Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Dave: Budaörsi vagy. Ismerned kéne pestet nem? ;)

esetleg még vki BKV járatok ismeretése?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kala, valld be, hogy te ilyen bkv diszpécser vagy!:)

ez a 19es vili jobb a móricztól, nem kell annyit átszállni + tudok kajálni is a móriczon valamit. kösz;) fel is írom ide, hogy holnap még a suliban indulás elõtt el tudjam olvasni, merre is kell menni.:D

40es busz Móricz, 19es vili Batyi, 60as busz selmeci utca, a kolosy után kettõvel. bécsi út 120, 5ig vannak nyitva. MSC akármicsoda a cég neve.

edit: assasin, szervízesnél van, péntekre lesz kész. énmeg legkésõbb pénteken fel akarom adni lornak a csomagot. csaknemakar megjavulni a beállt fék, meghaladta a dolog a tudásomat. valószínûleg kap új fékeket, erõsebb felnit hátra, szimplafalú sucks...+ kormánycsapágyat. mint kiderült a kotyogás-bólogatás azért volt, mert teljesen szét volt már "rohadva" mind a csapágygolyó, mind a csapágycsésze. valószínûleg nem tett jót neki a 2,5 év pihenés egy eléggé nedves pincében...remélem lehet még kapni olcsóért ilyen 1" menetes csapágyat...

thez: buda nagy részét ismerem, de óbuda fele még nem jártam soha.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

miért van az, hogy betegség idején az ember õsei beveszik magukat a gyerek ágyába??:D

Ugye, bmeg?? Ma feljött anyám meg nagyapám hozzám dumálni sörözni/teázni, erre megérkeztek, anyám az ágyamat foglalta be, nagyapám a kanapét, én meg állok a konyhában és mosogatok :D krva jó volt......
Meguntam az aláírásom....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Vagy; gyere be Móriczra, és onnan mehetsz 18-as villivel Moszkvára, vagy 19-es villivel Batyira, amelyik épp jön..
:)
Esetleg városnézõs útvonalat is tervezek szívesen :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

vagy 60-as busz Óbudára
17-est nagyon ritkán látni, hogy menne, nem jó rá várni

kösz a tippet.;) 40es villányi, 68as vili moszkva, 4-6 vili margit híd, 60as busz selmeci utca (vagy margitkórház ha elaludnék), aztán egy kis séta. kíváncsi vagyok, hogy érek én be 5ig oda, ha 3kor szabadulok a ziskolából...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
becsi u 120
mscbp.hu

az a 1600 a 4 proci + a sima alkatreszek amik onnan kellenek

szerintem az 1A-s eleg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
vagy mész még HÉV az sincs messze, leszállsz mondjuk Görzenálnál
vagy 60-as busz Óbudára
17-est nagyon ritkán látni, hogy menne, nem jó rá várni

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
yep, margithid 4-6os, onnétmeg 17-es.

de pontos címet mondjál, vagy egy weboldalt ésvagy mindkettõt. ez a 3*380+450 hogy jött ki?:D vagy ebben minden bennevan, vagy csak a proci? a cucc kb. olyan 2500ban meg fog állni+ nyákgyártás, bár nemtom, az ick meg a tranyók mibe fájnak, gondolom ilyen kommerszebb dolgok nagyrészt. az anyagiakat majd mail vagy pm. számlaszám is ott.

7805Tös regulatorból 1A vagy 3A kell?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
3x380+450 ha jol emlekszem

no meg majd adj szamla szamot

margit hidtol indul vmi 17-es villamos az en terkepem szerint
az ott csorog el a becsi uton
oda meg 4 6 villi ugye?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
no kala köszke cuccot megjött, szépen esik ám a víz.
jeget nem láttam de nem is kerestem.

18001es post enyém bibibi.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
No2b, mit jelent?
2es voltam fizikából, de én szereztem a legtöbb pontot az oktv-n az iskolából.
kela, egyetemen ugyanez megy, legalább szokod. :)

A sebesség mindent megold.

