Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2007. június 01. - 11:55

3-4x ettem eddig Mekiben. elõször önszántamból, mert benyaltam a marketingjüket és kíváncsi voltam , utána meg meghívtak...
inkább 5 zsemle 20 deka perizerrel...
inkább 5 zsemle 20 deka perizerrel...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. június 01. - 11:51

mostmé'? nem akartam lesz@rozni amit evett,de én nem enném meg....és még csodáljátok a "kötött izomzatot"?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. június 01. - 11:47

Magellanboy,a nagyemmes falatozón kívül Bp.-en nem lehet kajálni? :chin: féláron dugig eszem magam bárhol....
és még csodáljátok a "kötött izomzatot"?

Írta 2007. június 01. - 11:43

Magellanboy,a nagyemmes falatozón kívül Bp.-en nem lehet kajálni? :chin: féláron dugig eszem magam bárhol....
happy borzday, Gyalogkakukk
happy borzday, Gyalogkakukk

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. június 01. - 09:37

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. június 01. - 09:35

Tegnap milyen volt...ááááá
Jöttem le az Avasról a legnagyobb zuhéban. Elindultam, mert úgy nézett ki, nem fog elállni (persze amint hazaértem, sütött a nap...:wallbange) mondom ha lúd, legyen kövér...téptem ezerrel le a lejtõn...motivált a metalcore a fülesbõl. Volt móka és kacagás! Sok kópé meg csak bámult hüledezve a fedett megállóból. Várták a fülledt, büdös, drága MKV-s kék szart...úgy kell nektek, nem tudják mi a jó!!!!
Persze otthon meglett a böjtje: délután tisztítom le a bringát. Lemosom szépen, kivettem a nyeregcsövet, hogy hozzáférjek könnyen...megfordítom a bringát, hogy vázat alul is megtisztítsam, de a csövet nem tettem még vissza. Erre mit látok? Kifolyik a vázból vagy egy fecskendõnyi víz...mondom na ez már looooool! Nem is tettem vissza a nyeregcsövet, hadd száradjon ki belül...a 4130-as nem épp puszipajtás a hákettõóval...de azért ez komoly volt. Nem is értem, hogy szedhetett össze ennyi vizet...:scratchhe
Jöttem le az Avasról a legnagyobb zuhéban. Elindultam, mert úgy nézett ki, nem fog elállni (persze amint hazaértem, sütött a nap...:wallbange) mondom ha lúd, legyen kövér...téptem ezerrel le a lejtõn...motivált a metalcore a fülesbõl. Volt móka és kacagás! Sok kópé meg csak bámult hüledezve a fedett megállóból. Várták a fülledt, büdös, drága MKV-s kék szart...úgy kell nektek, nem tudják mi a jó!!!!
Persze otthon meglett a böjtje: délután tisztítom le a bringát. Lemosom szépen, kivettem a nyeregcsövet, hogy hozzáférjek könnyen...megfordítom a bringát, hogy vázat alul is megtisztítsam, de a csövet nem tettem még vissza. Erre mit látok? Kifolyik a vázból vagy egy fecskendõnyi víz...mondom na ez már looooool! Nem is tettem vissza a nyeregcsövet, hadd száradjon ki belül...a 4130-as nem épp puszipajtás a hákettõóval...de azért ez komoly volt. Nem is értem, hogy szedhetett össze ennyi vizet...:scratchhe
Írta 2007. június 01. - 08:40

valami nem frankó vele, akárhogy állítom a határértéket, vagy az alsó vagy a felsõ fogaskerekeken hezitál a lánc.....de úgyis kell mennem a kormánycsapágy miatt, és ingyen beállítják...
az az elsõ váltó ami kifog rajtam
az az elsõ váltó ami kifog rajtam

