Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2008. május 05. - 11:41

Sala!
Kell még egy ember, mert Thez nem velünk jön!
De valami normálisat:) Ne DH-st:D
Kell még egy ember, mert Thez nem velünk jön!
De valami normálisat:) Ne DH-st:D
Írta 2008. május 05. - 09:39

huh
hirtelen azt hittem vmi csunya bulikepem kikerult
aztan megnyugodtam
hirtelen azt hittem vmi csunya bulikepem kikerult
aztan megnyugodtam
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. május 05. - 08:22

"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2008. május 05. - 07:56

lor: detto. tegnap csakazéris megvolt az elsõ kerti sütögetõs buli. lehet még hideg volt hozzá, de nembaj. nyár feeling megvolt. .)
Pesten ilyen hideg lenne? mi már több helyszinen is sütöttünk-fõztünk- grilleztünk. Már ott tartok hogy kicsit unom, Az elmúlt három héten legalább 5ször grilleztünk csak itthon. És itthon viszonylag keveset szoktam...

Írta 2008. május 05. - 00:47

Írta 2008. május 05. - 00:45

most van legtelenitve
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. május 05. - 00:42

nem lehet, hogy csak légteleníteni kellene?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. május 05. - 00:35

tulnyomas van az orr uregemben
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. május 05. - 00:28

hát ja, most már 18, meg mintha tett volna említést valami vetkõzõs filmvágyakról régebben...de remélem elõtte azért a Gillette megtámogatja.
matt: nekem is, de napi 2 calcium sandozzal (reggel-este - eleinte nem tudtam aludni, de aztán hozzászokott a szervezet) átvészeltem az egész telet meg influenzaidõszakot, amikor az egész család meg osztály kidõlt mellettem.
csajnak részvét.
mi meg figyeljünk, nehogy még a végén lelopják a fórumot a netrõl
matt: nekem is, de napi 2 calcium sandozzal (reggel-este - eleinte nem tudtam aludni, de aztán hozzászokott a szervezet) átvészeltem az egész telet meg influenzaidõszakot, amikor az egész család meg osztály kidõlt mellettem.
csajnak részvét.

Írta 2008. május 05. - 00:24

Írta 2008. május 05. - 00:21

Omg. Vigasztalást már gondolom felajánlottál páran, szal ez nem az én köröm.
Emmát "osszátok meg".
Torokfájás nem alvás ismerõs, egy hét után meguntam és a doki néni helyrerakott.
Emmát "osszátok meg".
Torokfájás nem alvás ismerõs, egy hét után meguntam és a doki néni helyrerakott.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. május 05. - 00:17

egyik ismerõsömet tegnap kirabolták szintén a petõfi híd környékén. õ nem volt részeg, csak lány és egyedül. 4en voltak, késsel. tõle is csak pénzt meg telót vették el... óvatosan arrafele :/
lor: detto. tegnap csakazéris megvolt az elsõ kerti sütögetõs buli. lehet még hideg volt hozzá, de nembaj. nyár feeling megvolt. .)
Írta 2008. május 05. - 00:16

olyan taknyos vagyok, mint allat
csak kuldom ki folyamatosan de nincs vege
torkom faj, mint gep.
de legalabb aludni tudnek
csak kuldom ki folyamatosan de nincs vege
torkom faj, mint gep.
de legalabb aludni tudnek
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. május 05. - 00:16

Írta 2008. május 05. - 00:09

Írta 2008. május 05. - 00:02

Írta 2008. május 04. - 23:55

de képzeld utána bánatában elmegy a szolnoki útszéli kurvákhoz. és akkor nem férges csirkeszarról fog mesélni, hanem hüvelygombáról és egyéb fincsi fertõzésekrõl...remelem beprobalkozik, a csaj meg elhajtja mint a magzatvizet. es akkor legalabb nem hallunk tobb reszletet
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. május 04. - 23:50

remelem beprobalkozik, a csaj meg elhajtja mint a magzatvizet. es akkor legalabb nem hallunk tobb reszletet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. május 04. - 23:48

dug'mármeg. a többit meg ki kérdezte?

tam: akkor jön majd csak a nyafogás.
tig: ezt vártam

tam: akkor jön majd csak a nyafogás.
tig: ezt vártam