mutti faszan legyantazta a hatam.
igy szepen lepereg a viz rola.
farkasember voltál?
itt palacsinta a menü
mutti faszan legyantazta a hatam.
igy szepen lepereg a viz rola.
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
A sebesség mindent megold.
hol az az újság ? ide vele...Kona Dawg Deluxe
És nagyjából tetszett!
Swollen members összes album. egész jóú zene
tartok tõle dawg matic lesz, azon meg nem nagyon van mit dicsérni.....
váz ér belõle vmit az meg digitális /vagy bejön vagy nem/
És mit szólsz ahhoz, hogy macskazabálóké lett a nagy "O" betûs cég? Mellesleg övék a RayBan is.Hoze hozzaszolasat meg annyiban egeszitenem ki, hogy aki sokat vezet vagy sokat van varosban kocsik kozt, annak is jol jon a Polarizalt lencse ( fenyvisszaverodesek szelvedorol, fenyezesrol ).
Major kollega hasznal Polarizalt lencses Gascant rendszeresen, de a multkor kocsit csereltek es faterja normal lencses Whisker -jet volt kenytelen felvenni, es erezte a kulonbseget.
Ha nem vizisport, si/snowboard vagy vezetes a celpont, akkor folosleges a polarizalt lencse.
Esetleg Transition?
tartok tõle dawg matic lesz, azon meg nem nagyon van mit dicsérni.....most nézem Dawg teszt lesz a BM-ben... ha Tigrincs OFFline lesz akkor hívjuk a mentõket, mert sokkot kapott:D
Sziasztok!
Segítség kéne! A hét végére össze szeretném lapátolni az egyik országúti bringám, de hibádzik hozzá az elsõ és a hátsó fék! Ha valakinek van valami értelmesebb darab amitõl megválna, vagy van valami jó ötlete, az szóljon!
Konás? Ötlet?
Elõre is köszi!
Segítség kéne! A hét végére össze szeretném lapátolni az egyik országúti bringám, de hibádzik hozzá az elsõ és a hátsó fék! Ha valakinek van valami értelmesebb darab amitõl megválna, vagy van valami jó ötlete, az szóljon!
Konás? Ötlet?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A durva meg az, hogy ma SENKINEK nincs szülinapja a fórumon...
.
4 par orszaguti fekvaltokar az jo?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu