zorg, írtam privit.
hozé, úgy néz ki, sajnos vissza kell lépnem, felültettek rendesen, a másik srác, akivel csináltuk a dvdt, jól kavarta a sz*rt.
rajtam kívülálló okok miatt -gy.k. a másik srác, akivel csináltam és dühöngtem róla az üzenõfalon, hogy semmit nem dolgozott, csak akadályozott és gátolt minket- nem készülhetett el idõben a szalagavatós dvd, amiért pénzt kaptunk volna.
ma, amíg én elõrehozottaztam, ez a srác odaadta ingyen az összes elkészült dvd-t a 2 osztályból 1-1 tagnak, hogy ossza szét õket, mert hogy "nagyon sokat csúsztunk, ballagás elõtt 1 héttel már készen kellett volna lennünk..úgyhogy odaadtam nekik ingyen, lelkiismeretes vagyok." (bezzeg amikor dolgozni kellett volna..)
röviden: fel lettünk ültetve öcsémmel (õ volt a grafikusom, PS-guru a srác).
és egy büdös fillért nem kaptunk a munkánkért (fejenként kb 30-30e lett volna). és ezért sajnos nem tudunk pénzt utalni Rémhöri részére (öcsém is 5öt akart, meg én is, így lett volna meg a 10), maximum 1-2 ezer forintot (ennyi van még a számlámon a nyári melóból..), ha az segít valamit. ha inkább hagyjuk, akkor vissza szeretnék lépni - amikor a felajánlást tettem, reménykedtem abban, hogy a munkámért valamicske pénzt azért kapok, és ebbõl tudok utalni, de sajnos nem így lett.
most dúlok-fúlok, de legalább most is tanultam valamit, ami eléggé Életszagú. bocs Höri, azárt sok sikert.