vendég_Charon_*
Írta 2007. június 01. - 08:37

Írta 2007. június 01. - 06:27

Jó reggelt mindenkinek....
tegnapi napon mozgalmasan telt....
reggel fél5-kor keltem, majd 5kor indultunk pestre.....háromnegyed 6 lett végülis
mintegy 170km/h-s átlagsebességgel elég hamar fel is értünk, engem kirakott ismerõs a Váci úton fél8-kor, gondolkoztam el, Probike 10-kor nyit, huhh.....
bementem a nagy M-es falatozóba, reggeliztem, majd szép komótosan átkolbászoltam a Margit-hídon, gondoltam benézek a margit-szigetre, nem bántam meg (olyan picsák vótak b..meg
), eljutottam a Probike-hoz, ott kolbászoltam nyitásig....utánna bementem, beszéltem sz üzletvezetõvel, mondtam neki hogy ne rakják össze, elég ha a kormánycsapágyat meg a hajtókart berakják, aszonyga jóvan menjek vissza 2 óra múlva, hívom isnerõs modja fél3 körül és ide......itt megtörtem lelkileg....leültem a szemben lévõ parkba csövelni, délben megint egy nagy M-es étkezés....bementem a Mammut-ba nézelõdni....(ott is voltak jó picsák) utánna még botorkáltam a környáken, majd megint vissza a Probike-al szembeni parkba....eljött a fél3-is nagyon nehezen, bementem boltba a bicajom várt is bedobozolva, amint beraktuk a kocsiba elkezdett szakadni az esõ....hazaértem neki is álltam LEGO-zni......össz tettem, nézem kotyog a kormánycsapágy mint az állat pedig a rózsa be van tépve mán, szétszedem látom hogy az alsó golyóskosár elhajlott, mondom vazze....aztán állítgattam még váltót....majd elvittem egy kis körre a faluba....
majd lemosva este az út porát és a ragadós olajjal kevert zsírt, csendben álomra hajtottam a fejem.....
ma reggel azzzal kezdem, hogy mehetek be a bicajboltba váltót rendesen beállítni meg a kormánycsapágyat valahogy helyrehozatni....
de legalább már van biciklim
BOLDOGOT KAKUKK!!!!!
tegnapi napon mozgalmasan telt....
reggel fél5-kor keltem, majd 5kor indultunk pestre.....háromnegyed 6 lett végülis
mintegy 170km/h-s átlagsebességgel elég hamar fel is értünk, engem kirakott ismerõs a Váci úton fél8-kor, gondolkoztam el, Probike 10-kor nyit, huhh.....
bementem a nagy M-es falatozóba, reggeliztem, majd szép komótosan átkolbászoltam a Margit-hídon, gondoltam benézek a margit-szigetre, nem bántam meg (olyan picsák vótak b..meg

majd lemosva este az út porát és a ragadós olajjal kevert zsírt, csendben álomra hajtottam a fejem.....
ma reggel azzzal kezdem, hogy mehetek be a bicajboltba váltót rendesen beállítni meg a kormánycsapágyat valahogy helyrehozatni....
de legalább már van biciklim

BOLDOGOT KAKUKK!!!!!
Írta 2007. június 01. - 00:31

nekem egy Abus granit X-plus 54 van, nincs az az erovago ami elviszi.

mondjuk nem szivesen hasznalom, meg ha igen, akkoris csak a varosi cirkalon. az fsr-t nem hagynam ott sehol.
amugy vagtam mar le bringarol lakatot, a jobbfajtakhoz mindenkeppen flex kell. egy new yorkot meg azzal is szenvedes.

mondjuk nem szivesen hasznalom, meg ha igen, akkoris csak a varosi cirkalon. az fsr-t nem hagynam ott sehol.
amugy vagtam mar le bringarol lakatot, a jobbfajtakhoz mindenkeppen flex kell. egy new yorkot meg azzal is szenvedes.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. június 01. - 00:06

Abusnak van az a 4zetprofilú edzett lánca szövetburkolattal lemezzárral. Nekem az van Citadelben (ugye egy cég), kettõ is, a régibe sikerült vhogy beleroppantani a kulcsot, még jó hogy nem a gépen vt éppen. Nah a szarral kísérleteztem: nem sikerült még elvágni a láncot sem elcsípni, mert a szövetburkolat eccerûen nem hagyja. Egy támadási pont van annál is ugye: lánc-zár csatlakozás.
Meguntam az aláírásom....
Írta 2007. május 31. - 23:29

charon,
“Köcsög eredményorientált vérprofi"
én ezen már sírtam...
amúgy jól néz ki az aláírásodban a szivecske és aztán ez a szöveg.... :sájgáj: ;-)
bringa részvét
“Köcsög eredményorientált vérprofi"
én ezen már sírtam...
amúgy jól néz ki az aláírásodban a szivecske és aztán ez a szöveg.... :sájgáj: ;-)
bringa részvét

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. május 31. - 23:28

nem kötünk ki biciklit.
ha igen, akkor lánc meg lakat. de akkorse kötünk ki biciklit
ha igen, akkor lánc meg lakat. de akkorse kötünk ki biciklit

Írta 2007. május 31. - 23:25

akkor máshogy fogalmazom:D én azt olvastam, hogy egy közepes szintû abus U lakatot a gyárban a tesztek során egy erõvágóval nem bírtak szétvágni, és ezért javasolják az U lakatot városba, mert nehéz elvágni, csak olyan eszközzel lehet, ami meg azért elég feltûnõ...de ez mondjuk azért az átlag utcán sétálót is minõsíti, hogy nem veszi észre, hogy egy alak egy nagy erõvágóval mászkál és vagdos ott nagy bõszen valamit....
Írta 2007. május 31. - 23:22

de ez mégnagyobb volt

vendég_Charon_*
Írta 2007. május 31. - 23:22

Írta 2007. május 31. - 23:18

Különös ismertetõjelre nem emlékszem, régen mentem már vele és nem is láttam egy ideje.
A BME-nél már sikerült egy bandát lebuktatni, civil ruhás rendõrök és csali bringa segítségével...
nem emlékszem a lakat típusára sem sajnos, de valószínüleg igen nagy erõkar kellet, hogy szétvágják, nem két csavarhúzó, ami elfér a zsebben, de úgylátszik nem zavarja õket, hogy egy hatalmas erõvágóval mászkáljanak
A BME-nél már sikerült egy bandát lebuktatni, civil ruhás rendõrök és csali bringa segítségével...
nem emlékszem a lakat típusára sem sajnos, de valószínüleg igen nagy erõkar kellet, hogy szétvágják, nem két csavarhúzó, ami elfér a zsebben, de úgylátszik nem zavarja õket, hogy egy hatalmas erõvágóval mászkáljanak
Írta 2007. május 31. - 23:17

milyen lakat volt pontosan? most akarok valami jófajta U lakatot venni, de ha erõvágóval el lehet vágni õket, akkor inkább nem is veszik..(pedig én azt olvastam, hogy egy jófajta U lakathoz egy jóóóóóóó nagy erõvágó kell...akkor ez most nem így van?)
thez: le bizony...nekem apu már rég euróban adja a csokira valót:D...elírtam, fillért szerettem volna, csak kicsit szétszórt vagyok mostanság...
edit: ez a csalibringa dolog szerintem itt (mammut 1/2) is mûködne nagyon hamar...
thez: le bizony...nekem apu már rég euróban adja a csokira valót:D...elírtam, fillért szerettem volna, csak kicsit szétszórt vagyok mostanság...
edit: ez a csalibringa dolog szerintem itt (mammut 1/2) is mûködne nagyon hamar...
Írta 2007. május 31. - 23:10

amúgy tényleg, az miért van, hogy hivtalosan már rég nincs forint
lemaradtam

Jaj, jól sejtem kié?

Fel kéne ezeket gyújtani.
Írta 2007. május 31. - 23:10

A mai õr egy idõs úr volt, akibõl nem nézné ki az áldozat, hogy ilyet tenne.
Elvileg nem szabadna bevinni bringát, de a dolgozóknak engedik. Csak 1x akart jókislány lenni...
A zár meglett (minõségi U lakat), a bokorban, szépen elroppantva erõvágóval.
Rendörségen azt mondták, hogy a mamut tulajait különösebben nem zavarják az esetek.
Elvileg nem szabadna bevinni bringát, de a dolgozóknak engedik. Csak 1x akart jókislány lenni...
A zár meglett (minõségi U lakat), a bokorban, szépen elroppantva erõvágóval.
Rendörségen azt mondták, hogy a mamut tulajait különösebben nem zavarják az esetek.