Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Egy kullancskiszedõ meg ~2000.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Megcsinálja a Lor, hiszünk benne, meg szorijjunk is neki...:)

baszki most szedett ki a doki a bokámból egy kullancsot....ügyeleten 1000FT a vizitdíj, vazz....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ezt úgyse hisszük el :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

holnap allamvizsga! 8-)

!!!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
magellanboy:
o a fustember!

holnap allamvizsga! 8-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hello mindenki!Valaki vásárolt már a bikemarket.hu-ról?Ha igen akkor elmondaná a tapasztalatait(megbízhatóak, pontosak? stb.)Most szeretnék venni néhány alkatrészt a kerómhoz.
Elõre is köszi mindenkinek aki válaszol

Mivel õk a Berguson, arról meg nem nagyon szokott rossz vélemény lenni, nem lesz zsákbamacska a dolog.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
az igen :D

miskolcon is vannak vicces figurák, van egy jófej alacsony hajléktalan csávó, az megy az úton és be nem áll a szája, tegnap is ahogy kocával söröztünk a berze-parkban, pont arra jött, útközben evett, jóétvágyat kívántunk neki, õ meg megkérdezte , hogy hogy vagyunk......nagyon nagy figura az ürge :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kuturális fõvárosnak mondodd belvárosban azt hallom hogy egy kiskölök rettenet nyélen csapja a nyuszibiciklit és azt üvölti hogy ne fürgyéle!!!

:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kapsz majd jobbat :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
isteni bár az egyik sérült mer ugrál összevissza,olyan mintha nem lenne letöltve végig

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Üdv mindeki, tennap télleg jót lazultunk Koca elvtársal :)

Sala: jó lett a muzsika?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Thez : telefont luxus felvenni? :D
jer velünk velencei tóra fél 3 körül

Öcsi+Szilvi
Áron
Kitti+Én

fuck me, i'm famous!

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Hello mindenki!Valaki vásárolt már a bikemarket.hu-ról?Ha igen akkor elmondaná a tapasztalatait(megbízhatóak, pontosak? stb.)Most szeretnék venni néhány alkatrészt a kerómhoz.
Elõre is köszi mindenkinek aki válaszol

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
valaki Velencei tó fürdés most?

fuck me, i'm famous!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
holnap barbekjuzunk, szal charon lecci zavard el innen az esofelhoket :)

kosze
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Thez: még jó, hogy elsóztad a régit nemrég, mondván, hogy nem kell kisbringa. Jól nyomod, és fõleg határozottan.:D

Most jöttem meg Holdudvarból, ahol a kollégám az osztálykirándulásunkról mesélt. Kiment az osztály jobb fej fiaival/lányaival éjjeli fürdõzésre, ahol persze mindenki õt akarta víz alá nyomni.

Gondolom jó, ha ilyen kellemetlen munkákról is hallasz, miközben vázakat csomagolsz.:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Boldogot daci! :tort: :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Pilisszentlászló felé éjszaka ááá :D

összesen 2 azaz kettõ autó jött szembe, para egy útvonal :)

egy ideig elöttem tötyögött egy motoros a szerpentinen, de rajta nem volt kamera, szal sztem õ nem volt kamikaze.
Bár ki tudja.

Köszi TOmi!

LCS: nem spécialized. csak építek egy kisbringát. szerdán meglesz teljesen :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ma (szombaton) afféle kerékpárostúrán voltam a Velencei-tónál. sikerült konfliktusba keverednem 5 tahó autóssal, egynek majdnem lecsaptam a tükrét, de aztán amikor megláttam ,hogy hát biza a kisebbséghez tartozik és nem éppen kis darab, akkor meggondoltam magam.

volt vagy 5 defekt, már 3 perc 7 másodperc alat cserélek belsõt erõsebb fajta drótos külsõnél, és 2 perc 57 alatt kevlárosnál. ehhez jön még a pumpálás, na az még mindig stabilan 4 perc...

sikerült szereznünk egy kulccsonttörést, homokos sodrós talaj, eleve nehéz volt technikailag az illetõnek, és még a lánca is beakadt két lánctányér közé...a mentõért persze én rohangáltam le a legközelbbi faluba, hogy mégis melyik erdészeti úton kell feljönni...nekem 81 km lett nap végére, a többieknek 52. igaz, én voltam az egyik legedzettebb. :P

lett rólam bringaemelõs sztárfotó az Ingó-kõ alatti köveknél, aminek nem tudom a nevét, de ilyen meredek út visz le oda az Ingó-kõtõl... egy jobb helyismerettel rendelkezõ valaki majd talán kisegít..

arról nem is beszélek, hogy a vonat 42 percet késett, és enyhén dehidratált lettem, pedig megittam 3 palack 1.5ös vizet...de ez is kevés volt ilyen melegben. összeségében jól éreztem magamm:)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
szép jó estét kollegák!

jot lazultunk városba magellanboy-al. megittunk 3 sört 2en :) aztán tekeregtünk. cimbi kapott egy defektet. persze rögtön 2öt is :D gyors szerviz után kaja, meg banánturmix :zupa: uj de fincsi is volt. csak ilyenkor már nem szokott igy teli lenni mondjuk a hasam.

ja kala: király a mostani avatarod ;)