Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen, en is azert hajlok a kek fele, mert a feher nyergem is csak addig nezett ki jol, amig nem kezdtem el hasznalni a bringat :D

adidas-bol csak a fullos adiStar tetszik, de annyi penzt jelenleg nem all szandekomban kiadni cipoert, a 661-eket meg nem ismerem igazan. plusz a shimanobol ugye tudom mekkora kell, a multkor vettem egy adidas berm-et, es tul nagy lett, el kellett passzolnom ebayen. inkabb megkimelem magam a szivatastol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Valaki tudja Maggi számát?

tudom, de nem mondom meg :P

és sajnálatos módon továbbra se fogok személyesen találkozni CJ-vel, mert Bükkszenti pályabejárásra megyek holnap.
fülesek átadása így csúszik :D

kék fekete cipöt vennék én
fehérre elég ha ráesik egy olajos rongy és hoppá többet se lesz olyan szép fehér.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tam;
ott kezdõdik, h Adidast, vagy 661-et? És alapvetõen feketét. Kevés más szín van, ami mutat valahogy retkesen is egy durva maraton után :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
így kell focizni e:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
CJ,engem sem hívtál......:P

Kb 10 mp-en múlott , hogy elütök egy õzet,de megelõztek és az kapta telibe

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
eladó Kittim régi váza ha valakinek kellene.

puszinyuszik

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Dave: Engem nem idegesített..sõõt.. kíváncsi voltam mindig mikor villan újra... ;) :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez a kék mélyebb mint a yetikék, nem mutatna jól mellette. meg a fehér szebb, bár nekem is mindkettõ bejön.

kérésre cseréltem ezt a valamit ott balra, most már engem is idegesít.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Elemi dolog, hogy a fehéret. ;)
Ne legyél nagyon kék.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Wáá, mindkettõ szép! :)
De a fehéret. Bár a kék inkább jobban megy a Yetihez.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
keket vagy feheret?

Feltöltött kép

Feltöltött kép

nekem igazabol mindaketto tetszik
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ez nagyon szar, hogy egy csomóan elõre beígérnek pénzt, amikor nincs is meg.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Há látom, ezért kérdeztem :D De ezekszerint szopóág :) És a nyitvatartási idõt se hirdetik :)

edit megvan a hírekben, 10 :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ká ügynök:

http://www.superpole.hu/uzleteink.html

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Valaki tudja Maggi számát?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
661 bolt van még a Bem térnél, vagy csak a 3. ker-ben, a Pacsirtamezõ utcában?
Ha igen, azt is tudja vki, h mikor nyit? 8, 9, 10 ?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én is..
és amúgyis zavar ez a villogás.. de ha mást nem..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mindig azt hiszem hogy joeblack, izé the_D ír... :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
zorg, írtam privit.

hozé, úgy néz ki, sajnos vissza kell lépnem, felültettek rendesen, a másik srác, akivel csináltuk a dvdt, jól kavarta a sz*rt.

rajtam kívülálló okok miatt -gy.k. a másik srác, akivel csináltam és dühöngtem róla az üzenõfalon, hogy semmit nem dolgozott, csak akadályozott és gátolt minket- nem készülhetett el idõben a szalagavatós dvd, amiért pénzt kaptunk volna.

ma, amíg én elõrehozottaztam, ez a srác odaadta ingyen az összes elkészült dvd-t a 2 osztályból 1-1 tagnak, hogy ossza szét õket, mert hogy "nagyon sokat csúsztunk, ballagás elõtt 1 héttel már készen kellett volna lennünk..úgyhogy odaadtam nekik ingyen, lelkiismeretes vagyok." (bezzeg amikor dolgozni kellett volna..)

röviden: fel lettünk ültetve öcsémmel (õ volt a grafikusom, PS-guru a srác). :( és egy büdös fillért nem kaptunk a munkánkért (fejenként kb 30-30e lett volna). és ezért sajnos nem tudunk pénzt utalni Rémhöri részére (öcsém is 5öt akart, meg én is, így lett volna meg a 10), maximum 1-2 ezer forintot (ennyi van még a számlámon a nyári melóból..), ha az segít valamit. ha inkább hagyjuk, akkor vissza szeretnék lépni - amikor a felajánlást tettem, reménykedtem abban, hogy a munkámért valamicske pénzt azért kapok, és ebbõl tudok utalni, de sajnos nem így lett. :(

most dúlok-fúlok, de legalább most is tanultam valamit, ami eléggé Életszagú. bocs Höri, azárt sok sikert. :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

tam: northwave esetleg?

ranezek mijuk van. de az a baj, hogy nem tudom mekkora kell belole. es a boltban nincsen. szoval rendelni kell. es ha nem jo a meret, akkor szopi. akkor kb egy honap mulva lesz uj cipom. nekem meg kb tegnapra kell, mert ez a magasszaru kikeszit :D

veszek ilyen m122-es shimanot, ebbol legalabb tudom hogy a 43as pont jo lesz. es olcso :D

RAUH-Welt
B E G R I F F