köszi rob h rendet tettél.
többet ér ez az egész forum attol hogy itt elszabaduljanak az indulatok....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2007. június 11. - 20:21

Írta 2007. június 11. - 20:17

Aki nem volt itt nem tudja mirõl maradt le.
ggx!
Te rob-al iratod a postjaidat?
ggx!
Te rob-al iratod a postjaidat?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. június 11. - 20:14

igazából ami nagyon szíven ütött, az a 3. pont, komolyan el kellene rajta gondolkodnom... :-)
Írta 2007. június 11. - 20:12

Írta 2007. június 11. - 20:10

"A stílus maga az ember."

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. június 11. - 20:04

jujjdejó, levelet is kaptam tõle, hát nem édes?
Még ha olyan is a levél tartalma, amilyen, akkor sem illik privát üzenetet nyilvánosan idézni. A topic egyébként ki lett takarítva.
Még ha olyan is a levél tartalma, amilyen, akkor sem illik privát üzenetet nyilvánosan idézni. A topic egyébként ki lett takarítva.
Írta 2007. június 11. - 20:00

hozzászólás jobb ficak felkiáltójeles ikon!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. június 11. - 19:57

valaki modi nézzen már be a "ki milyen bringával nyomul topikba", mert a Dr.SPECIALIZED nevû szerencsétlen 10 éves gyerek bekattant, és odapiszkított...
Írta 2007. június 11. - 19:09

elmesz kimosni es mikozben omlik a ver a mozsdoba hatulrol hallod kedves batyadtol, hogy azt bizony le kell vagni.
amikor egyszer hatra fordulsz, hogy elhajsd a hulyesegevel egyutt akkor veszed eszre, hogy egyik kezeben levo eles bardot/baltat tartva all a hatad mogott.
ekkor megneztem milyen a varrogep alulrol.
amikor egyszer hatra fordulsz, hogy elhajsd a hulyesegevel egyutt akkor veszed eszre, hogy egyik kezeben levo eles bardot/baltat tartva all a hatad mogott.
ekkor megneztem milyen a varrogep alulrol.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 11. - 18:48

Írta 2007. június 11. - 18:42

Hát, itt a fõváros környékén nem szoktam velük találkozni, Pilisbõl még sosem hoztam haza, János-HHH környékérõl már igen, fõleg, ha bozótos-dzsindzsás réteken át megyek... De a legtöbbször az Õrségben, igaz, nem is én vagyok a csúcstartó, hanem Máté barátom, aki pár éve egy nap vmi 10 darabot vadászott le magáról, igaz, aznap végig no man's land tekerünk izzasztó hõségben.
A kezemet már nem nagyon akartam piszkálni mikor hazaértem, örültem, hogy végre abbahagyta a vérzést :-/ Azt mondod, leszárad?
Ha ezt tudom, akkor a felesleget levágom, azt hittem, még "megköt" valahogy.
A kezemet már nem nagyon akartam piszkálni mikor hazaértem, örültem, hogy végre abbahagyta a vérzést :-/ Azt mondod, leszárad?

vendég_Charon_*
Írta 2007. június 11. - 18:34

Hol a fenébe szeded Te össze a kullancsokat?
A kezedet meg elõbb alaposan le kellett volna mosni, fertõtleníteni, és aztán visszahajtani. Ekkor csak leszárad, de nem gennyesedik.
A kezedet meg elõbb alaposan le kellett volna mosni, fertõtleníteni, és aztán visszahajtani. Ekkor csak leszárad, de nem gennyesedik.
Írta 2007. június 11. - 18:33

Noh megvolt a filozofia irásbelim...huh végre soha többet az életben nem kell ilyet tanulnom..már ha átmegyek 
"Az oktatás korlátozza e a szabadságot" ...milyen hülye téma..

"Az oktatás korlátozza e a szabadságot" ...milyen hülye téma..
Írta 2007. június 11. - 18:33

Írta 2007. június 11. - 18:31

Háhhh
tegnap vmi feltépte az ujjam http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg (tegyetek rá sót, egy nap alatt így összehúzta magát, igaz, ma meg ki kellett szúrnom, mert feszítette a genny
ma 2 kullancs (igaz, csak az egyik tudta befúrni magát)
holnap vagy az esõ fog esni, vagy én
tegnap vmi feltépte az ujjam http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg (tegyetek rá sót, egy nap alatt így összehúzta magát, igaz, ma meg ki kellett szúrnom, mert feszítette a genny
ma 2 kullancs (igaz, csak az egyik tudta befúrni magát)
holnap vagy az esõ fog esni, vagy én
Írta 2007. június 11. - 18:24

Olyan tanárnál fogok holnap vizsgázni, aki szól ha hibás valami a puskában, nem veszi el.
Puska mindig zsebben van, soha nem hagyom el.
5 év alatt harmadszor csinálok puskát (formázom a begépelt szöveget
), eddig mindig már csak nyomtatnom kellett, mert más megcsinálta és elküldte a lev.listán.

Puska mindig zsebben van, soha nem hagyom el.
5 év alatt harmadszor csinálok puskát (formázom a begépelt szöveget

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. június 11. - 18:11

Matt ment a cucc
tök jot tekertem most. öszesen csak 46 km de volt benne köves terepes mászás, meg aszfaltos suhanos ugyhogy élveztem 
az 5ös betü a bevált méret nálunk, mi mindig ilyenbe nyomjuk!
thez: aki már nem elöször lö vizsgán/zh-n az simán megtalálja mi hol van. mára pl 10 m puska volt összehajtogatva a zsebembe és mikor megkaptam a 2 tételt kapcsibol tudtam h melyik zsebembe kell nyulni mert el volt osztva szépen 4esével. 5 zsebem meg pont van (~20 tétel)

az 5ös betü a bevált méret nálunk, mi mindig ilyenbe nyomjuk!
thez: aki már nem elöször lö vizsgán/zh-n az simán megtalálja mi hol van. mára pl 10 m puska volt összehajtogatva a zsebembe és mikor megkaptam a 2 tételt kapcsibol tudtam h melyik zsebembe kell nyulni mert el volt osztva szépen 4esével. 5 zsebem meg pont van (~20 tétel)

Írta 2007. június 11. - 18:07

Írta 2007. június 11. - 17:02

puskázásnál alapszabály: mindig 2 adagot készíts, jól jöhet.... többször is kellett már a pótkészlet, pl elültetnek, vagy ilyesmi, és ottmarad a padban..