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

kela, mi a gond a fizikával? ha nem érdekel bõvebben, akkor be kell seggelni a képleteket meg törekedni a megértésére, és valahogy átvészelni azokat az éveket, amikor kötelezõ tanulni.
...

Én is igy lettem 5ös :D gimibe. Meg szeretett a tanárnéni, bár nemtudom h miért...
" Azt a
sátrat könnyen észre fogjátok venni, van rajta álcaháló. :D "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
egy no2b a tanár és azt hiszi, hogy mivel õ Eltés volt ezért mindenki zseni.. ja és szeret olyan feladatokat bedobni,amiket nem gyakoroltunk:D kedvelem. olyan szintén, hogy még a puskámon sincs rajta amit kérdez..

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kela, mi a gond a fizikával? ha nem érdekel bõvebben, akkor be kell seggelni a képleteket meg törekedni a megértésére, és valahogy átvészelni azokat az éveket, amikor kötelezõ tanulni.

nálunk van egy csaj, magolós stréber, dícséretes5ös lesz év végén fizikából, pedig egyáltalán nem érti, nekem pedig felelnem kell az ötösért annak ellenére is, hogy 2 évvel a tanult anyag elõtt járok és idén két fontosab országos fizikaversenyen jutottam tovább az elsõ 10 között....hát ennyit errõl.

@lor

pont 1600?:) ha megmondod, hova kell menni meg hogy meddig van nyitva, és egy okos ember meg megmondja, hogy én hogyan jutok el oda bkv-val mondjuk a moszkváról, akkor elmegyek érte. de ha mondjuk kala vagy valaki, aki arrafele lakik, el tudná hozni a moszkváig, akkor az nagy segítség lenne...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
proci lefoglalva nevemre /laszlo lorand/
lesz vagy 1600 penz
ha elmesz erte te dave akkor elhozod te es tobbivel egyutt johet hozzam

posta ill papirbolt a boritek.

ma nem tudtam vele baszkodni
de szertem ejszak elkeszul

kapcs rajzot letisztazom es akkor indul a munka.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
reggel kinézek.. uhh mondom király, rövidgatya - póló, erre elindulok és elkezd zuhogni. naná,hogy szarrááztam...
miért van az, hogy betegség idején az ember õsei beveszik magukat a gyerek ágyába??:D

ja a fizika még mindig szar egy dolog...
a waßer -en meg gondolkodtam egy ideig németes létemre:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Budaörs, szél, felhõ , de a taft még mindig tart, hiszen egy csepp víz sincsen sehol. bár eléggé jók a kilátások egy nagy zuhéra...

annyira imádom az idõjáráselõrejelzéseket. a ma reggeli az abszolút kedvenc a héten (pedig még csak 2 nap telt el a hétbõl):

...legfeljebb 30 fok lesz...

akár sz@rrá ázom, akár csorog rólam a víz, nekik igazuk van mindaddig, amíg a 30,5 fokot el nem éri a hõmérséklet. ilyeneket én is tudok mondani, miután kinézek az ablakon, azzal a 2 különbséggel, hogy én mindezt ingyen teszem és nincs olyan szexi animáció a hátam mögött.

@kala, jön errefele a vihar?
@lor, mikorjönmárazanyákterv vázzeee'?:) nem sürgetés, hamar meg tudom csinálni, csak úgy mégis na...a cuccot majd pufizacsiban = légpárnás poliészter védõfólia küldjem? (olyat amúgy hol kapok? papírbolt, posta?)
@lor & kala, akkor mikroproci-téma hogy lesz?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
kopogós jég, brutál széllel :) (ez is buda)

kisvárosban amit tudok ilyen céllal üzemelõ kocsmákat, azok önmagukban mind veszteségesek
ettõl persze, valszeg tényleg sokkal jobban él mint én ( bár ez relatív, mert valszeg akárhogy is él, az élete nem lebeg elérendõ célként elõttem :) )

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

pesten jegeso?

még waßer se.
felhõ csak.
meg szellõ.
bár ez buda.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél