, jelentem nem mentem gyorsan lévén kisbicak ami SS.

Utánam kiabál: mit hohohohoho-zol nem kéne száguldozni.
NA itt borult el az agyam. Bicajt elhajtitottam és lassan odasétáltam az öreghez. Elmagyaráztam neki virágnyelven 1. Õ lépett elém. 2. nem mentem gyorsan 3 huzzon a halál *****ra.

Az egyetlen poztitiv dolog, hogy idõben beértem dolgzoni.....
második pozitiv, hogy holnap irány egy napra Semmering...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

zsiráfgondozó leszel?
a hülye magasságoddal...

Arti te köcsög vagy...:D majd viszek neked este vérzsiráfot, különleges fajta, itt is megél, ha támadni akar, leássa magát a földbe és megvárja míg arra mész, és leszedi az arcod:D

Konás: festékezek helyben:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

én a végén megyek...:)akkor lehet nem is találkozunk:D mire beérünk, már otthon fogsz pilledni:)

thez!Jössz?:D

melyik irányba kezdetek? Mikorra értek ide Keszthely-Szigliget környékére?
majd legurulok beköszönni Nektek.
hozé:
Yaseccal jössz?

thez:
ha Te a mezõny után mész, akkor simán beállok melléd beszélgetni :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
86-os 318i volt. Annyira pontos váltóval, hogy a mai napig nem ültem olyan új alsó-közép kat. autóban, ami csak a közelébe ért volna. Ha akadt, akkor valami gond volt. Anno ültem nem 1 E30-ban (a baráti társaságomból vezettem vagy 15-öt a 324TD-töl M3-ig és a váltó... :D )

neked milyen e30 volt/van?
nekünk is volt eg 89 körüli 316 de annak a váltója elég szar volt, nem talált be pontosan a fokoztokba, néha akadt. és nem volt bnne túl sok km..
vagy csak a mienknek volt szar váltója?

eddig a legjobb váltó amit próbáltam a a mazda3unknak van.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Vole erröl a dokkolorol beszélsz? a hajogyári szigeten?

Nem eppen :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Charon:

"Vole: Kiterjesztett asztalt használsz ezek szerint, ugye?
Olyat szerintem nagyítóval kell keresni, amire két monitort ráköthetsz. Igazából olyat tudok elképzelni, hogy - elméletileg lehetséges lehet - külsõ moni ráköt, és s-videoval tv ráköt. Az egyikre kiterjeszted a jelet, a másikra klónozod a noti kijelzõjét."

Nem, en ket monitort hasznalok egyszerre. nem ketto egy nagykernt, hanem ket kulon monitort ket kulon monitorkent. Van az 1 -es szamu, az a fo moncsi, es ott van az asztal is, a 2 -esen pedig amit athuzok oda. ( nyomtam egy print screent, hogy lasd mirol van szo :) )
http://img0.tar.hu/v...mg/30169894.jpg

A vaio leirasaban az van, hogy van rajta VGA Monitor Out es HDMI. Namost ha a HDMI -re ra lehet kotni TFT monitort, akkor gyanitom menni fog, mivel a VGA Monitor Out -on mehet a masik ugyebar. A notebook monitorja csukva lesz a dokkoloban, azt nem hasznalom.

Itt a gep leirasa amit neztem:

http://www.vaio-link...e=VGN-AR&m=2261

Ez egy >500e -es gep, szoval nem nagy csoda ha ra lehet dobni ket moncsit gondolom.

"http://www.matrox.com/graphics/en/gxm/products/dh2go/home.php

http://www.hardwaref...

talán ez a megoldás

de ez bármilyen notira jó, amin van egy kimenet"

Ezzel az a baj, hogy a ket monitort hasznalja ugy mintha egy lenne. Tehat egy jel jon ki, es azt osztja fel a ket monitorra, igy vegul kapunk egy nagy szeles monitort. Nekem ez nem jo. Es meg draga is a kutyu ennyiert.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Egyik haveromnak azt mondták akik hétvégén voltak pályabejáráson, hogy az esõ mindent lemosott a hegyrõl amibõl sár lehetne.

akkor a lovasstadionban lesz sár:D

komolyra véve: tavaly ment a para, de ha jól emlékszem, akkor tavaly egész héten esett az esõ, itt is meg ott is. esett, és nem szemerkélt, mint mostanság, hogy leesik két csöpp, kisüt a Nap, nézdmármami szivárvány, megint pár csepp...hanem esett. csütörtökön és pénteken gyakorlatilag megállás nélkül, változó intenzitással.szombaton napsütés volt, de amikor mi vasárnap reggel apuval fél6kor indultunk innen Pestrõl, akkor már esett, végig az úton esett, a rajt elõtt is még szakadt, és csak akkor állt el valamelyest, amikor a felvezetõ autó félreállt és megkezdõdött az elsõ aszfaltos emelkedõ..

tehát verseny elõtt közvetlenül legalább 5 órát esett, elég erõsen. és elõtte is legalább 2 napot eléggé nagyon. vagy most is árad az a kis folyó, és a hosszútávosok megint ingyen moshatnak cipõt? nemhiszem...

most meg elõtte 1 héttel esett, meg néha még csöpörög valami...semmiféle hidegfrontról nem számol be se a cnn, se a bbc weatherforecast, semelyik német oldal, és semelyik magyar sem.

megmondom én, maximum mi lesz: lesz egy laza kis zápor vagy egy gyengébb esõ, mindenki boldog lesz, hogy a 25-30 fokban valami hûti a tarkóját és egyéb testrészeit és hogy nem kell a 25 centis port nyelni, hanem kényelmesen lehet haladni a szép nedves talajon. (nedves, nem sáros.)

ha meg tévedek, akkor meg este 1200 család próbálhatja ki az új persil sártisztító erejét és a bringaboltok újból meggazdagodnak, mert mindenki megy HT2es középcsapit meg hasonló nyalánkságokat venni. ;)

az idõjáráselõrejelzés fontosságáról meg csak annyit, hogy az átlagembernek igazából mindegy, ha belegondolunk. reggel nem az elõzõ esti pártailúcsia-äjgnerszilárd-mese alapján fogsz úgysem felöltözni, hanem az aktuális idõ alapján, amit tapasztalati úton -gy.k. kinézel az ablakon- szerzel.

de mondjuk -hogy aktuális legyek- a hegymászóknak nagyon nem mindegy, hogy 30-50 km/hs szélben másznak egy 10 méter széles hegygerincen 8000 méter magasan vagy hogy az úticél repülõt. nem véletlen vannak komoly, professzionális elõrejelzésre szakosodott cégek, akik szép summát zsebretesznek a 80%os elõrejelzésükért - ami, valljuk be, elég pontosnak tekinthetõ az idõjárásnál.

a tévében látott egyéb az csak kamu, bohócok hadonásznak egy kék vászon elõtt, és felõlük egy szõrös csimpánzhátsót is chromakeyelhetnének a hátuk mögé, õk akkor is csak mondanák: "...holnap délelõttre megnövekszik a felhõzet, elszórtan zápor, zivatar várható nagyjából 25-28 fokos csúcshõmérséklettel.."

ja és jó volt a meccs. :)

hozé: ez montigumival vagy valami slickkel? nyáron én is tervezek pár nagyobb kört a magyar tengernél (tihanyi átkelõs kör, almádi-keszthely-almádi, meg a teljes tókör), de kb. tippem sincs, hogy mennyi idõbe telik megkerülni (mikor kell indulni, reggel 7kor vagy elég 10kor is..)...a déli parton van rendes bringaút? btw milyen a déli part? dimbes dombos vagy sík? északi parti gyerek vagyok...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Tavaly 7.19 volt, de Füred körül hatalmas pofaszél volt, és egyedül voltam.

Esélyes a 6.xx idõ.

Igen 203km.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

kb. 7 óra a köridõ, montival.

200 kilcsi azt hiszem.
lesz az több is:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez két nagyon jó felvetés, és megköszönném, ha... :) elvileg péntek estig kiderül, hogy beférek-e pl. Pitechushoz, ettõl függ :)